vaggelis7172 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Γεια σας παιδια!!Εχω εναν σταθερο υπολογιστη με windows 10.Συνδεομαι στο ιντερνετ ασυρματα με ενα wifi adapter usb το οποιο το εχω σε μπροστινη θυρα usb 2.0.Οταν ομως παω στην διπλανη usb 3.0 θυρα να συνδεσω στικακι,χανεται το ιντερνετ.Συνδεομαι μεσω ενος extender γιατι ειμαι μακρια απο το ρουτερ. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω.
TopCLR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Ίσως κακές ή προβληματικές θύρες/καλώδια του κουτιού (εφόσον μιλάς για μπροστινές θύρες). Βάλε το usb wifi σε πίσω θύρα της μητρικής και δοκίμασε ξανά. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα (αποσύνδεση του internet) τότε το πρόβλημα είναι στις θύρες/καλωδίωση του κουτιού.
tz_aristotelis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 να θυμασαι: usb 3 προκαλει προβλημα σε wifi .... εντελως. Δοκιμασμενο σε πολλους προσωπικους μου υπολογιστες. Λυση δεν εχω βρει
duffyduck Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 ψαξε το google ή το youtube και θα βρεις αναφορες παρε ενα hub που εχει δικη του τροφοδοσια και συνδεσε σε αυτο την usb wifi καρτα μια αλλη λυση ειναι να παρεις switch και να συνδεσεις τον wifi extender (εαν έχει lan port) στο switch. Μετα συνδεεις οποιον υπολογιστη θες στο switch.
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Εβαλα το wifi adapter σε πισω θυρα usb και δεν μου το κανει. 1
triplex1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, vaggelis7172 είπε Εβαλα το wifi adapter σε πισω θυρα usb και δεν μου το κανει. Αρα οπως ειπανε και τα παιδια οι εμπρος θυρες ειναι προβληματικες , παντα τα wifi μπαινουν σε πισω θυρες που ειναι πιο δυνατες , οι εμπρος ειναι για κανενα χειριστηριο και αν δουλεψει κι αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα