Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Έχω το εξής πρόβλημα... Με όποιον μιλάω μέσω βίντεο- κλήση στο σπίτι μου έχει παράσιτα το wifi.. Σε άλλο σπίτι που δοκίμασα είναι όλα μια χαρά.. Για να καταλάβετε ο άλλος δεν έχει καλή εικόνα από μένα αλλά μόνο στο σπίτι μου... Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω αυτό? Έχω αλλάξει και σχεδόν όλα τα κανάλια wifi με wifi analyser και πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εννοείς:

1) Σε βιντεοκλήση εσύ βλέπεις καλά τον απέναντι αλλά δεν σε βλέπει καλά αυτός?

2) "Παράσιτα" εννοείς ότι ο συνομιλητής σου σε βλέπει με πιξελιάσματα (τετραγωνάκια κλπ) και διακεκομένη εικόνα ?

3) Τα παραπάνω συμβαίνουν μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος στο WiFi του σπιτιού σου?

Αν ισχύουν τα παραπάνω, κάποιες ερωτήσεις:

- Τα προβλήματα συμβαίνουν και όταν είσαι πολύ κοντά στο ασύρματο router (π.χ. 1 μέτρο) με φουλ σήμα?

- Η συσκευή που δοκιμάζεις είναι smartphone? Αν ναι, έχεις δοκιμάσει με και με τα "δεδομένα" (4G, κλπ.)? Είχε καλύτερα αποτελέσματα?

- Μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποια ενσύρματη συσκευή στο σπίτι σου για να δεις αν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα? π.χ. laptop ή PC με καλώδιο στο router

Δημοσ.
Στις 30/8/2021 στις 1:55 ΜΜ, eliasbats είπε

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εννοείς:

1) Σε βιντεοκλήση εσύ βλέπεις καλά τον απέναντι αλλά δεν σε βλέπει καλά αυτός?

2) "Παράσιτα" εννοείς ότι ο συνομιλητής σου σε βλέπει με πιξελιάσματα (τετραγωνάκια κλπ) και διακεκομένη εικόνα ?

3) Τα παραπάνω συμβαίνουν μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος στο WiFi του σπιτιού σου?

Αν ισχύουν τα παραπάνω, κάποιες ερωτήσεις:

- Τα προβλήματα συμβαίνουν και όταν είσαι πολύ κοντά στο ασύρματο router (π.χ. 1 μέτρο) με φουλ σήμα?

- Η συσκευή που δοκιμάζεις είναι smartphone? Αν ναι, έχεις δοκιμάσει με και με τα "δεδομένα" (4G, κλπ.)? Είχε καλύτερα αποτελέσματα?

- Μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποια ενσύρματη συσκευή στο σπίτι σου για να δεις αν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα? π.χ. laptop ή PC με καλώδιο στο router

Ακριβώς όπως το είπες... Ο άλλος βλέπει πιξελάκια αλλά τον βλέπω μια χαρά... Ναι γίνονται μόνο στο wifi του σπιτιού μου..Είμαι περίπου 2μετρα μακριά από το router και το κινητό είναι smartphone...Με 4G δεν έχω δοκιμάσει γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα γιατί έχει μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με την ADSL γραμμή μου.. Ενσύρματο δεν μπορώ γιατί δεν έχω κάμερα στον σταθερό...

Στις 30/8/2021 στις 3:35 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Πιο πολύ για θέμα της σύνδεσης σου, σφάλματα στη γραμμή κλπ..

Ανέβασε στατιστικά να πάρουμε μια ιδέα..

Τα στατιστικά από κάποιο πρόγραμμα wifi analyser ή speed test?

Στις 30/8/2021 στις 1:58 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Για χαμηλή ταχύτητα ιντερνετ ακούγονται αυτά πάντως.

Έχω περίπου 12Mbps ταχύτητα... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Στατιστικά από το ρούτερ, ταχύτητα συγχρονισμού, εξασθένηση, SNR κλπ

Αυτά πρέπει να εννοείς...

WAN.png

DSL.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/9/2021 στις 2:13 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Έχεις αρκετά σφάλματα, κάνε ένα έλεγχο στην καλωδίωση σου..

Το DSL1 είναι με το παλιό καλώδιο και το DSL2 με το καινούργιο... Ρίξε αν θες μια ματιά αν και στη σύγκριση είναι καλύτερα...

DSL 1.png

DSL2.png

26 λεπτά πριν, Daxlias είπε

Το DSL1 είναι με το παλιό καλώδιο και το DSL2 με το καινούργιο... Ρίξε αν θες μια ματιά αν και στη σύγκριση είναι καλύτερα... Και το τρίτο είναι λίγο αργότερα..

DSL 1.png

DSL2.png

Screenshot 2021-09-26 at 17-30-39 Speedport Entry 2i.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...