eyw Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 tl;dr: πως ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον screensaver (black screen)όταν θέλουμε? Σε win 10-64 έχω συνδέσει joystick το οποίον δεν αφήνει τον screen-saver να λειτουργήσει με αποτέλεσμα η οθόνη να μένει πάντα ON. Οταν αποσυνδέω το joystick όλα λειτουργούν κανονικά, το ίδιο και ο screen-saver. Μαλλον το joystick κάτι στέλνει στην USB και τα windows το νομίζουν keypress ή mouse movement. Πως ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον screensaver όταν θέλουμε και άσχετα αν στο μεταξύ πατήθηκε πλήκτρο ή κινήθηκε το ποντίκι?
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Το joystick δεν κάνει sleep; Δεν έχει κάποιο software να το διαχειρίζεται; Ποιο είναι;
manolis940 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στις 28/8/2021 στις 6:24 ΜΜ, eyw είπε tl;dr: πως ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον screensaver (black screen)όταν θέλουμε? Σε win 10-64 έχω συνδέσει joystick το οποίον δεν αφήνει τον screen-saver να λειτουργήσει με αποτέλεσμα η οθόνη να μένει πάντα ON. Οταν αποσυνδέω το joystick όλα λειτουργούν κανονικά, το ίδιο και ο screen-saver. Μαλλον το joystick κάτι στέλνει στην USB και τα windows το νομίζουν keypress ή mouse movement. Πως ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον screensaver όταν θέλουμε και άσχετα αν στο μεταξύ πατήθηκε πλήκτρο ή κινήθηκε το ποντίκι? Δεν έχω δοκιμάσει αν το δικό μου joystick επαναφέρει το PC από blackscreen αλλά ας πούμε ότι πιθανών το κάνει. Πολλά joystick χωρίς να έχουν χαλάσει και από την αρχή που τα αγοράζεις μπορεί να γέρνουν προς μία κατεύθυνση. Αν έχει κάποιο software μπορείς να ρυθμίσεις να υπάρχει μία ανοχή - νεκρό σημείο οπού μέχρι αυτό το σημείο όσο και να κουνήσεις το joystick δεν θα δίνει καμία εντολή.
eyw Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 On 29/08/2021 at 18:50, micos000 said: Το joystick δεν κάνει sleep; Δεν έχει κάποιο software να το διαχειρίζεται; Ποιο είναι; Logitech Extreme 3D Pro, με το joy.cpl κάνω calibration. Σε video game λειτουργεί.
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Αν πας για καλιμπράρισμα, ο σταυρός είναι σταθερός στο κέντρο ή κουνιέται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα