Προς το περιεχόμενο

Immortals Fenyx Rising

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, e-tic είπε

Τελείωσα το eastern realm. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο απο το βασικό παιχνίδι και βγήκε μέσα σε 7 ώρες.
Τα challenges ήταν λίγα και περισσότερη ώρα χρειάζεται για να τρέχεις απο το ένα chest στο επόμενο.
Δεν ήταν κακό αλλά δεν ένιωσα να έχει κάποια σημαντική προσθήκη ή κάτι διαφορετικό, όπως τα άλλα δύο DLC που περιέγραψε παραπάνω και ο @Arkin.

Κάπως έτσι το βλέπω εύκολα challenges πολύ και οι μάχες εύκολες επίσης εφόσον έχουμε Master στο βασικό παιχνίδι. Η ιστορία σχετικά τίμια αλλά καμία σχέση με τη βασική. Σήμερα ίσως το τελειώσω. Πιάσε και το πρώτο εφόσον έχεις μέρες ακόμα το τρίτο να το παίξουμε αργότερα. 

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Κάπως έτσι το βλέπω εύκολα challenges πολύ και οι μάχες εύκολες επίσης εφόσον έχουμε Master στο βασικό παιχνίδι. Η ιστορία σχετικά τίμια αλλά καμία σχέση με τη βασική. Σήμερα ίσως το τελειώσω. Πιάσε και το πρώτο εφόσον έχεις μέρες ακόμα το τρίτο να το παίξουμε αργότερα. 

Αν πρώτο εννοείς το new god, το έπιασα σήμερα και έπαιξα 4 trials. Σαφώς είναι πιο απαιτητικό απο τα vaults of tartaros, σε σημείο που πρέπει να στραμπουλήξεις τα δάχτυλά σου για να πετύχεις τους συνδυασμούς που απαιτούνται, και ακόμα δεν έχω παίξει κάποιο δύσκολο...
Ίσως και να προλάβω να το τελειώσω πριν λήξει το ubi+.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, e-tic είπε

Αν πρώτο εννοείς το new god, το έπιασα σήμερα και έπαιξα 4 trials. Σαφώς είναι πιο απαιτητικό απο τα vaults of tartaros, σε σημείο που πρέπει να στραμπουλήξεις τα δάχτυλά σου για να πετύχεις τους συνδυασμούς που απαιτούνται, και ακόμα δεν έχω παίξει κάποιο δύσκολο...
Ίσως και να προλάβω να το τελειώσω πριν λήξει το ubi+.

Ναι αυτο ειναι το πρωτο. Απο ποιον θεο επαιξες τα πρωτα trials? Eιναι πολυ απαιτητικα ναι αλλα οταν τα βγαζεις η ικανοποιηση ειναι μεγαλη πιστευω θα προλαβεις ακομα και με 1-1.5 ωρα τη μερα βγαινει. 

Οπως και στο βασικο παιχνιδι εχω φτiαξει playlist με το full walkthrough για το New Gods. Aν μια στο εκατομμυριο σκαλωσεις σε καποιο σημειο να σε βοηθησει. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2021 στις 4:36 ΜΜ, Arkin είπε

Ναι αυτο ειναι το πρωτο. Απο ποιον θεο επαιξες τα πρωτα trials? Eιναι πολυ απαιτητικα ναι αλλα οταν τα βγαζεις η ικανοποιηση ειναι μεγαλη πιστευω θα προλαβεις ακομα και με 1-1.5 ωρα τη μερα βγαινει. 

Οπως και στο βασικο παιχνιδι εχω φτiαξει playlist με το full walkthrough για το New Gods. Aν μια στο εκατομμυριο σκαλωσεις σε καποιο σημειο να σε βοηθησει. 

