Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε 60 fps σε τι ανάλυση? Στα ultra ειδικά το environments ρίχνει πάρα πολύ. Με όλα very high και reshade ήμουν μόνιμα 70+ και 60+ στην δεύτερη περιοχή με την πρασινάδα που είναι η πιο βαριά στα 3440x1440. Στα σημεία που έπεφτε βαρουσε ένας πυρήνας 100%. Με dxvk έπεσαν τα draw calls και μηδενίστηκε το οποιο overhead. 1080p. CPU θέμα δεν έχω, αραχτός είναι, αλλά η gpu βαράει υπερωρία Ούτε στα AC δεν είναι μονίμως 90%+ για το 60άρι και έχουν και πολύ καλύτερα γραφικά. Edit: Έριξα shadows και effects quality στο very high και τώρα είναι locked 60 και χωρίς adaptive quality. Τα environmental details στα παιχνίδια της Ubi δεν θέλω να τα ρίχνω από τα ultra αν γίνεται, αφού το world design είναι το ατού τους. Θέλει και λιγάκι sharpening για το ΤΑΑ και δείχνει τούμπανο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, yiannis1991 είπε 1080p. CPU θέμα δεν έχω, αραχτός είναι, αλλά η gpu βαράει υπερωρία Ούτε στα AC δεν είναι μονίμως 90%+ για το 60άρι και έχουν και πολύ καλύτερα γραφικά. Edit: Έριξα shadows και effects quality στο very high και τώρα είναι locked 60 και χωρίς adaptive quality. Τα environmental details στα παιχνίδια της Ubi δεν θέλω να τα ρίχνω από τα ultra αν γίνεται, αφού το world design είναι το ατού τους. Θέλει και λιγάκι sharpening για το ΤΑΑ και δείχνει τούμπανο. Μικρες διαφορες υπαρχουν μεταξυ ultra και very high στο enviroments τα συγκρινα σε αρκετες σκηνες ειδικα στην δευτερη περιοχη που ειναι η πιο βαρια και η διαφορα στα fps μεγαλη. Το θελει το sharpening ναι στο 40% ειχα το RIS και απλα το χαζευα πεντακαθαρη εικονα. Θελει και reshade παντως βαλε vibrance και λιγο curve η level και το παιχνιδι δεν θελει τιποτα αλλο. Εισαι ωρα για αλλαγη παντως με την 2060 γιατι για 1080p πιστευα οτι θα τραβαει αρκετα καλυτερα. Οταν πας σε μεγαλυτερη αναλυση πας και για αλλαγη καρτας οπως και να εχει γιατι θα απογοητευτεις. Απο 2560x1080 με την 5700xt σε 3440x1440 εφαγε τρελο ζορι η καρτα για αυτο την εστειλα με συνοπτικες η 6700xt ειναι οτι πρεπει μια 6800xt θα ηταν ακομα καλυτερη επιλογη βεβαια αν περιμενα κανα 2μηνο στην ιδια τιμη αλλα αντι για 90fps εχω 70 μικρο το κακο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στο Βλαχάρα καλύτερα τα πάει παρότι έχει πολύ καλύτερα γραφικά. Ίσως κάτι έχουν κάνει στο immortals και είναι βαρύ χωρίς λόγο. Σε 1080p μια χαρά είναι η 2060 ακόμη. Μόλις και αν βρω 3060Ti θα πάω και σε 1440p.
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Στο Βλαχάρα καλύτερα τα πάει παρότι έχει πολύ καλύτερα γραφικά. Ίσως κάτι έχουν κάνει στο immortals και είναι βαρύ χωρίς λόγο. Σε 1080p μια χαρά είναι η 2060 ακόμη. Μόλις και αν βρω 3060Ti θα πάω και σε 1440p. DX12 vs DX11 ειναι νομιζω η απαντηση. Εγω στο 10ωρο εβαλα DXVK και τα εβαλα ολα very high απο ultra και μηδενιστηκαν τα οποια microstutters και τα fps 65+ σε καθε περιπτωση. Ειναι πολυ βαρυ το enviroments στο ultra δεν ξερω γιατι. Σημερα θα πιασω το δευτερο DLC και τελος αν και εχω μεχρι τις 25 Ubisoft+ προλαβαινω λιγο και απο το τριτο θα το αφησω να το πιασω οταν παρω την gold.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Σε DX11 οι NVIDIA δεν έχουν θέμα, στο DX12 είναι το overhead. Το game πάντως θέλει απλά very high preset και είναι μια χαρά, έτσι και αλλιώς ορατή διαφορά δεν βλέπω από τα ultra high..
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Σε DX11 οι NVIDIA δεν έχουν θέμα, στο DX12 είναι το overhead. Το game πάντως θέλει απλά very high preset και είναι μια χαρά, έτσι και αλλιώς ορατή διαφορά δεν βλέπω από τα ultra high.. Αφου σε ειπα βρε ακομα και στο enviroments διπλα διπλα να συγκρινεις screens διαφορες δεν βλεπεις. Οταν πας στην δευτερη περιοχη με την πρασιναδα εκει θα δεις ποσο ζορι θα φαει η καρτα η πρωτη overall εχει πολυ ελαφρυ χαρτη. Εκει δειχνει τα δοντια του το παιχνιδι ομως στο ποσο ομορφο ειναι. Στα vaults θα εχεις ανετα 100 fps παντως. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Arkin
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Καλό φαίνεται μέχρι στιγμής, τα ίδια mechanics με τα AC βέβαια, αλλά εντάξει. Είναι πολύ βαρύ πάντως χωρίς τα γραφικά να το δικαιολογούν. Είναι σημεία που χάνω στο 60άρι ακόμη και με adaptive και γενικά είναι πάνω από 90% usage η gpu για τα 60fps.. Και εμένα πέφτει και στα 65 και πάει μέχρι ~80. Το παιχνίδι πάντως θέλει nvidia ansel. Παίξε λίγο με υψηλό contrast και shadows + 20% sharpen και λίγο DXR. Είναι πολύ μουντά τα χρώματα σε default. Σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποιώ σε παιχνίδια αλλά στο συγκεκριμένο ταιριάζει γάντι Γενικά είναι ένα παιχνίδι - κατηγορία μόνο του. Είναι ανάλαφρο (δεν είναι ας πούμε metro exodus) οπότε περνάς ευχάριστα την ώρα σου αλλά δεν είναι και λούνα πάρκ στυλ να παίζεις με το ένα μάτι και με το άλλο να βλέπεις τηλέοραση or something. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Herald 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι ωραίο είναι όντως. Παρότι τα mechanics είναι τα ίδια με τα AC η μάχες μου φαίνονται καλύτερες. Δεν ξέρω γιατί, ίσως αυτά τα καρουνίστικα γραφικά και τα particles που πετάγονται στις μάχες, ίσως τα φτερά που έχεις και μπορείς να κάνεις κάτι αεροπλανικά γύρω γύρω απ' τους εχθρούς
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Herald είπε Και εμένα πέφτει και στα 65 και πάει μέχρι ~80. Το παιχνίδι πάντως θέλει nvidia ansel. Παίξε λίγο με υψηλό contrast και shadows + 20% sharpen και λίγο DXR. Είναι πολύ μουντά τα χρώματα σε default. Σχεδόν ποτέ δεν το χρησιμοποιώ σε παιχνίδια αλλά στο συγκεκριμένο ταιριάζει γάντι Γενικά είναι ένα παιχνίδι - κατηγορία μόνο του. Είναι ανάλαφρο (δεν είναι ας πούμε metro exodus) οπότε περνάς ευχάριστα την ώρα σου αλλά δεν είναι και λούνα πάρκ στυλ να παίζεις με το ένα μάτι και με το άλλο να βλέπεις τηλέοραση or something. Αυτο ακριβως. Οτι πρεπει για περιοδο covid σε κανει να γελας ειναι ευχαριστο στο ματι αλλα και στο κρεβατι(gameplay) εχουμε ελληνικη μυθολογια στα καλυτερα της και εξυπνους γριφους. Το ειπα απο την αρχη οτι ειναι underrated gem και απο τα καλα της Ubisoft η οποια απλα δεν το προωθησε καθολου και δεν το εμαθε ο κοσμος. Εχει ψυχη με λιγα λογια και φαινεται και στα DLC. 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Ναι ωραίο είναι όντως. Παρότι τα mechanics είναι τα ίδια με τα AC η μάχες μου φαίνονται καλύτερες. Δεν ξέρω γιατί, ίσως αυτά τα καρουνίστικα γραφικά και τα particles που πετάγονται στις μάχες, ίσως τα φτερά που έχεις και μπορείς να κάνεις κάτι αεροπλανικά γύρω γύρω απ' τους εχθρούς Να δεις την τελικη μαχη με Typhon μερικες σεκανς ειναι μοναδικες καταπληκτικο art design. Γενικα διαβαζε και το narrative απο Προμηθεα μαζι με Δια ειναι pure fun θα ριξεις τρελο γελιο. Μολις μπουν και οι αλλοι 4 θεοι μαζι με τον Ερμη γινεται χαμος ο ενας κανει διαλογο με τον αλλο κρατανε αυτα που ξερουμε απο την Ελληνικη μυθολογια πχ για Ηφαιστο Αφροδιτη Αρη Αθηνα Δια κτλ αλλα τα διακωμωδουν οσο οσο χωρις να γινεται γελοιο.
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Αξιολογο και πολυ γνωριμο το δευτερο DLC εχει διαφορες στα vaults και στους μηχανισμους που ξεκλειδωνουμε chests. Το λες και ιδιο με το βασικο παιχνιδι απλα σε Κινεζικη μυθολογια. Σιγουρα δεν εχει την σπιρταδα στους διαλογους θα δουμε παρακατω βεβαια μηπως γινει καλυτερο. Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω κολλήσει σε αυτό το σημείο. Πως πετυχαίνω τον στόχο αφού έχει αυτά τα κάγκελα μπροστά. Εγώ είμαι ο άμπαλος; https://ibb.co/44Tw0st
e-tic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έχω κολλήσει σε αυτό το σημείο. Πως πετυχαίνω τον στόχο αφού έχει αυτά τα κάγκελα μπροστά. Εγώ είμαι ο άμπαλος; https://ibb.co/44Tw0st Με το βέλος του Απόλλωνα (Apollos arrow), δεξί κλίκ + Ε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Όντως αφού το έλεγε και στα hints, κοιμόμουν όρθιος χθες μάλλον Πάντως αν φτιάξεις λίγο τα χρώματα να είναι πιο έντονα και το sharpening δείχνει πολύ ωραίο παρότι έχει "παιδικά" γραφικά. Σιγά σιγά αρχίζω και καταλαβαίνω το appeal που έχει αυτό το art work.
Herald Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Εδώ με τα settings που βάζω στο nvidia freestyle / ansel πως διάολο λέγεται και vanilla. https://ibb.co/VCsGrqw https://ibb.co/Jr5WxGy
e-tic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Τελείωσα το eastern realm. Μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο απο το βασικό παιχνίδι και βγήκε μέσα σε 7 ώρες. Τα challenges ήταν λίγα και περισσότερη ώρα χρειάζεται για να τρέχεις απο το ένα chest στο επόμενο. Δεν ήταν κακό αλλά δεν ένιωσα να έχει κάποια σημαντική προσθήκη ή κάτι διαφορετικό, όπως τα άλλα δύο DLC που περιέγραψε παραπάνω και ο @Arkin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα