Προς το περιεχόμενο

Immortals Fenyx Rising

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινεται να μην υπαρχει θεμα για ενα απο τα πιο ομορφα χαλαρωτικα με εξυπνους γριφους παιχνιδια το οποιο εχει βγει εδω και 8 μηνες? Η ιστορια μας εχει να κανει με την ελληνικη μυθολογια ξεκινωντας με τον Τυφων εναν τιτανα γεννημενο στα ταρταρα να προσπαθει να καταστρεψει τους θεους και παραλληλα και τους ανθρωπους και να ξανα φτιαξει τον κοσμο. Ο Διας καταφευγει στον Προμηθεα τον οποιο εχει φυλακισμενο και κλεινουν μια συμφωνια με τον Προμηθεα να δειχνει εναν θνητο τον Fenyx που ως μονος ζωντανος στη γη προσπαθει να καταστρεψει τον Τυφων και να σωσει τη γη και τους ανθρωπους οι οποιοι εχουν γινει πετρα. Το gameplay ειναι στα προτυπα της ubisoft εχουμε chests loot τα οποια ομως για να τα ανακαλυψουμε θα πρεπει να λυσουμε διαφορους γριφους εχει γινει πολυ καλη δουλεια εδω και υπαρχει η ικανοποιηση οταν γινεται επιλυση αυτων. Τον Fenyx μπορουμε να τον κανουμε οπως θελουμε ανδρα γυναικα και να μοιαζει οπως εμεις θελουμε. Τα γραφικα του ειναι στυλ breath of the wild και ειναι πανεμορφα με ζωντανα χρωματα και art design. Ειμαι 3 ωρες στο παιχνιδι και τα παει περιφημα. 

Παρακατω το trailer

Και εδω fix για να γινουν τα cutscenes ultrawide ωστε να μην εχουμε καθολου μπαρες αριστερα δεξια. 

Spoiler

Και μερικα screens δικα μου να θαυμασουμε την ομορφια του παιχνιδιου

Spoiler

Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-20-38-
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-20-54-
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-21-05.
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-21-24.
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-21-29-
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-26-21-47.

Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-27-23-58.
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-28-00-00.
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-28-00-06.
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-28-00-06-
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-28-00-07-
Immortals-Fenyx-Rising-2021-08-28-00-17-

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 9
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπράβο Arkin, ήθελα να ανοίξω θέμα αλλά βαριόμουνα/περίμενα να το τελειώσω πρώτα. Είμαι προς το τέλος του βασικού παιχνιδιού και τα σπάει! Δεν είναι παιχνίδι του 10, ούτε masterpiece, δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, αλλά είναι τιμιότατο 8αράκι και ο ορισμός του pure fan. Οι γρίφοι του είναι πανέξυπνοι και παρ' όλο που η λογική τους δεν αλλάζει, έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν τους νιώθεις να επαναλαμβάνονται συνεχώς και να βαριέσαι. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις αλλά σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της ubisoft εδώ δεν βαριέσαι εύκολα. Φυσικά δεν είναι τέλειο. Τα γραφικά του μοιάζουν παιδικά (για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα) και η υπόθεσή του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό. Είναι ιδανικό παιχνίδι για όσους θέλουν να κάνουν διάλειμμα από κάτι βαρύ και σοβαρό (προσωπικά έπαιζα HZD και είπα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα και τελικά το παράτησα και ασχολούμαι μόνο με αυτό...).

ΥΓ) Οι διάλογοι Προμηθέα-Δία είναι κυριολεκτικά ΟΛΑ τα λεφτά, ειδικά για μας που σκαμπάζουμε από ελληνική μυθολογία. Τρελό γέλιο και easter eggs!

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chrisde είπε

Μπράβο Arkin, ήθελα να ανοίξω θέμα αλλά βαριόμουνα/περίμενα να το τελειώσω πρώτα. Είμαι προς το τέλος του βασικού παιχνιδιού και τα σπάει! Δεν είναι παιχνίδι του 10, ούτε masterpiece, δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά, αλλά είναι τιμιότατο 8αράκι και ο ορισμός του pure fan. Οι γρίφοι του είναι πανέξυπνοι και παρ' όλο που η λογική τους δεν αλλάζει, έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν τους νιώθεις να επαναλαμβάνονται συνεχώς και να βαριέσαι. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις αλλά σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της ubisoft εδώ δεν βαριέσαι εύκολα. Φυσικά δεν είναι τέλειο. Τα γραφικά του μοιάζουν παιδικά (για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα) και η υπόθεσή του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό. Είναι ιδανικό παιχνίδι για όσους θέλουν να κάνουν διάλειμμα από κάτι βαρύ και σοβαρό (προσωπικά έπαιζα HZD και είπα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα και τελικά το παράτησα και ασχολούμαι μόνο με αυτό...).

ΥΓ) Οι διάλογοι Προμηθέα-Δία είναι κυριολεκτικά ΟΛΑ τα λεφτά, ειδικά για μας που σκαμπάζουμε από ελληνική μυθολογία. Τρελό γέλιο και easter eggs!

Το προχωρησες καλα το παιζω 2 μερες τωρα ειμαι στις 6 ωρες εχω καθαρισει την πρωτη περιοχη και ειμαι στη δευτερη με το πανεμορφο τοπιο και τα αγαλματα των θεων. Το παιχνιδι ειναι ακριβως αυτο pure fun δεν βαριεσαι λεπτο και περνανε οι ωρες χωρις να το καταλαβεις. Γελασα σε αρκετες στιγμες ακομα και ο oracle εβγαλε γελιο οπως και ο Ερμης. Το οτι συνδυαζει puzzle για το ανοιγμα καποιων chests ειναι κατι διαφορετικο δεν ειναι δηλαδη πας εκει και ανοιγεις το chest και μου αρεσει πολυ η δυσκολια που εχει πανω σε αυτο. Τα vaults στα Ταρταρα επισης ειναι πανεξυπνα πριν λιγο εκανα ενα challenge της εβδομαδας που στο βγαζει εκει που ειναι τα challenges στο ναο των θεων και αγοραζεις πραγματα απο τον Ερμη και ηταν αρκετα δυσκολο. Στην ιδια φαση ημουν με το horizon το οποιο μετα τους 21.3.2 drivers crasharei με rdna 2 οποτε το αφησα μεχρι να το φτιαξουν και επιασα αυτο. Τα γραφικα του χαιρομαι που ειναι ετσι ειναι πεντακαθαρα απιστευτες σκιες και σχεδιασμος χαρακτηρων και των εχθρων. Εχει καποια λιγα σημεια πχ στο ναο που η καρτα καθεται στο 60-70% αλλα μικρο το κακο δεν ειναι το τερμα optimize παιχνιδι αλλα ουτε το χαλι αλλιων παιχνιδιων εχει μηδεν stutter απλα στα σημεια που πεφτει το usage πεφτουν τα fps 55-60 και σε γρηγορη κινηση καμερας θα το καταλαβεις. Λογικα ευθυνεται ο 8700k για αυτο τον εχω στα 4.6 εδω και κανα μηνα με τις ζεστες αλλα θα τον τσιμπησω παραπανω να δω αν θα δω παραπανω gpu usage σε αυτα τα λιγα σημεια. Δεν νιωθεις το grind παντως οπως στα τελευταια AC παιχνιδια ολα μοιαζουν διαφορετικα. Αν δεν προλαβω να το τελειωσω μεσα στο μηνα που κραταει το ubisoft connect θα το αγορασω στα επομενα sales γιατι μεχρι στιγμης ειναι ενα παιχνιδι που τα αξιζει τα χρηματα που ζηταει.

• Like 2
Δημοσ.

Το έπαιξα και εγώ πριν λίγο καιρό, μου άρεσε που δεν έχει αυτήν την επανάληψη των παιχνιδιών της Ubisoft και το ότι βασίζεται πιο πολύ στο story με τους φοβερούς διαλόγους και τους γρίφους. Το setting και τα γραφικά  εξαιρετικά αλλά ο κόσμος λίγο άδειος,  φοβερές και οι εναλλαγές στις περιοχές. Δεν ασχολήθηκα με τα DLC

Γενικά είδα σχόλια του τύπου "έτσι θα ήθελα να παίζει το AC: Odyssey". Αυτό που θα ήθελα είναι να έχει περισσότερο βάθος στο gameplay, είτε με αρχαίους ελληνικούς μύθους ή άθλους π.χ μιας και φτιάξανε ένα τόσο ωραίο κόσμο, όπου όπως είπα ήταν λίγο άδειος.

• Like 2
Δημοσ.

καλά σιγά το παιχνίδι...

μου θύμισε καρτουνίστικη αντιγραφή του assassins creed. Επίσης αυτό που λέει ο @rudigarcia222 φτάνει πια, όλα τα παιχνίδια τους είναι καρμπόν το ένα με το άλλο, έχουμε βαρεθεί όμως!

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσο αυτά τα καρμπόν παιχνίδια πουλάνε, τόσο η ubi και η κάθε ubi θα αρμέγει την αγελάδα και θα μας προσφέρει ξαναζεσταμένο φαΐ.
Προσωπικά είχα σταματήσει εδώ και χρόνια να ασχολούμαι με τα AC αλλά είπα μήπως εκμεταλευτώ την προσφορά του €1 για να παίξω το Odyssey, όμως διαβάζοντας τα σχόλιά σας το έκανα πάλι στην άκρη και εγκαθιστώ το Fenyx και με το Odyssey θα ασχοληθώ όταν μας το δώσουν δωρεάν σε κανένα event 😁

• Sad 1
Δημοσ.

Ενα παιχνιδι κρινεται καλο οταν σε κανει να θες να το ξανα παιξεις μολις το κλεισεις. Σε αυτο τα καταφερνει αρκετα καλα η ubisoft παρολο που ειδικα στα τελευταια AC και στα wildlands/breakpoint εχει πολυ επαναλαμβανομενο περιεχομενο για να βγουν παραπανω ωρες. Το Fenyx εδω διαφοροποιειται γιατι με τους γριφους που εχει δεν μοιαζει τιποτα το ιδιο. Βγαζει μια ευθυμη χρεια και οσο παιζεις εισαι με ενα χαμογελο στο προσωπο. Αναλαφρο κλιμα και οπως ειδα εχει αρκετα skills και αναβαθμισεις που ξεκινας απλα με ενα σπαθι και οσο προχωρας ανεβαινεις συνεχως με οτι βρισκεις τιποτα δεν μοιαζει σαν grind οπως σε αλλα παιχνιδια της ubisoft. Αν δεν προλαβω να το τελειωσω μεχρι να τελειωσει το ubisoft+ σε καποιο sale στο 20αρικο για την gold θα το τσιμπησω.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω τα παραφουσκώνεται τα θετικά του παιχνιδιου,ειναι ενα ακομα παιχνιδι της ubisoft με οτι συνεπαγεται....σε υπερκορεσμένο περιεχόμενο

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

Χεχε, έχοντας κάψει άπειρες ώρες στο Odyssey, μόλις πήγα στα καπάκια στο Immortals: Fenyx rising, ένιωσα και εγώ αυτή τη Ubisoft-ίλα και μετά από 5-6 ώρες το άφησα για αργότερα, να ξεχαστεί λίγο η αίσθηση των παιχνιδιών της Ubi και να το ξαναδώ.

Η πλάκα είναι ότι τώρα που ψιλοξέχασα τη Ubisoft-ίλα, θέλω να συνεχίσω τις περιπέτειες με την Κασσάνδρα και όχι με τον Fenyx 😜

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Χεχε, έχοντας κάψει άπειρες ώρες στο Odyssey, μόλις πήγα στα καπάκια στο Immortals: Fenyx rising, ένιωσα και εγώ αυτή τη Ubisoft-ίλα και μετά από 5-6 ώρες το άφησα για αργότερα, να ξεχαστεί λίγο η αίσθηση των παιχνιδιών της Ubi και να το ξαναδώ.

Η πλάκα είναι ότι τώρα που ψιλοξέχασα τη Ubisoft-ίλα, θέλω να συνεχίσω τις περιπέτειες με την Κασσάνδρα και όχι με τον Fenyx 😜

εμ αυτό είναι το θέμα, δηλαδή κάπου ώπα με την εταιρία αυτή!

Δημοσ.

H αλήθεια είναι πώς το Fenyx ήταν από τα παιχνίδια του 2020 που περίμενα. Κάτι τα καρτουνίστικα γραφικά που γενικά με τραβάνε, κάτι το setting, κάτι που υποσχόταν Zelda experience και το ότι έχω να πιάσω AC από το Unity (στο οποίο πέρασα 5-6 ώρες πριν το κάνω uninstall) το έκαναν από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδα της χρονιάς.

Όμως η πολύ χλιαρή υποδοχή που έτυχε από τους reviewers (παρά το παραδοσιακό boost που έχουν οι τίτλοι της Ubisoft) με ξενέρωσαν αρκετά αφού πια ο χρόνος για gaming είναι πολυτέλεια. Απ'ότι φαίνεται είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία των ΑΑΑ τίτλων της ubi παρά των πιο indie προσπαθειών της (πχ Child of light, Valiant hearts).

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Speculoos είπε

H αλήθεια είναι πώς το Fenyx ήταν από τα παιχνίδια του 2020 που περίμενα. Κάτι τα καρτουνίστικα γραφικά που γενικά με τραβάνε, κάτι το setting, κάτι που υποσχόταν Zelda experience και το ότι έχω να πιάσω AC από το Unity (στο οποίο πέρασα 5-6 ώρες πριν το κάνω uninstall) το έκαναν από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδα της χρονιάς.

Όμως η πολύ χλιαρή υποδοχή που έτυχε από τους reviewers (παρά το παραδοσιακό boost που έχουν οι τίτλοι της Ubisoft) με ξενέρωσαν αρκετά αφού πια ο χρόνος για gaming είναι πολυτέλεια. Απ'ότι φαίνεται είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία των ΑΑΑ τίτλων της ubi παρά των πιο indie προσπαθειών της (πχ Child of light, Valiant hearts).

Αν και εχει το κλασσικο μπουμπουνισμα υπερβολικα πολυ υλικου διχως λογο που κανει η Ubi σε ολα τα open world, ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν δωσει εδω κ πολλα χρονια με παρα πολλους κ εξυπνους γριφους κ ενα πραγματικα διαφορετικο κοσμο. Μπορεις να πεις οτι ειναι οτι κοντινοτερο εχουν κανει σε Breath of the Wild λογικη. Ναι εχει τα θεματα που προειπα, αλλα το παιχνιδι το χαντακωσαν οι ιδιοι διχως λογο. Το εβγαλαν με ελλαχιστο promotion την ιδια στιγμη μαζι με το σκουπιδι Watch Dogs Legion και AC Valhalla με αποτελεσμα το Fenyx να χαθει. Αλλα ειναι με πολυ μεγαλη διαφορα το καλυτερα απο αυτα τα 3 κ ισως κ μιας απο τις καλυτερες στιγμες της εταιριας εδω κ πολλα χρονια.

• Like 3
Δημοσ.

Παίξτε το παιδιά και συζητάμε ισχύει ότι δεν είχε αρκετή προώθηση το παιχνίδι δεν ξέρω γιατί και είναι πολύ ανώτερο από legion που το έπαιξα και απλά δεν. Είναι ΑΑΑ αλλά δεν νιώθεις το grind λόγο των έξυπνων γρίφων και του πολύ ιδιαίτερου κόσμου στα πρότυπα του botw αν και στο αρκετά πιο όμορφο και πιο πλούσιο τοπίο. Αν καταφέρουν να το κρατήσουν αυτό μέχρι το τέλος θα μιλάμε για το πιο underrated παιχνίδι των τελευταίων χρόνων. Δώστε του μια ευκαιρία 1 ευρώ έχει το connect για 1 μήνα δεν χάνεται τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Το εβγαλαν με ελλαχιστο promotion την ιδια στιγμη μαζι με το σκουπιδι Watch Dogs Legion και AC Valhalla με αποτελεσμα το Fenyx να χαθει.

Θα συμφωνήσω ότι ήταν το καλύτερο από τα τελευταία games της Ubi, παρόλα αυτά άμα έχεις παίξει ένα τα έχεις παίξει όλα. Προσωπικά το βρήκα κάπως fun σε σχέση με τα αδιάφορα τελευταία τους games. Το παράτησα φυσικά μετά από κάποιες ώρες, αλλα κάποιος που δεν έχει παίξει όλη την σαβούρα της Ubi λογικά θα περάσει καλά.

Το μοναδικό game που ειλικρινά γούσταρα την τελευταία πενταετία και βάλε ήταν το πρώτο South Park και αυτό φυσικά γιατί ήταν μέσα στην παραγωγή οι δημιουργοί του show.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...