Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα μια εξάτμιση motorsport και εκεί που ήταν καλά τα μπουζονια σφιχτά με την εξάτμιση χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οταν πάω να βάλω μπροστά να μην παίρνει μπροστά να κάνει ένα τσαφ και να σβηνει έτσι και εγώ της έσφιξα έλα όμως που η τελευταία κάτι έγινε και μου έσπασε θα στοιχίσει πολυ η αλλαγή της? 

Επεξ/σία από Gerasimos20
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gerasimos20 είπε

Έβαλα μια εξάτμιση motorsport και εκεί που ήταν καλά τα μπουζονια σφιχτά με την εξάτμιση χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οταν πάω να βάλω μπροστά να μην παίρνει μπροστά να κάνει ένα τσαφ και να σβηνει έτσι και εγώ της έσφιξα έλα όμως που η τελευταία κάτι έγινε και μου έσπασε θα στοιχίσει πολυ η αλλαγή της? 

Τις εσφιξες με δυναμοκλειδο ή με το χέρι ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gerasimos20 είπε

Μιλάμε για μοτοποδήλατο ή για κανα SS? Επίσης τι αντιλαμβάνεσαι ως "πολύ"?

47 λεπτά πριν, Gerasimos20 είπε

Με καρυδακι 10ρι

50€ στη χειρότερη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μιλάμε για μοτοποδήλατο ή για κανα SS? Επίσης τι αντιλαμβάνεσαι ως "πολύ"?

50€ στη χειρότερη.

Lifan 110 το μοτέρ, από ότι είδα τα μπουζονια δεν είμαι πολυ ακριβά τώρα τα εργατικά δεν ξέρω μπορώ να το κυκλοφορώ κανονικά η θα μου δημιουργήσει τίποτα αλλο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gerasimos20 είπε

Lifan 110 το μοτέρ, από ότι είδα τα μπουζονια δεν είμαι πολυ ακριβά τώρα τα εργατικά δεν ξέρω μπορώ να το κυκλοφορώ κανονικά η θα μου δημιουργήσει τίποτα αλλο

Το ξέρω πως τα μπουζόνια είναι φτηνά, το δύσκολο είναι να βγει από μέσα το σπασμένο, αν δεν μπορέσει να το βγάλει ο μηχανικός αναγκαστικά θα πάει σε τορναδόρο.

Αν το κυκλοφορήσεις έτσι εκτός από τον θόρυβο και το ότι δεν θα πηγαίνει βήμα, υπάρχει περίπτωση να κάψει βαλβίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θόρυβο δεν κάνει απλά έβαλα ένα σιδερακι για να μην μου βγαίνει στο δρόμο αν είμαι δεν θα το χρησιμοποιήσω για ένα διάστημα , ούτε πριν δεν πήγαινε βήμα δεν ε ξέρω τι φταίει όταν βάζω 3η ταχύτητα ανοίγει λίγο και μετά  κόβει δεν γίνεται να βάλεις 4η

Επεξ/σία από Gerasimos20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι σιδερακι εβαλες;; ανεβασε μια φωτο .. Μην το κυκλοφορεις ετσι θα το παρεις στο χερι ολο το μοτερ .ζουαν - φλατζα εξατμισης εβαλες?

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
Στις 28/8/2021 στις 9:39 ΜΜ, visualizer είπε

τι σιδερακι εβαλες;; ανεβασε μια φωτο .. Μην το κυκλοφορεις ετσι θα το παρεις στο χερι ολο το μοτερ .ζουαν - φλατζα εξατμισης εβαλες?

Δεν γίνεται να στείλω φωτογραφία είναι μόνο 2mb ο χώρος, μου έσπασε από μέσα εκεί που βιδώνει, όταν πήρα την εξάτμιση δεν νου έδωσαν φλατζα για την εξάτμιση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...