Ξεκίνησα απο την Αφροδίτη αλλά το πρώτο blessing που πήρα ήταν του Άρη.
Έχω 9/24 relics και λογικά θα το τελειώσω πριν λήξει το ubi+.
Εως τώρα δεν χρειάστηκε να δώ walkthroughs αλλά θα σε έχω στα υπόψη αν κολλήσω κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, e-tic είπε

Ξεκίνησα απο την Αφροδίτη αλλά το πρώτο blessing που πήρα ήταν του Άρη.
Έχω 9/24 relics και λογικά θα το τελειώσω πριν λήξει το ubi+.
Εως τώρα δεν χρειάστηκε να δώ walkthroughs αλλά θα σε έχω στα υπόψη αν κολλήσω κάπου.

Κομπλε εισαι μπραβο μας εκατσε αψογα το U+ χαρηκαμε ενα πολυ ομορφο παιχνιδι με ελαχιστα χρηματα. Τελειωσα μολις το δευτερο DLC αναμεικτα συναισθηματα ισως για τον Κινεζικο λαο να εχει να πει κατι αλλα για μενα οχι και πολλα. Οι Κινεζοι ανεκαθεν ηταν με την ισορροπια των παντων ωστε να ευημερησει η ζωη. 6.54 ωρες ειχα πριν μπω στην τελικη μαχη οποτε οπως ειπες ουτε 7 ωρες για 100% περιμενα να μου αρεσει παραπανω. Για το πρωτο οταν το τελειωσεις πες μου πως σου φανηκε και απο δυσκολια και γενικα. 

Spoiler

Immortals-Fenyx-Rising-2021-09-22-19-15-

Αναλυτικο review και για τα 2 πρωτα DLC. To τριτο θα παιχτει οταν τσιμπησω την gold. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ρε Arkin, ζωντάνεψες το θέμα και με έβαλες σε πειρασμό να δοκιμάσω το παιχνίδι. Και τελικά είναι τρομερά διασκεδαστικό. Θέλει λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να πάρεις κάποιες δυνάμεις, αλλά απο κει και πέρα είναι απόλαυση.

Είμαι στις 7 ώρες και έχω φτάσει στον δεύτερο χάρτη. Επέλεξα την Αφροδίτη για αρχή και πάω με την σειρά όλα τα challenges. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που "ξεκλειδώνεις" στον χάρτη τα "places of interest" που πρέπει να χάνεις χρόνο ψάχνοντας με το "στόχαστρο" γύρω σου μέχρι να πέσει ακριβώς πάνω στο σημείο....Ελπίζω να μην υπάρχει επιλογή να εμφανίζονται όλα στον χάρτη και δεν την έχω δει 😅 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Μπράβο ρε Arkin, ζωντάνεψες το θέμα και με έβαλες σε πειρασμό να δοκιμάσω το παιχνίδι. Και τελικά είναι τρομερά διασκεδαστικό. Θέλει λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να πάρεις κάποιες δυνάμεις, αλλά απο κει και πέρα είναι απόλαυση.

Είμαι στις 7 ώρες και έχω φτάσει στον δεύτερο χάρτη. Επέλεξα την Αφροδίτη για αρχή και πάω με την σειρά όλα τα challenges. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που "ξεκλειδώνεις" στον χάρτη τα "places of interest" που πρέπει να χάνεις χρόνο ψάχνοντας με το "στόχαστρο" γύρω σου μέχρι να πέσει ακριβώς πάνω στο σημείο....Ελπίζω να μην υπάρχει επιλογή να εμφανίζονται όλα στον χάρτη και δεν την έχω δει 😅 

Να σε καλά εύχομαι να το ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο όσο προχωράς θα γίνεται όλο και καλύτερο με τα skills και τις αναβαθμίσεις του χαρακτήρα. Για τα points of interest δεν υπάρχει άλλος τρόπος αλλά μπορείς να πατάς συνεχόμενα το Ε που είναι το reveal και να πηγαίνεις το βελάκι πάνω κάτω αριστερά δεξιά γρήγορα. Σε 2 λεπτά έχεις βρεις τα πάντα σε κάθε μέρος. Επίσης επειδή μπορεί να σου διαφύγει κάποιο με το μάτι αν περάσεις πάνω από κάποιο unrevealed ακούγεται ένας ήχος θα το καταλάβεις ώστε να καταλάβεις ότι εκεί υπάρχει κάποιο point of interest. Πας στο άγαλμα της κάθε περιοχής 2 λεπτά γύρω γύρω πατάς το Ε και είσαι έτοιμος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τέλος και απο εμένα το A New God DLC.
Πραγματικά πολύ ωραία trials, κάποια χαλαρά, άλλα πιο απαιτητικά, αλλά όπως είπε και ο @Arkin στο τέλος όλα σου αφήνουν μια ικανοποίηση που τα τελειώσες. Ευχαριστήθηκα με τις χαλαρές αποστολές στο κρυφό trial του Ερμή, ειδικά εκεί που έπρεπε να παίξω σε στυλ donkey kong.
Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα με το ubi+, οπότε θα κάτσω να δω τι λέει και το The Lost Gods DLC για να ξέρω τι με περιμένει οταν με το καλό πάρω την gold σε καμιά προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικα τα 12 trials στο secret ετσι? Παιξε λιγο και το lost gods και γραψε γιατι δεν ασχοληθηκα καθολου και μια γνωμη μετραει αν και μαζι θα τσιμπησουμε την gold οταν πεσει να το παιξουμε και το τριτο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Παιξε λιγο και το lost gods και γραψε

Το έπαιξα για κανένα δίωρο και είναι ενδιαφέρον. Η ιστορία συνεχίζει ακριβώς μετά το new god, όπου ο/η fenyx βρίσκει μία θνητή και την επιφορτίζει με το να σώσει τον κόσμο και να αποκαταστήσει την ενότητα σε αυτόν.
Η κάμερα βλέπει απο ψηλά (top-down) υπο μικρή γωνία, όπως στα περισσότερα A-RPGs (Diablo, Torchlight, Darksiders Genesis etc) αλλά δεν έχει σταθερό προσανατολισμό, καθώς μπορεί να περιστραφεί με το ποντίκι. Τα γραφικά, η κίνηση, οι εχθροί δεν αλλάζουν σε σχέση με το βασικό παιχνίδι.
Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος που γίνονται οι αναβαθμίσεις, καθώς δεν υπάρχει hall of the gods αλλά υπάρχουν διάσπαρτοι βωμοί όπου ο παίκτης κάνει προσφορές στους θεούς και παίρνει σε αντάλλαγμα κάποια αναβάθμιση. Οι βωμοί επίσης αποτελελούν και save points.
Εντόπισα και μερικά puzzle με τα laser, τα pressure plates και τα μεταλλικά κουτιά που υπήρχαν και στο βασικό παιχνίδι αλλά δεν έπαιξα κανένα απο αυτά.

Εν αναμονή καμιάς προσφοράς για να το παίξουμε ολοκληρωμένα και αυτό!

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13.99 απο Epic Games για όποιον δεν το έχει πάρει ακόμα!

Νομίζω ειναι ιστορικό χαμηλο!

Εγω το τσίμπησα πάντως και θα το τιμήσω δεόντως!

Edit: το 13.99 προκύπτει με το κουπόνι -10 ευρω

Επεξ/σία από Shibbu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το τελείωσα, έχοντας κάνει όλα τα quests/chests πάνω στον χάρτη και έχοντας παίξει γύρω στις 52 ώρες. Έχοντας μια συνολική εικόνα του game, θα πω ότι έχει gameplay/platforming και puzzles που είναι απίστευτα απολαυστικά και έξυπνά, με ένα κόσμο που σε ρουφάει να παίζεις με τις ώρες.  Επίσης, το upgrading system που έχει, είναι καλοφτιαγμένο και κάθε skill, αλλάζει τον τρόπο που παίζεις. 

