osfp1978 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Για πειτε γνωμη για τα προγράμματα cosmote double play sim; Μενω σε περιοχη με μαξιμουμ 4αρα ταχυητα με πολλες αποσυνδεσεις σε σημειο που κλειδωσαμε ταχύτητα στα 2.Το 2009 που εβαλα το ίντερνετ ειχα την ιδια ταχύτητα.Στην περιοχη μου δεν υπάρχει δυνατότητα ουτε καν για 50αρα αφου δεν υπάρχει υποδομη Σκεφτηκα αυτη την λυση της sim.Τα 50gb πιστευετε ειναι οκ για οικιακή χρηση.Στα 28,11 ευρω η τιμη σε αντί θεση με το σταθερό που έρχεται στα 28 ευρω με την εξευτελιστικγ ταχύτητα των 2mbps με το ζόρι...
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Για πειτε γνωμη για τα προγράμματα cosmote double play sim; Μενω σε περιοχη με μαξιμουμ 4αρα ταχυητα με πολλες αποσυνδεσεις σε σημειο που κλειδωσαμε ταχύτητα στα 2.Το 2009 που εβαλα το ίντερνετ ειχα την ιδια ταχύτητα.Στην περιοχη μου δεν υπάρχει δυνατότητα ουτε καν για 50αρα αφου δεν υπάρχει υποδομη Σκεφτηκα αυτη την λυση της sim.Τα 50gb πιστευετε ειναι οκ για οικιακή χρηση.Στα 28,11 ευρω η τιμη σε αντί θεση με το σταθερό που έρχεται στα 28 ευρω με την εξευτελιστικγ ταχύτητα των 2mbps με το ζόρι... Υπάρχει και το vodafone giga wifi που τα 40GB εχουν 10€ ,ειναι συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο ,με ανανέωση του ίδιου πακέτου μεταφέρονται όσα έχουν μείνει απο το προηγούμενο.Φυσικά ολα αυτά είναι οκ αν εχεις καλό σήμα εκεί που είσαι. Γνωμη μου ότι τα 50GB είναι λίγα για φυσιολογική χρηση γιατί μετράει και το upload kai to download .Τωρα αν το θες μόνο να βλέπεις τα email κλπ ,οκ
osfp1978 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει και το vodafone giga wifi που τα 40GB εχουν 10€ ,ειναι συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο ,με ανανέωση του ίδιου πακέτου μεταφέρονται όσα έχουν μείνει απο το προηγούμενο.Φυσικά ολα αυτά είναι οκ αν εχεις καλό σήμα εκεί που είσαι. Γνωμη μου ότι τα 50GB είναι λίγα για φυσιολογική χρηση γιατί μετράει και το upload kai to download .Τωρα αν το θες μόνο να βλέπεις τα email κλπ ,οκ Οχι... βλεπουμε και βιντεο... Οχι σε hdγιατι δεν εχω σμαρτ τηλεόραση. Και εκρος αυτων θα ήθελα να εχω και το σταθερό μου νουμερο το οποιο ηδη γνωριζουν αρκετοι δικοι μου. Θα το ψαξω... 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει και το vodafone giga wifi που τα 40GB εχουν 10€ ,ειναι συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο ,με ανανέωση του ίδιου πακέτου μεταφέρονται όσα έχουν μείνει απο το προηγούμενο.Φυσικά ολα αυτά είναι οκ αν εχεις καλό σήμα εκεί που είσαι. Γνωμη μου ότι τα 50GB είναι λίγα για φυσιολογική χρηση γιατί μετράει και το upload kai to download .Τωρα αν το θες μόνο να βλέπεις τα email κλπ ,οκ μα και αυτο χρεωνει upload και download
johnmegarythmos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, osfp1978 είπε Για πειτε γνωμη για τα προγράμματα cosmote double play sim; Μενω σε περιοχη με μαξιμουμ 4αρα ταχυητα με πολλες αποσυνδεσεις σε σημειο που κλειδωσαμε ταχύτητα στα 2.Το 2009 που εβαλα το ίντερνετ ειχα την ιδια ταχύτητα.Στην περιοχη μου δεν υπάρχει δυνατότητα ουτε καν για 50αρα αφου δεν υπάρχει υποδομη Σκεφτηκα αυτη την λυση της sim.Τα 50gb πιστευετε ειναι οκ για οικιακή χρηση.Στα 28,11 ευρω η τιμη σε αντί θεση με το σταθερό που έρχεται στα 28 ευρω με την εξευτελιστικγ ταχύτητα των 2mbps με το ζόρι... Πιάνει στην περιοχή σου ή κινητή κόσμοτε; τότε βάλε home speed booster με 6.80 ευρώ επιπλέον. Υπέρ αξίζει. 100gb Internet σε φουλ 4g και μετά όταν τα καναλωσεις δεν σταματάει το ίντερνετ αλλά είναι χαμηλό δηλαδή έως 15 mbs. Αξίζει το έχω και εγώ και προτείνω να το βάλεις. Σε πια περιοχή μένεις πάντως;
