Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/8/2021 στις 11:30 ΠΜ, osfp1978 είπε

Η απορία μου κυριως αν με μια φυσιολογικη χρηση θα φτάσουν τα 50gb.Δηλαδη σερφαεισμα και βιντεο οχι ομως σε hd 

Στη Συρο ειμαι σε κεντρικό χωριό. Τα παραλιακά εχουν 50αρες ταχύτητες εμεις στο κεντρο οχι και δεν προβλέπεται προς το παρόν γιατι εχω ενα γνωστό τεχνικο στην κοσμοτε εδω στο νησι.. 4G ναι εχω κανονικα με καλο σημα στο σπιτι. Αυτα τα 6,80 προστιθενται στον ηδη υπαρχων λογαριασμο; Εχω σταθερό κοσμοτε double play. 

ta 6,80 ευρω τα 2 ευρω θα μπουνε στο λογαρισμο σταθερης και τα υπολοιπα σε λογαριασμο κινητης κοσμοτε.  δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html και εγω δεν εχω vdsl και εχω βαλει το booster και εχω δει υψηλοτερες ταχυτητες απο το dsl που ηδη εχω . Εγω να φαντασεις απο περιπου 8-10 mbs με το booster εχω 23,46mbs ! down! και αυτο διοτι εχω καταναλωσει τα 100gb και εχει πεσει η ταχυτητα στα 15mbs + το δικτυο σταθερης και παλι οταν ειχα τα 100gb εχω δει μεχρι και 40 mbs αντε 48mbs , υπερβολικα υψηλα, αλλα δεν ειναι σταθερη η ταχυτητα του δικτυου κινητης αλλα βλεπω ποσο ταχυτητα μου φορτωνει κατι που πριν δεν γινοτανε. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 1:21 ΠΜ, estavros είπε

Η καλύτερη λύση είναι 4G router με unlimited data μέσω cosmote. Ταχύτητες άνω των 50Mbps.

καλα σιγουρα απεριορστα data αλλα εχει και μεγαλυτερο κοστος γυρω στα 40 ευρω νομιζω τον μηνα. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έπεσα και εγώ στην ανάγκη για home double play sim. Η cosmote μου έδωσε τη προσφορά με τα 400 giga. Θα ήθελα να ρωτήσω πως σας φαίνεται σαν όγκος δεδομένων. Οι εργασίες που κάνω μέσω internet είναι Instagram, YouTube, Netflix και αγώνες ποδοσφαίρου. Όλα αυτά σε μέτρια χρήση 4ωρες περίπου την ημέρα. Πιστεύετε ότι τα δεδομένα που μου δίνουν είναι αρκετά ή θα έχω πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/10/2022 στις 7:31 ΠΜ, giorgosbas1987 είπε

Καλημέρα σας. Έπεσα και εγώ στην ανάγκη για home double play sim. Η cosmote μου έδωσε τη προσφορά με τα 400 giga. Θα ήθελα να ρωτήσω πως σας φαίνεται σαν όγκος δεδομένων. Οι εργασίες που κάνω μέσω internet είναι Instagram, YouTube, Netflix και αγώνες ποδοσφαίρου. Όλα αυτά σε μέτρια χρήση 4ωρες περίπου την ημέρα. Πιστεύετε ότι τα δεδομένα που μου δίνουν είναι αρκετά ή θα έχω πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ειδα τα 2 νεα πακετα home double play sim και ειναι πολυ ωραια! . 400gb τα θεωρω πολλα . Εξαλλου και να τα καναλωσεις δεν πεφτει το ιντερνετ αλλα μειωνεται η ταχυτητα.Το γραφει ξεκαθαρα εδω

• Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps

Εγω ειδα το πακετο με το 5g και εχω ζαχαρωσει να το βαλω ! , εχω ενεργη home double play 24 και home booster οποτε δεν το βλεπω ! . Ξερω ομως οτι η περιοχη μου εχει καλυψη 5g! . δες εδω https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Home-Double-Play-SIM/-/N-xtseay

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/12/2022 στις 12:15 ΠΜ, johnmegarythmos είπε

ειδα τα 2 νεα πακετα home double play sim και ειναι πολυ ωραια! . 400gb τα θεωρω πολλα . Εξαλλου και να τα καναλωσεις δεν πεφτει το ιντερνετ αλλα μειωνεται η ταχυτητα.Το γραφει ξεκαθαρα εδω

• Μετά την κατανάλωση 400GB σε πλήρη ταχύτητα, ισχύει απεριόριστη χρήση internet με μειωμένη ταχύτητα έως 15Μbps

Εγω ειδα το πακετο με το 5g και εχω ζαχαρωσει να το βαλω ! , εχω ενεργη home double play 24 και home booster οποτε δεν το βλεπω ! . Ξερω ομως οτι η περιοχη μου εχει καλυψη 5g! . δες εδω https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Home-Double-Play-SIM/-/N-xtseay

Με όσα υπομένω από τους ανεκδιήγητους της Nova τους τελευταίους 2+ μήνες («κουνάω μαντίλι»), ψήνομαι άγρια για το 4G πακέτο που είναι οικονομικότερο.
Λογικά όλο και κάποιοι θα το έχουν βάλει βάλει - κάποιος να μας μεταφέρει εντυπώσεις;
Να αναφέρετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και περιοχή, γιατί διαβάζω πως εντός πυκνού αστικού ιστού οι ταχύτητες παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις/είναι πολύ χαμηλότερες του αναμενομένου (σε αντίθεση με επαρχιακές πόλεις ή ερημικές τοποθεσίες)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κάνεις αν η ip που παίρνουμε με το double play sim είναι public ή private?

Το κοιτάμε για εξοχική κατοικία που πιάνει 2mbps και σαν κόστος μας βγαίνει σχεδόν ίδιο. 

Χρειαζομαστε σταθερό αριθμό όποτε δεν μπορούμε να πάμε στα unlimited κινητής, και πρέπει να βλέπουμε τις κάμερες (με ddns). Είναι όμως η ip public? 

Δημοσ.

Δεν είμαι ο αρμοδιότερος να απαντήσει (δεν είμαι πελάτης - τουλάχιστον όχι ακόμα), αλλά απ’ ότι διαβάζω μεσολαβεί Carrier-grade NAT.
Ωστόσο, αν ζητήσεις να στο αλλάξουν, στο αλλάζουν (Για πόσο ακόμα άραγε;)
Δες κι αυτό:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...