golden33 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Arkin said: Έχω παίξει τα πρώτα 2. Το πρώτο είναι full trials αρκετά πιο δύσκολα από του βασικού παιχνιδιού προσωπικά τα απολαυσα το βρήκα εξαιρετικό και πολύ έξυπνα φτιαγμένο. Το δεύτερο ήταν ολόιδιο με το βασικό παιχνίδι στο gameplay του απλά στην κινεζική μυθολογία όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά επειδή είναι μικρό δεν κουραζει. Για το τρίτο δεν γνωρίζω πολλά μόνο ότι είναι τελείως διαφορετικο το gameplay του με πανοραμικο view και αρκετά μεγάλο. Εννοείται στα 6 ευρώ το προτείνω ειδικά αν σας άρεσε το βασικό παιχνίδι. Από τα πιο underrated παιχνιδια της ubisoft χθες είπαν ότι δεν θα βγάλουν sequel αυτή η εταιρεία ποτέ δεν σταματάει να μας απογοητεύει. Σε ευχαριστώ πολύ. Με μπέρδεψε το narrative η αλήθεια είναι. Αφού μιλάμε για 3 κανονικά dlcs αξίζει φουλ. Θα το τσιμπήσω να το δοκιμάσω.
chrisde Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Εμένα προσωπικά επειδή είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο όπως όλα άλλωστε της ubisoft, προς το τέλος με κούρασε και δεν ασχολήθηκα με τα dlc. Ωραίο παιχνιδάκι, pure fun, αλλά αχρείαστα μεγάλο και χωρίς τα dlc. 2
Chaos3X Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα μάγκες, προσπαθώ να το τρέξω από Steam, μου ζητάει Serial Number, το Ubisoft Connect. Δεν θυμάμαι από που το είχα αγοράσει αλλά νομίζω ότι ήταν από το Steam. Έψαξα on line, λέει να δοκιμάσουμε με δεξί κλικ, στο παιχνίδι, Manage, CDKeys αλλά δεν έχω κάτι τέτοιο στο Manage. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από Chaos3X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα