Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, e-tic είπε Πάτησες γκάζι και έφυγες! Σου μένει αρκετός χρόνος με ubi+ 'ωστε να ασχοληθείς και με τα DLC! Επεσε πολυ καψιμο το καταχαρηκα σε κανα 2 μερες και για ενα 10ημερο δεν θα βρισκω χρονο ουτε για 1 ωρα τη μερα οποτε για τα DLC δεν ξερω πως να τα πιασω. Το πρωτο ειναι 20 ωρες και μαζι με το 3 συνεχιζουν την βασικη ιστορια του Fenyx. Το 2 που ειναι και το μικροτερο πιανει την Κινεζικη μυθολογια ειναι τελειως standalone και δεν εχει σχεση με τον Fenyx.
chrisde Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, Arkin είπε Τελος και απο μενα το παιχνιδι στις 52 ωρες[48 ωρες παιχνιδιου που γραφει το save) στο 99% glitchare και μενα ενα tartaros vault και εμεινε στο 97% ειναι γενικο το θεμα εδω και μηνες απο οσο διαβαζω και καπου μου εχει ξεφυγει ενα hidden quest θα προσπαθησω να το βρω αλλα δεν δινω πολλες ελπιδες εμεινε στο 99%. Μου αρεσε παρα πολυ το παιχνιδι γελασα και ανατριχιασα σε πολλες στιγμες και αν δεν προλαβω να τελειωσω τα DLC θα τσιμπησω την gold οταν μπει σε γερη εκπτωση. 15 μερουλες καψιματος το χαρηκα παρα πολυ πραγματικα ενα κρυφο διαμαντι απο την ubisoft που προωθει πολυ χειροτερα παιχνιδια αντι να προωθησει αυτα που αξιζουν Αναλυτικο review εδω Και μερικες bonus φωτογραφιες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ουοου καλό κάψιμο... Έχεις κάνει αυτό; Είναι εύκολο να σου ξεφύγει. https://www.ign.com/wikis/immortals-fenyx-rising/It_ain't_much,_but_it's_Honest_Work 1
Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chrisde είπε Ουοου καλό κάψιμο... Έχεις κάνει αυτό; Είναι εύκολο να σου ξεφύγει. https://www.ign.com/wikis/immortals-fenyx-rising/It_ain't_much,_but_it's_Honest_Work Τα εχω κανει ολα φιλε μου ναι ειδα που ειναι καμια 10αρια hidden quest ημουν στο 97% δεν ειχα κανει εκεινο με το πουλι με τα κλουβια και 1 στα χιονια που μιλας σε ενα αγαλμα και σου ξεκλειδωνει ενα θυσαυρο. Τα αλλα ολα τα εχω κανει τα hidden και στα tasks δεν εχει τιποτα. Στο μεταξυ ακου φαση. Τα tasks δεν ηξερα οτι μετρανε στα quests. Τελειωνω το παιχνιδι βλεπω στο 52% τα quests. Λεω τι γινεται ισως μετραει και τα DLC για το 100%. Μετα σκεφτηκα να παω και εκανα κανονικα τα kills εφαγα 1 ωρα μονο απο εκει ειδικα στο mythical που ηθελε 40 τερατα ενω θα μπορουσα να τα εχω ολα ολοκληρωμενα εδω και μερες. Τωρα τι αλλο μπορει να εμεινε και ειναι στο 99% δεν ξερω ισως κατι να glitchare αλλα δεν πειραζει. Ηταν ενα απολαυστικοτατο παιχνιδι 5-6 ωρες sessions εφευγαν νερακι και μολις διαβασα οτι η Ubisoft το εφτιαχνε παραλληλα με το Odyssey με την ελληνικη μυθολογια και τα 2 και το θεωρησαν ως λαθος για αυτο δεν το προωθησαν. Ενω ειναι πολυ καλυτερο απο το Odyssey και μεσα στα 5 καλυτερα τους παιχνιδια την τελευταια 5ετια. Οτι εγινε με το primal που το θεωρω ενα underrated gem που πολυς κοσμος δεν το επαιξε ενω τα 5/new dawn ειναι αρκετα κατωτερα. Ξεκιναω σε λιγο το πρωτο DLC και επανερχομαι να γραψω εντυπωσεις. Εχω βγαλει 200GB βιντεο απο το παιχνιδι που επαιξα και με τα 5mb upload που εχω θα ανεβουν σε 2-3 μερες στο youtube. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρωτο DLC New Gods θα μας παει στον Ολυμπο και μεσα απο Trials θα προσπαθησουμε να παρουμε μια θεση στο Πανθεον. Επαιξα 1.5 ωρα. Το πρωτο trial του Ερμη το εκανα και στο βασικο παιχνιδι μου το εβγαλε λογο gold εκδοσης. Επειτα εκανα τα 3 trial της Αθηνας εχουν διαφορετικα πραγματα και δειχνει ενδιαφερον. Θελει σκεψη και υπομονη. Τραβηξε ολα τα visuals που ειχα και στο κανονικο παιχνιδι. Ο Ολυμπος Και καποια νεα κολπα σε καποια trials που συναντησα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Πέρασα τη μέση από το πρώτο dlc κάνοντας όλα τα trial της Αθήνας και του Ηφαίστου και βρίσκοντας και όλα τα relics. Σε ένα trial του Ηφαίστου ήθελε ένα skill της Αφροδίτης οπότε έκανα και εκεί μερικά. Δύσκολα πολύ κάποια σπαζοκεφαλιες κανονικές αλλά η ικανοποίηση όταν τα περνάω μοναδική. Σε όσους άρεσαν τα δύσκολα vaults του βασικού παιχνιδιού θα τους αρέσει πολύ το πρώτο dlc. 1
e-tic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Το τελείωσα και εγώ. Πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι, είμαι στο δίλημμα να αποφασίσω αν μου άρεσε περισσότερο απο το Darksiders II. 1-2 μέρες ακόμα θα τριγυρνάω στο kings peak για να ανοίξω όλα τα μπαούλα και μετά ίσως προλάβω να ασχοληθώ με κάποιο απο τα DLC. Σίγουρα πάντως θα έχω στο νου μου να τσιμπήσω την gold έκδοση σε καμιά περίοδο εκπτώσεων/προσφορών. 2
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, e-tic είπε Το τελείωσα και εγώ. Πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι, είμαι στο δίλημμα να αποφασίσω αν μου άρεσε περισσότερο απο το Darksiders II. 1-2 μέρες ακόμα θα τριγυρνάω στο kings peak για να ανοίξω όλα τα μπαούλα και μετά ίσως προλάβω να ασχοληθώ με κάποιο απο τα DLC. Σίγουρα πάντως θα έχω στο νου μου να τσιμπήσω την gold έκδοση σε καμιά περίοδο εκπτώσεων/προσφορών. Τελειο ετσι? Και η τελικη μαχη παρα πολυ καλα εφε γουσταρα ασχημα. Το πρωτο DLC αν σου αρεσαν τα vault πιασε το ειναι δυσκολα ομως ειδικα αν πεις να ανοιξεις και ολα τα chest για τα relics. Το δευτερο ειναι ιδιο με το βασικο παιχνιδι απλα στην Κινεζικη μυθολογια και πιο μικρο απο τα αλλα 2 DLC. Θα προλαβω να παιξω και το δευτερο και το τριτο θα παει για μετα απο μηνες οταν μπει σε γερο sale η gold και να ξανα μπω και στον κοσμο του παιχνιδιου. Ειναι βεβαια στυλ diablo η καμερα αλλα λιγο που ειδα δεν με χαλασε. 1
e-tic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελειο ετσι? Και η τελικη μαχη παρα πολυ καλα εφε γουσταρα ασχημα. Το πρωτο DLC αν σου αρεσαν τα vault πιασε το ειναι δυσκολα ομως ειδικα αν πεις να ανοιξεις και ολα τα chest για τα relics. Το δευτερο ειναι ιδιο με το βασικο παιχνιδι απλα στην Κινεζικη μυθολογια και πιο μικρο απο τα αλλα 2 DLC. Θα προλαβω να παιξω και το δευτερο και το τριτο θα παει για μετα απο μηνες οταν μπει σε γερο sale η gold και να ξανα μπω και στον κοσμο του παιχνιδιου. Ειναι βεβαια στυλ diablo η καμερα αλλα λιγο που ειδα δεν με χαλασε. Γενικά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ ωραία, όπως και τα εφέ και τα cutscenes. Το όλο πακέτο αξίζει με τα χίλια και σίγουρα αδικείται απο την ανάγκη να προωθήσουν το AC franchise. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να παίξω τα DLC, ή ίσως μόνο το Myths of the Eastern Realm που έχει την μικρότερη διάρκεια, οπότε το υπόλοιπο πακέτο θα πάει για κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και όταν αποκτήσω την gold έκδοση. 1
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, e-tic είπε Γενικά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ ωραία, όπως και τα εφέ και τα cutscenes. Το όλο πακέτο αξίζει με τα χίλια και σίγουρα αδικείται απο την ανάγκη να προωθήσουν το AC franchise. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να παίξω τα DLC, ή ίσως μόνο το Myths of the Eastern Realm που έχει την μικρότερη διάρκεια, οπότε το υπόλοιπο πακέτο θα πάει για κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και όταν αποκτήσω την gold έκδοση. Ναι πολυ πολυ κριμα που προωθουν αλλα franchise και αφηνουν τετοια παιχνιδια να μενουν στην αφανεια. Στο reddit ανοιξα και θεμα ειδα που εκανες και follow με οσους εχουν συζητησει εχουν τις ιδιες αποψεις οτι το παιχνιδι ειναι ενα κρυφο διαμαντακι που η Ubi δεν το προωθησε καθολου. Ανετα το ξανα παιζω σε λιγα χρονια. Παιξε το δευτερο ναι θα το προλαβεις αυτο πιστευω ανετα λιγο που ειδα trailer ειναι πανεμορφο νεοι εχθροι και γριφοι με νεο Κινεζο χαρακτηρα. Τα αλλα με την gold δεν θα αργησει να πεσει στο 15αρι πιστευω. 1
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα τι ωραιο που ηταν και το New Gods μου αρεσε πως εκλεισε το trial του Δια ηταν δυνατο πολυ και μου εβγαλε ακομα ενα secret trial γιατι μαζεψα τα 24 relics(ειναι 24 trials και το καθενα εχει ενα chest με relic καθε θεου). Μπαινω φουλ στο δευτερο DLC μολις κανω το τελευταιο hidden trial. 11.30 ωρες για το πρωτο DLC εκτος του hidden trial οποτε το δευτερο το βλεπω να πηγαινει 7-8 ωρες για 100%. Επισης αγαπαω τα quote του Δια Spoiler Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από Arkin 1
Herald Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 7:02 ΜΜ, Speculoos είπε Με τούτα και με κείνα αν ξαναπαίξει τιμή αντίστοιχη του humble πριν ένα τρίμηνο (στα 25) σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Απ' ότι βλέπω το έπαιζες με πληκτρολόγιο και ποντίκι, δε θέλει δηλαδή ντε και καλά gamepad; Είναι κομπλέ και με το χειριστήριο (έχω το pro2 της 8bitdo) αλλά για χαμηλό επίπεδο δυσκολίας. Αν θες να παίξεις στα σοβαρά θες keyboard mouse. Το πρόβλημα με το gamepad είναι η ταχύτητα της κάμερας, που και τέρμα να την βάλεις είναι λίγο προβληματική. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Πόσες ώρες είναι μαζί με τα DLC; Καμιά 50αριά;
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Πόσες ώρες είναι μαζί με τα DLC; Καμιά 50αριά; 49 ωρες μου πηρε το βασικο παιχνιδι για 100%. 12 το πρωτο DLC για 100% μαζι με το hidden trial. Το δευτερο το howlongtobeat λεει για 9 ωρες και το τριτο 20. Στο πρωτο λεει ομως 60 ωρες για 100% ειναι ομως το average καποιος μπορει να το τελειωσει σε 100 καποιος σε 40. Για το πρωτο αντιστοιχα λεει 13 ωρες average καποιος μπορει να το τελειωσει σε 15 καποιος σε 12. Εγω το ετρεξα αρκετα λογο ubisoft+ και βγηκαν αρκετα λιγοτερο απο τα average. Οποτε επισημα average εχουμε 60+13+9+20 παμε στις 102 ωρες για την gold στο 100%. Οπως και να εχει απλα παιξε το θα το ευχαριστηθεις τουλαχιστον το main game για τα υπολοιπα δεν ξερω αναλογως ποσο θα σου αρεσουν τα vaults θα ευχαριστηθεις και το πρωτο DLC. Το δευτερο DLC σημερα θα το πιασω ειναι ιδιο με το βασικο αλλα με Κινεζικη μυθολογια και το τριτο συνεχιζει την ιστορια του Fenyx αλλα ειναι σε καμερα στυλ diablo φαινεται απο πανω ο χαρακτηρας και οχι οπως στο βασικο παιχνδι. Χαχαχαχα μετα το trial του Ερμη το οποιο ηταν 12 μικρα trials για καθε θεο εγινε παρτακι το διασκεδασαν τα παιδια στο τελος την εφαγε στο δοξα πατρι ο father Zeus και το εληξαν με συνοπτικες. Τι τελειωμα πρεπει να το διασκεδασαν οι developers που το εφτιαξαν το παιχνιδι. Spoiler Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλό φαίνεται μέχρι στιγμής, τα ίδια mechanics με τα AC βέβαια, αλλά εντάξει. Είναι πολύ βαρύ πάντως χωρίς τα γραφικά να το δικαιολογούν. Είναι σημεία που χάνω στο 60άρι ακόμη και με adaptive και γενικά είναι πάνω από 90% usage η gpu για τα 60fps..
Arkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Καλό φαίνεται μέχρι στιγμής, τα ίδια mechanics με τα AC βέβαια, αλλά εντάξει. Είναι πολύ βαρύ πάντως χωρίς τα γραφικά να το δικαιολογούν. Είναι σημεία που χάνω στο 60άρι ακόμη και με adaptive και γενικά είναι πάνω από 90% usage η gpu για τα 60fps.. 60 fps σε τι ανάλυση? Στα ultra ειδικά το environments ρίχνει πάρα πολύ. Με όλα very high και reshade ήμουν μόνιμα 70+ και 60+ στην δεύτερη περιοχή με την πρασινάδα που είναι η πιο βαριά στα 3440x1440. Στα σημεία που έπεφτε βαρουσε ένας πυρήνας 100%. Με dxvk έπεσαν τα draw calls και μηδενίστηκε το οποιο overhead.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα