manos133 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΗΝ PAYPAL... ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΣΟ PAYPAL ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PAYAPAL ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΠ.. ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. Το συνολικό ποσό των 900,00 EUR που σας μεταφέρθηκε από την Helena Maja έχει αφαιρεθεί πλήρως από τον λογαριασμό του δικαιούχου που περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς/παράδοσης και είναι έτοιμο να μεταφερθεί στον δικό σας λογαριασμό, αλλά πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να πληρώσετε τα Τέλη Μεταφοράς στον Μεταφορέα. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ FBI ΚΑΙ 5000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΗΓΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ 280 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 900 ΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 210 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΠ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ Γ..... ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ 500 ΕΥΡΟ.... ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΩ?? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, manos133 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΗΝ PAYPAL... ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΣΟ PAYPAL ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PAYAPAL ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΠ.. ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. Το συνολικό ποσό των 900,00 EUR που σας μεταφέρθηκε από την Helena Maja έχει αφαιρεθεί πλήρως από τον λογαριασμό του δικαιούχου που περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς/παράδοσης και είναι έτοιμο να μεταφερθεί στον δικό σας λογαριασμό, αλλά πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να πληρώσετε τα Τέλη Μεταφοράς στον Μεταφορέα. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ FBI ΚΑΙ 5000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΗΓΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ 280 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 900 ΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 210 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΨΑΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΠ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ Γ..... ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ 500 ΕΥΡΟ.... ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΩ?? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ Aυτοί απατεώνες ,εσύ αγαθός (για να μην πω κάτι άλλο).Φυσικά έφαγαν και άλλους,απο θύματα άλλο τίποτα.Αυτά τα ψάχνουν πριν στείλουν λεφτά.Ακου FBI,σιγά μην φωνάξουν και την NSA. Πως εστειλες εσύ τα λεφτά;Πήγαινε στην αστυνομία να ρωτήσεις τι μπορεί να κάνεις. Αλλά μάλλον θα σου πουν ξέχνα το και συνέχισε την ζωή σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, manos133 είπε μεσο worldremit παθηματα,μαθήματα. 1
manos133 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 asta aderfe moy megali .p...... exeis kamia idea pos mporw na kinitho ?
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, manos133 είπε asta aderfe moy megali .p...... exeis kamia idea pos mporw na kinitho ? πας στην αστυνομία.Δεν υπάρχει κάτι αλλο να κάνεις.Και να μην είσαι τόσο αγαθός απο εδω και πέρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 πας στην αστυνομία και ακολουθείς τις οδηγίες τους άλλη φορά να μην πιστεύεις τις βλακείες που σου λένε θα συμφωνήσω με τους συνομιλητές μου.
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Ξέρουν που στέλνουν. Καλό είναι ναι, όταν δεν ξέρετε να ρωτάτε, εδώ είμαστε να βοηθάμε.
Apos74 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 μια αναζητηση στο google να κανει καποιος, θα βρει ενα σωρο αναφορες απο αυτου του ειδους τις απατες. Γιατι βιαζεστε μερικοι να πληρωσετε απατεωνες? Παραπανω απο 5 λεπτα δεν χρειαζεται ψαξιμο. Θα βρειτε αμεσως περιστατικα για αυτου του ειδους τις απατεωνιες. Τεσπα, ολοι εχουμε χασει λεφτα σε λαλακιες σε αυτη τη ζωη, συνεχιζεις και την επομενη φορα εισαι παθων και μαθων! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Ξέρουν που στέλνουν. Καλό είναι ναι, όταν δεν ξέρετε να ρωτάτε, εδώ είμαστε να βοηθάμε. Στελνουν σε 100 άτομα ,ένας να τσιμπήσει έβγαλαν μεροκάματο.Το ζήτημα είναι ότι η πληροφορία είναι εκεί έξω και την ψάχνουν αφού την πατήσουν.Και φοβούνται το fbi ρε φίλε!!Που θα ασχοληθεί με μια αγοραπωλησία απο τη ΧΕ.!!! 1
Hapatingo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 11 hours ago, manos133 said: μεσο worldremit Εάν η μεταφορά των χρημάτων έγινε μέσω τραπεζικής κάρτα, τότε θα πας στην τράπεζα που ανήκει η κάρτα σου και θα τους πεις να γίνει αμφισβήτηση των συναλλαγών και ότι δεν έκανες εσύ τις συναλλαγές. Αυτοί μετά θα στείλουν το αίτημα στην visa/ mastercard και θα ξεκινήσουν διαδικασία για το αν πρέπει να σου επιστραφεί το ποσό, μόνο μην τους πεις ότι εσύ έκανες τις συναλλαγές.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, Hapatingo είπε Εάν η μεταφορά των χρημάτων έγινε μέσω τραπεζικής κάρτα, τότε θα πας στην τράπεζα που ανήκει η κάρτα σου και θα τους πεις να γίνει αμφισβήτηση των συναλλαγών και ότι δεν έκανες εσύ τις συναλλαγές. Αυτοί μετά θα στείλουν το αίτημα στην visa/ mastercard και θα ξεκινήσουν διαδικασία για το αν πρέπει να σου επιστραφεί το ποσό, μόνο μην τους πεις ότι εσύ έκανες τις συναλλαγές. Γιατί να πει ψέμματα;Αν μπορέί να κάνει αμφισβητηση συναλλαγων θα την κάνει και θα πει την αλήθεια.
kostasbm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 το κειμενο το μετεφρασες η σου ηρθε στα Ελληνικα?? ποτε εγινε η συναλλαγη ?? πηγαινε στη τραπεζα και κανε αμφισβητηση συναλλαγης ........μηπως και σωσεις καποια απο αυτα με αιτιολογια οτι εξαπατηθηκες και δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη μπορει και να το σωσεις.....αμεσα ομως
vagelis2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν κατάλαβα πάτησε σε πλαστό λινκ PayPal για επιβεβαιώση της πληρωμής που του έκαναν για το μουσικό όργανο που πουλάει ? Δηλαδή όταν σου μεταφέρουν λεφτά στο PayPal πρέπει να επιβεβαιώσεις για να μπουν στον λογαριασμό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα