ptz13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω συσκευή για να αντικαστήσω το S9+ που έχω εδώ και δυόμιση χρόνια , γιατί πλεόν δεν τα πάει καθόλου καλά στο θέμα αυτονομία. Επίσης έχει θέμα στο usb και μόνο ασύρματα μπορώ να το φορτίσω. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 650€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα, θα κοπεί τιμολόγιο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια 5) Μέγεθος οθόνης; Μέχρι 6,5 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αδιαβροχοποίηση, NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Πολύ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όσο το δυνατόν καλύτερη (να βγάζει άνετα μία μέρα με αρκετή χρήση) 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Μόνο Android έχω δουλέψει μέχρι τώρα αλλά ψήνομαι να δοκιμάσω το ios 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Γενική καθημερινή χρήση (gaming ελάχιστα έως καθόλου) Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από ptz13
ptz13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Samsung Galaxy S20 FE 5G OnePlus 8 Pro Ευχαριστώ για την απάντηση. Λίγο που πρόλαβα να το ψάξω κατάλαβα οτι το S20 τα πάει λίγο καλύτερα στον τομέα κάμερα.
Fordakias7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 P40 pro σε αυτά τα χρήματα μακράν κορυφή .απλά δεν θα έχεις γνήσια τα Google apps το οποίο είναι σημαντικό.Βεβαια εάν δεν σε νοιάζει είναι το καλύτερο κινητό.Διαφορετικα δες το one plus 9 το οποίο και αυτό είναι φανταστικό κινητό γύρω στα 7 κατοσταρικα
ptz13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, Fordakias7 είπε P40 pro σε αυτά τα χρήματα μακράν κορυφή .απλά δεν θα έχεις γνήσια τα Google apps το οποίο είναι σημαντικό.Βεβαια εάν δεν σε νοιάζει είναι το καλύτερο κινητό.Διαφορετικα δες το one plus 9 το οποίο και αυτό είναι φανταστικό κινητό γύρω στα 7 κατοσταρικα Αν είχε google apps δε θα το συζητούσα καν για το P40, είναι φοβερή συσκευή. Η μόνη λύση για το one plus 9 εντός budget είναι αγορά απο γαλλικό amazon, αλλά η συσκευή είναι γαλλική οπότε δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει.
Fordakias7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, ptz13 είπε Αν είχε google apps δε θα το συζητούσα καν για το P40, είναι φοβερή συσκευή. Η μόνη λύση για το one plus 9 εντός budget είναι αγορά απο γαλλικό amazon, αλλά η συσκευή είναι γαλλική οπότε δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει. Πράγματι το one plus 9 αξίζει φουλ εγώ στην θέση σου αυτό θα έπαιρνα ασυζητητί.Το p40 pro εάν είχε τα Google apps κτλ δεν θα είχε και την την τιμή θα έπαιζε κοντά στο χιλιάρικο εύκολα
GATE123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Ο TS θέλει να είναι και αδιάβροχο. Το OP 9 δεν είναι αδιάβροχο παρά μόνο το 9 Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα