Προς το περιεχόμενο

Immortals Fenyx Rising

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, firepc είπε

Το τσίμπησα στα 12€ απο uplay. Όποιος θέλει είναι ακόμα για μερικές ώρες

Αρκίνωε σε εμπιστεύομαι 👍

Καλοπαιχνιδο ειναι απο τα πιο underrated παιχνιδια της ubisoft εκει εξω πιστευω θα σου αρεσει φουλ. 

9.60 ευρω βλεπω βγαινει με 100 uplay coins.

72 ωριτσες πατησα για 100% το παιχνιδι+τα 2 πρωτα DLC το πρωτο ειναι δυνατο πολυ εφοσον σου αρεσουν οι γριφοι των ταρταρων και γενικα ειναι παιχνιδι που ανετα το ξανα πιανω να το παιξω μελλοντικα παρολο που το ελιωσα ηδη μια φορα. Ειχα μια χαρα μονιμα οσο επαιζα ελπιζω το ιδιο να συμβει και σε σενα. Περιμενω εντυπωσεις.

Screenshot-3.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Καλοπαιχνιδο ειναι απο τα πιο underrated παιχνιδια της ubisoft εκει εξω πιστευω θα σου αρεσει φουλ. 

72 ωριτσες πατησα για 100% το παιχνιδι+τα 2 πρωτα DLC το πρωτο ειναι δυνατο πολυ εφοσον σου αρεσουν οι γριφοι των ταρταρων και γενικα ειναι παιχνιδι που ανετα το ξανα πιανω να το παιξω μελλοντικα παρολο που το ελιωσα ηδη μια φορα. Ειχα μια χαρα μονιμα οσο επαιζα ελπιζω το ιδιο να συμβει και σε σενα. Περιμενω εντυπωσεις.

Screenshot-3.png

Τελειώνω τώρα το Syberia the World Before και το ξεκινάω 👍

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, firepc said:

Τελειώνω τώρα το Syberia the World Before και το ξεκινάω 👍

Παιχνιδάρα. Είχα καιρό να immersιαστώ έτσι με adventure. Μου έβγαλε Broken Sword 1 vibes που για μένα είναι από τα all time classic. Sorry για το offtopic.

Επεξ/σία από Parapas
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 3/4/2023 στις 11:31 ΜΜ, Parapas είπε

Παιχνιδάρα. Είχα καιρό να immersιαστώ έτσι με adventure. Μου έβγαλε Broken Sword 1 vibes που για μένα είναι από τα all time classic. Sorry για το offtopic.

Ήταν απλά υπέροχο 💜

Ξεκινάω χαλαρά τώρα το IFR, έχω 20 μέρες μέχρι το Jedi Survivor

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Back to this game λοιπόν

Έχω παίξει περίπου 15 ώρες. Ωραιο παιχνίδι γενικά αλλά με έχουν κουράσει όλα αυτά τα πάζελς τα οποία λαμβάνουν και χώρα σε απέραντες εκτάσεις

Έτσι θα είναι μέχρι το τέλος?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Back to this game λοιπόν

Έχω παίξει περίπου 15 ώρες. Ωραιο παιχνίδι γενικά αλλά με έχουν κουράσει όλα αυτά τα πάζελς τα οποία λαμβάνουν και χώρα σε απέραντες εκτάσεις

Yep. Κλασικό ubisoft παιχνίδι. Έχει την πλάκα του όμως, μου άρεσε, το τέλειωσα αλλά με "κούρασε" και εμένα τόσο η επανάληψη που δεν ασχολήθηκα με τα dlc.

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

Back to this game λοιπόν

Οι γριφοι στα Ταρταρα οπως και τα puzzles με τις περλες ειναι ενα απο τα σημεια που αγαπησα στο παιχνιδι. Αν δεν σου κανουν κλικ τοτε ναι μην το προχωρησεις. Το πρωτο DLC ειναι μονο τετοια puzzles να φανταστεις αλλα πολυ πιο δυσκολα απο το κεντρικο παιχνιδι το οποιο βρηκα εξαιρετικο. Στα υπολοιπα ειναι το κλασικο generic gameplay της ubisoft αλλα με πολυ χιουμορ με το ολο lore. Ενα παιχνιδι που προσωπικα ανετα ξανα επαιζα με το πρωτο του DLC το θεωρω απο τα πιο underrated της ubisoft μαζι με το far cry primal αλλο διαμαντι απο εκει. Σεβαστο ομως που σε κουρασαν καποια πραγματα δεν ειναι ολα τα παιχνιδια για ολους.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οι γριφοι στα Ταρταρα οπως και τα puzzles με τις περλες ειναι ενα απο τα σημεια που αγαπησα στο παιχνιδι

Με αυτά δεν έχω τόσο θέμα. Τα άλλα πάνω στη γη είναι που κουράζουν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

Με αυτά δεν έχω τόσο θέμα. Τα άλλα πάνω στη γη είναι που κουράζουν

Καταλαβα τι εννοεις αλλα ετσι ειναι φτιαγμενο ολο το παιχνιδι. Μεχρι το τελος δηλαδη. Ειναι και μια αρκετα μεγαλη διαφοροποιηση συγκριτικα με τα αλλα open world της εταιριας και σου δινουν μια ικανοποιηση μολις περασεις καποια ειδικα οσο προχωραει αυτα με τις περλες δυσκολευουν ολο και πιο πολυ οπως και με τα ταρταρα. Ειναι love or hate αυτο το κομματι του παιχνιδιου μιας και το υπολοιπο ειναι το κλασικο hack and slash mode της εταιριας. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Καταλαβα τι εννοεις αλλα ετσι ειναι φτιαγμενο ολο το παιχνιδι. Μεχρι το τελος δηλαδη. Ειναι και μια αρκετα μεγαλη διαφοροποιηση συγκριτικα με τα αλλα open world της εταιριας και σου δινουν μια ικανοποιηση μολις περασεις καποια ειδικα οσο προχωραει αυτα με τις περλες δυσκολευουν ολο και πιο πολυ οπως και με τα ταρταρα. Ειναι love or hate αυτο το κομματι του παιχνιδιου μιας και το υπολοιπο ειναι το κλασικο hack and slash mode της εταιριας. 

Κοιτα, γενικά έμενα μου αρέσουν τα πάζελς στα παιχνίδια. Αυτό εδώ όμως έχει βάλει να λύσεις πάζελς για τα πάντα, ακόμα και για να βρείς ένα μπαούλο. Υπερβάλει και δεν κρατάει μια ισορροπία

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Κοιτα, γενικά έμενα μου αρέσουν τα πάζελς στα παιχνίδια. Αυτό εδώ όμως έχει βάλει να λύσεις πάζελς για τα πάντα, ακόμα και για να βρείς ένα μπαούλο. Υπερβάλει και δεν κρατάει μια ισορροπία

Ετσι ειναι φτιαγμενο το παιχνιδι γυρο απο τα puzzles και οντως εχει παρα πολλα ειδικα αν βαλεις ταρταρα μαζι με τα υπολοιπα ισως ειναι too much οπως γραφεις. Ειναι οπως ειπα love or hate ολο αυτο ειδικα στο τελος στο βουνο εχει καποια αρκετα δυσκολα που σε σκαλωνουν οποτε αν σε κουρασε απο τωρα μιας και το παιχνιδι ειναι πανω απο 50 ωρες τοτε μην το συνεχισεις. Κανε ενα διαλλειμα και συνεχιζεις σιγα σιγα αργοτερα. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, golden33 είπε

@Arkin αξίζουν τα 3 narrative dlcs και το bonus quest τα 6€ παραπάνω? Τα έχεις παίξει?

Έχω παίξει τα πρώτα 2. Το πρώτο είναι full trials αρκετά πιο δύσκολα από του βασικού παιχνιδιού προσωπικά τα απολαυσα το βρήκα εξαιρετικό και πολύ έξυπνα φτιαγμένο. Το δεύτερο ήταν ολόιδιο με το βασικό παιχνίδι στο gameplay του απλά στην κινεζική μυθολογία όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά επειδή είναι μικρό δεν κουραζει. Για το τρίτο δεν γνωρίζω πολλά μόνο ότι είναι τελείως διαφορετικο το gameplay του με πανοραμικο view και αρκετά μεγάλο. Εννοείται στα 6 ευρώ το προτείνω ειδικά αν σας άρεσε το βασικό παιχνίδι. Από τα πιο underrated παιχνιδια της ubisoft χθες είπαν ότι δεν θα βγάλουν sequel αυτή η εταιρεία ποτέ δεν σταματάει να μας απογοητεύει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...