DimJ Fot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Καλησπερα στη παρεα. Ακολουθει κατεβατο με τη εμπειρια μου με την Cosmote και την εγκατασταση Fiber To The Home και θελω τα φωτα σας για το πως να κινηθώ νομικα Κανω την αιτηση μου 2 Απριλίου για να την έχω θεωρητικά παντα μεσα στον Ιούνιο με αισιοδοξια. Ταυτοχρονα κάνω την αιτηση του πατερα μου τελη μαρτη ο οποιος ακριβως σε 2 μηνες ειχε χωρις κανενα θεμα τη γραμμη ετοιμη. Λιγες μερες μετα το λεω και στον γειτονα απο πάνω και κανει και αυτός Μετα απο λιγο καιρο με ενημερωνουν οτι σπο λαθος του υπαλληλου του Γερμανού μπηκε ιδιος οροφος στην αιτηση και απο τη στιγμη που ειμαστε οροφοδιαμερισματα πρεπει να ακυρωθει μια αιτηση και ακυρωθηκε του γειτονα , προχωρωντας μαλιστα πολυ γρηγορα. Προβλημα Νο 1 Ο γειτονας εχει την γραμμη του κανονικα και χωρις προβλημα απο τις 2 ιουλιου. Χωρίς καποιο θεμα. Μαλιστα αφου η αιτηση του εγινε 26 απριλιου και η εγκατασταση λιγο πανω απο 2 μήνες μετα, του αφαιρεσαν ενα μηνα πληρωμη Με παιρνουν τηλεφωνο απο γραφειο εργολαβειας για να περαστεί η ινα στο διαμερισμα, μου λενε α δηλωθηκε ισογειο εδω και οχι ο οροφος σας. Προβλημα Νο 2 απο τη φοβερη μας κοσμοτε Τελικα ραντεβου οριζεται στις 12 αυγουστου απο 2 απριλιου που εκανα αιτηση για να ερθει τεχνικος οτε και ολα καλα να μας τελειωσει η ιστορια. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!!! Ο τεχνικος διαπιστωνει προβλημα με το μαυρο κουτι, ερχεται τεχνικος βονταφον που ειναι η γραμμη, δε το λυνει, και επομενο ραντεβου εχω 1 σεπτεμβρη. Μιλαμε για την απολυτη κοροϊδία απο απανωτα λαθη της κοσμοτε και εχουν περασει συνολο 5 μηνες σε λιγο Πως μπορω να κινηθω νομικα για καταγγελια πιστευετε? Εννοειται εχω παρει 200 τηλεφωνα κοσμοτε και εχω απειλησει οτι θα φυγω κτλ αλλά τπτ δεν αλλαξε
filip123go Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Και εγώ έχω κάνει αίτημα για FTTH από την 1η Ιουνίου. Ήρθε το συνεργείο, μου πέρασε την οπτική στο σπίτι μέσα σε λίγες μέρες, και μετά σιωπή από τον ΟΤΕ. Μέχρι που εχθές τους ξανα-πήρα τηλέφωνο (4η φορά) , αυτή τη φορά για να ακυρώσω την εγκατάσταση και μου έκλεισαν ραντεβού για 3/9 . Γενικώς αν δεν απειλήσεις ότι θα φύγεις δεν σε βάζουν σε προτεραιότητα, εγώ αυτό έχω καταλάβει.
DimJ Fot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Τους εχω παρει ποσα τηλεφωνα και εχουν βαλει 2-3 tickets για επειγον , τα ειδα ο ιδιος απο φιλο που δουλευει γερμανο και με βοηθαει με την αιτηση οσο μπορει , αλλα σου λεω ειναι να είσαι και άτυχος και όλο θεματα να βγαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα