Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι μια απο τις παρακάτω τηλεοράσεις.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c1-oled-vs-sony-x90j/21421/21562?usage=11&threshold=0.10

Λογικά η συγκριση είναι άνιση μιας και C1 είναι OLED ενώ x93j va full array...

Η χρήση της θα είναι γενική (εκτος απο pc,playstation) και γενικως θα ειναι αναμμενη 4-5 ωρες την ημερα.

Τελικα σκεφτομαι  την sony γιατί αν και θα θελα oled για τις ταινίες,

φοβαμαι οτι σε βαθος χρόνου, κακα τα ψέματα θα παρουσιάσει burn in εφόσον εχω σκοπο να την κρατήσω 7-8 χρονιά ...(εχω διαβασει οτι στις καινούριες oled υπάρχον δικλείδες ασφαλείας και με λίγο προσοχή μπορείς να το αποφύγεις αλλά και παλι με τα  χρονια τα pixel καταπονουντε)

Η λογική μου λεει VA αλλά από την άλλη θα ήθελα να απολαύσω την ποιοτητα της oled...

Μπορει να μου πει καποιος εαν εχει δοκιμασει και oled και va full array και εαν η διάφορα στην εικόνα είναι τοσο εμφανέστατη ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tolisrx8 είπε

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c1-oled-vs-sony-x90j/21421/21562?usage=11&threshold=0.10

Η χρήση της θα είναι γενική (εκτος απο pc,playstation) και γενικως θα ειναι αναμμενη 4-5 ωρες την ημερα.

φοβαμαι οτι σε βαθος χρόνου, κακα τα ψέματα θα παρουσιάσει burn in εφόσον εχω σκοπο να την κρατήσω 7-8 χρονιά ...(εχω διαβασει οτι στις καινούριες oled υπάρχον δικλείδες ασφαλείας και με λίγο προσοχή μπορείς να το αποφύγεις αλλά και παλι με τα  χρονια τα pixel καταπονουντε)

Η λογική μου λεει VA αλλά από την άλλη θα ήθελα να απολαύσω την ποιοτητα της oled...

Μπορει να μου πει καποιος εαν εχει δοκιμασει και oled και va full array και εαν η διάφορα στην εικόνα είναι τοσο εμφανέστατη ?

Με 4-5  ώρες λειτουργίας την ημέρα και το σκέφτεσαι;  Μονόδρομος η oled.  

Τώρα για τα 8 χρόνια επέτρεψέ μου να αμφιβάλω ότι θα κρατήσεις γενικά τηλεόραση. ^_^

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/8/2021 στις 1:11 ΜΜ, tolisrx8 είπε

παιδιά σκέφτομαι και την SAMSUNG QE55QN95A εφοσον ειναι mini led και δεν υπάρχει ο κίνδυνος burn in...

Είναι όντως τοσο καλύτερη απο την sony x93j ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...