Απο κει και πέρα το χιούμορ του είναι πολύ hit or miss, ίσως πιο πολύ miss 😅. Ο Ερμής και κάποιες ατάκες του Δία είχαν πλάκα. Ο χαρακτήρας που χειριζόμαστε, Fenyx είναι τέρμα αδιάφορος και η ιστορία, που έχει να κάνει με την ελληνική μυθολογία και τους θεούς του Ολύμπου, απλά κάνει την δουλειά της για να έχεις ένα γενικό σκοπό. Προσωπικά μου φάνηκε τρομερά πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό να κάνω τα quest/challenges στον χάρτη και να μην ακολουθώ την ιστορία.

Το παιχνίδι, για μένα, είναι 90% platforming/puzzles/gameplay και εκεί παίρνει 10/10! το story/humour του δεν θα έλεγα ότι είναι το  δυνατότερο μέρος του. Γενικά όμως το προτείνω και πιστεύω οτι αξίζει με τα χίλια.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω κάτω αυτή είναι η ως τώρα δικη μου εικόνα αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμα.

Ενώ το παιχνιδι ειναι πολύχρωμο, έχει μια ποικιλία στον χάρτη και πράγματα να κάνεις, ειναι χαλαρό(φαινεται ακόμα και στο goofy animation στα upgrades στο hall of the gods) και το combat αρκετά arcade/απλό/fun, δυστηχώς το κακό humor,η περιγραφή,ιστορία,χαρακτήρες(ακόμα και το voice acting πολύ μέτρια πράγματα...) ριχνουν αρκετά σκαλιά το παιχνίδι. Επίσης νομίζω το παρακάνανε λίγο με τα puzzles/vaults σε κάποια σημεία.

Ποιος είχε την φανταστική ιδέα, να κάθεσαι να λύνεις γρίφους όταν εισαι στο τελευταίο boss?Ποσο fail να χαλάνε χωρίς λόγο το παιχνιδι στο τελευταίο κομμάτι, ειτε πάνω στο βουνό, είτε στο τελευταίο boss???

Για full price παιχνίδι, κλασσικά όπως τα περισσότερα ubisoft παιχνίδια ειναι αυτό που λέμε wait for sale(ασχέτως αν μπορεις να βγάλεις πολλές ώρες κάνοντας τα ίδια και τα ιδια).

Σε καλή έκπτωση οπως παίζει τώρα ή μέσω gamepass, ειναι καλό,και το πρώτο παιχνιδι αυτής της εταιρείας μετα τα Rayman που με ενθουσίασε λιγο παραπάνω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

σε αναμονη του νεου zelda, ειπα να δοκιμασω ενα κλωνο του και μαλλον εκανα τη καλυτερη επιλογη με το fenyx. Εξαιρετικο το παιχνιδακι. πολυ γεματος χαρτης αλλα βρισκεις αρκετα πραγματα να κανεις και καλη ποικιλια απο εχθρους.

η μαχη του ειναι αρκετα καλη επισης.

η πρωτη μου εντυπωση μετα το 1ο δεκαωρο ειναι οτι προκειται για αρκετα αδικημενο παιχνιδακι.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xavier είπε

σε αναμονη του νεου zelda, ειπα να δοκιμασω ενα κλωνο του και μαλλον εκανα τη καλυτερη επιλογη με το fenyx. Εξαιρετικο το παιχνιδακι. πολυ γεματος χαρτης αλλα βρισκεις αρκετα πραγματα να κανεις και καλη ποικιλια απο εχθρους.

η μαχη του ειναι αρκετα καλη επισης.

η πρωτη μου εντυπωση μετα το 1ο δεκαωρο ειναι οτι προκειται για αρκετα αδικημενο παιχνιδακι.

Ειναι εξαιρετικο παιχνιδι το ολο theme με tartarus ελληνικη μυθολογια ωραιοι γριφοι χιουμορ ομορφος κοσμος θα το αγαπησεις. Ειναι αδικημενο οσο δεν παει το ειχα καψει 1 μηνα πανω απο 60 ωρες με τα 2 πρωτα dlc αν σου αρεσουν οι γριφοι στα ταρταρα το πρωτο dlc ειναι εξαιρετικο και πανεξυπνο για να τερματιστει 100%. Καλο λιωσιμο να το απολαυσεις.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...