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, osfp1978 είπε Για πειτε γνωμη για τα προγράμματα cosmote double play sim; Εχω εγώ την double play Sim (Medium). Δεν κατάλαβα όμως, γνώμη σε τι ακριβώς; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Εχω εγώ την double play Sim (Medium). Δεν κατάλαβα όμως, γνώμη σε τι ακριβώς; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Η απορία μου κυριως αν με μια φυσιολογικη χρηση θα φτάσουν τα 50gb.Δηλαδη σερφαεισμα και βιντεο οχι ομως σε hd 8 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε Πιάνει στην περιοχή σου ή κινητή κόσμοτε; τότε βάλε home speed booster με 6.80 ευρώ επιπλέον. Υπέρ αξίζει. 100gb Internet σε φουλ 4g και μετά όταν τα καναλωσεις δεν σταματάει το ίντερνετ αλλά είναι χαμηλό δηλαδή έως 15 mbs. Αξίζει το έχω και εγώ και προτείνω να το βάλεις. Σε πια περιοχή μένεις πάντως; Στη Συρο ειμαι σε κεντρικό χωριό. Τα παραλιακά εχουν 50αρες ταχύτητες εμεις στο κεντρο οχι και δεν προβλέπεται προς το παρόν γιατι εχω ενα γνωστό τεχνικο στην κοσμοτε εδω στο νησι.. 4G ναι εχω κανονικα με καλο σημα στο σπιτι. Αυτα τα 6,80 προστιθενται στον ηδη υπαρχων λογαριασμο; Εχω σταθερό κοσμοτε double play.
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Η απορία μου κυριως αν με μια φυσιολογικη χρηση θα φτάσουν τα 50gb.Δηλαδη σερφαεισμα και βιντεο οχι ομως σε hd Αν βλέπεις 12 ώρες την ημέρα βίντεο, πιθανόν και όχι. Εμένα για καθημερινή περιήγηση, email, ορισμένα βίντεο, αναβαθμίσεις σταθερού και βίντεο κλήσεις (για επαγγελματικό σκοπό την έχω άλλωστε), είναι μια χαρά. Για την ακρίβεια, κάτω από τα μισά (και πολύ λέω), δεν έχω πέσει ποτέ.
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) οχι... δε βλεπω τοσο πολυ βίντεο... απλά ειναι δυο συσκευές εμενα και τις συζυγου.... Αντε να δω και καποιον αγωνα.... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από osfp1978
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Βρες κάποιο πρόγραμμα για μέτρηση δεδομένων (ένα σε κάθε υπολογιστή), κάνε μια σούμα στις 30 ημέρες, κάνε και μια λογική προσαύξηση για άλλες συσκευές (πχ κινητά) και δες το τελικό άθροισμα. Αν είναι > 50GB, καψτο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο εύκολο και άμεσο.
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Ταμπλετ εχουμε και οι δυο.. Το εχω κανει αυτο που λες. Βλεπω στα 12gb της συζύγου και καπου στα 10 εγω. Εχουν ενσωματομενο μετρητη, απλα μετράει προφανώς μονο το download. Οποτε θεωρω οτι πρέπει να ειμαι ΟΚ. Απλα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που ηδη το εχει. Αρα θεωρείς οτι αξιζει.
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Αρα θεωρείς οτι αξιζει. Για αυτά που κάνω εγώ (και ανέφερα παραπάνω), ναι, στο εκατό τοις εκατό. Με 4g+ στον χώρο που είμαι, βλέπω έως και 6.5-7.0ΜΒ/s download. Έχεις άλλη σύνδεση (όχι καρτοκινητο) στο όνομά σου στην cosmote; Σταθερή ή κινητή; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Η συζυγος που βλέπει τηλεόραση και youtube στο λαπτοπ χαλάει άνετα πάνω απο 50GB τον μήνα.Αλλά είναι συνδεδεμένη συνέχεια.
osfp1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η συζυγος που βλέπει τηλεόραση και youtube στο λαπτοπ χαλάει άνετα πάνω απο 50GB τον μήνα.Αλλά είναι συνδεδεμένη συνέχεια. Δεν εχω σμαρτ τηλεόραση και η συζυγος μου δε βλεπει βιντεο. Ποιο πολυ εγω βλεπω βίντεο και παλι οχι ταινιες ουτε νετφλιξ και τετοια. Απλα καποια μικρα βιντακια και καμμια φορα κατεβσζω και κανα τραγουδακι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα