bsp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€. Αυτα που κοιταω ειναι σχεδον 50% κατω. Απο προσωπικη εμπειρια απο τα οικονομικα ελαστικα που φορατε και εισαστε ευχαριστημενοι, θα ηθελα την γνωμη σας.
tigergreg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τοτε εχεις 2 επιλογες με τα δικα μου κριτηρια παντα... 190 ευρω τα φτηνα.... https://www.maroudis.gr/index.php?route=product/product&product_id=1285268&skr_prm=WyIwNWY2MzFiOC1lZmI1LTQwM2ItYjMyZi0yODA5OTEwZGJlZWEiLDE2MzAyMzAwODgyOTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 και 300 ευρω η καλυτερη επιλογη σε συνδυασμο τιμης/ποιοτητας... https://sianistyres.gr/therina-elastika/3253-falken-ziex-ze310ec-19555r15-85v-4250427417509.html?skr_prm=WyIwNWY2MzFiOC1lZmI1LTQwM2ItYjMyZi0yODA5OTEwZGJlZWEiLDE2MzAyMzAyNTc4NTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://e-alltyres.gr/shop/195-55r15-85v-falken-ziex-ze310-ecorun/?skr_prm=WyIwNWY2MzFiOC1lZmI1LTQwM2ItYjMyZi0yODA5OTEwZGJlZWEiLDE2MzAyMzAzOTg4NTYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Τωρα αν εσυ θελοντας να γλυτωσεις 110 ευρω διαφορα για την επαφη σου με τον δρομο ειναι καθαρα δικο σου θεμα.... ΥΓ.ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ FALKEN μου εδωσαν και ετησια εγγυηση και ΑΣΦΑΛΕΙΑ για οτι και να παθουν επειδη ειναι επισημοι αντιπροσωποι. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από tigergreg 1
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 52 λεπτά πριν, bsp είπε Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€. Αυτα που κοιταω ειναι σχεδον 50% κατω. Τα παιδιά σου δεν αξίζουν 100-150 ευρώ? Το ibiza είχε αυτή τη διάσταση η οποία δεν είναι δημοφιλής και την πληρώνεις πιο ακριβά. Βάλε 195/50/15 όπως πρότεινε και κάποιος πιο πριν και βάζεις τοπ ελαστικό με 200 κάτι 1
liakinen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, bsp είπε Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€. Αυτα που κοιταω ειναι σχεδον 50% κατω. Απο προσωπικη εμπειρια απο τα οικονομικα ελαστικα που φορατε και εισαστε ευχαριστημενοι, θα ηθελα την γνωμη σας. Να διαβάζεις όμως τα σχόλια που γράφουμε. Στην προηγούμενη σελίδα σου έγραψα 195/50/15 διάσταση με Bridgestone Turanza T005 (220€ περίπου με πέρασμα). 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 44 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τα παιδιά σου δεν αξίζουν 100-150 ευρώ? Νομίζω ότι χάθηκε η μπάλα με τα σημεία στίξης. Εμείς είμαστε τα παιδιά του (σε εμάς απευθυνόταν δηλαδή). 1 ώρα πριν, bsp είπε Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€.
babisskg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, bsp είπε Εχω seat ibiza 1.4. παιδια φυσικα και ειναι οικονομικο το θεμα, κατω απο αλλες συνθηκες θα εβαζα michelin, αλλα εχουν περιπου 400€. Αυτα που κοιταω ειναι σχεδον 50% κατω. Απο προσωπικη εμπειρια απο τα οικονομικα ελαστικα που φορατε και εισαστε ευχαριστημενοι, θα ηθελα την γνωμη σας. Με πλήρη σεβασμό στο οικονομικό μέρος του ζητήματος , κάτι που κατανοώ απόλυτα , σας γράφω τα παρακάτω χωρίς διάθεση για παρενέργειες . Υπάρχουν παράξενες διαστάσεις στα ελαστικά , τις οποίες φοράνε τα εργοστάσια σε διάφορα μοντέλα τους χάριν κι' εγώ δεν ξέρω ποιάς λογικής . Διαστάσεις τις οποίες οι μελλοντικοί κάτοχοι πιθανόν να αντιμετωπίσουν προβλήματα , σε ότι αφορά την τιμή αγοράς όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση των ελαστικών κι' αυτή η ώρα έρχεται γρήγορα σχετικά . Το ζήτημα με τις εργοστασιακές διαστάσεις , τις οποίες χωρίς να αποτελεί κάποιου είδους ευαγγέλιο είναι καλό να τηρήσετε , έχει να κάνει απλά και μόνο με το ζήτημα της εξωτερικής διαμέτρου , η οποία είναι καλό να παραμένει όμοια , προσέξτε όμως + / - 10 χιλιοστά . Ο λόγος είναι πως όλες οι εργοστασιακές μετρήσεις έγιναν με βάση αυτή την διάσταση , σε ζητήματα όπως , κατανάλωση , επιτάχυνση , τελική ταχύτητα κλπ . Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει σε καμία απολύτως περίπτωση , πως εγώ η οποιοσδήποτε άλλος , δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά τα όρια των + / - 10 χιλιοστών εφόσον γνωρίζει τις παρενέργειες . Ας πούμε λοιπόν πως εγώ ως αδαής , ανακάλυψα πως το αυτοκίνητο μου φοράει όντως μια παράξενη μη εμπορική διάσταση , πράγμα που ανεβάζει το κόστος αντικατάστασης . Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες . Βλέπω τι επιλογές έχω σε άλλες διαστάσεις , πιο εμπορικές , σαφώς σε πιο οικονομική τιμή , όπου δεν ξεπερνάω το όριο των + / - 10 χιλιοστών σε εξωτερική διάμετρο , κάτι που φυσικά δεν έχει ουσιαστικά παρά ελάχιστες επιπτώσεις στα στοιχεία που αναφέραμε πιο πάνω . Σωστά λοιπόν σας δόθηκε η διάσταση 195/60/15 , σαν εναλλακτική λύση ( κι' αν είναι σε φθηνότερη τιμή ακόμη καλύτερα ) όπου η εξωτερική διάμετρος του 195/55/15 είναι στα 595.5 χιλιοστά , ενώ του 195/60/15 στα 615 αντίστοιχα , κάτι απόλυτα μέσα στα όρια των + / - 10 χιλιοστών . Αν δλδ το 195/60/15 είναι εμπορικότερη διάσταση , άρα φθηνότερη , βούτυρο στο ψωμί μας . Στα 615 χιλ εξωτερικής διαμέτρου , αυτό που αλλάζει , είναι πρακτικά τίποτε απολύτως . Το αυτοκίνητο ψηλώνει 10 χιλ , χάνει σε επιτάχυνση , κερδίζει σε τελική κι' αν το καταλάβετε γράψτε μου . ΟΜΩΣ , χάριν έστω και λίγο υψηλότερου προφίλ ( σειράς ) κερδίζει σε άνεση . Σε καθημερινή , απλή οδήγηση , από προς κάποια εργασία κλπ , οι τυχόν διαφορές είναι απίστευτο να γίνουν κατανοητές από έναν απλό οδηγό . Κάποιος άλλος οδηγός , με άλλες απαιτήσεις δεν θα συζητούσε καν για το Ibiza 1.4 , πόσο μάλλον για το τι λάστιχα φοράει κλπ . Αν οδηγούσατε στο όριο , απίστευτο αλλά ποτέ μην λες ποτέ , θα επέμενα να κατεβείτε πιο κάτω από σειρά 55 , ίσως 45 για λόγους απόκρισης στο τιμόνι και μόνον και σε ταχύτητες πάνω από τα 150 χλμ , οπότε αν κινείστε έτσι σε καθημερινή βάση πείτε μου . Αφιέρωσα τον χρόνο μου , ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει με τις διαστάσεις , ποιες είναι οι επιπτώσεις , σε ποιά όρια μπορείτε να κινηθείτε , με πλήρη σεβασμό και κατανόηση στο οικονομικό μέρος του ζητήματος . Αυτό που απομένει , είναι να ελέγξετε αν το 195/60/15 βρίσκεται σε πολύ πιο οικονομική τιμή σε σχέση με αυτό που έχετε , είναι δλδ πιο εμπορικό σαν διάσταση άρα και πιο οικονομικό . Θα έλεγα γύρω στα 200 ευρώ , κι' αν οχι , θα βρούμε εναλλακτικές διότι με έλουσε κρύος ιδρώτας , όταν άκουσα ότι το Ibiza 1.4 έχει ανάγκη από κι' εγώ δεν ξέρω τι ...... και μάλιστα αξίας 400 ευρώ . Στην διάθεση σας για ότι άλλο . 2
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Νομίζω ότι χάθηκε η μπάλα με τα σημεία στίξης. Εμείς είμαστε τα παιδιά του (σε εμάς απευθυνόταν δηλαδή). Α καλά 😆😅
babisskg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, babisskg είπε Με πλήρη σεβασμό στο οικονομικό μέρος του ζητήματος , κάτι που κατανοώ απόλυτα , σας γράφω τα παρακάτω χωρίς διάθεση για παρενέργειες . Υπάρχουν παράξενες διαστάσεις στα ελαστικά , τις οποίες φοράνε τα εργοστάσια σε διάφορα μοντέλα τους χάριν κι' εγώ δεν ξέρω ποιάς λογικής . Διαστάσεις τις οποίες οι μελλοντικοί κάτοχοι πιθανόν να αντιμετωπίσουν προβλήματα , σε ότι αφορά την τιμή αγοράς όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση των ελαστικών κι' αυτή η ώρα έρχεται γρήγορα σχετικά . Το ζήτημα με τις εργοστασιακές διαστάσεις , τις οποίες χωρίς να αποτελεί κάποιου είδους ευαγγέλιο είναι καλό να τηρήσετε , έχει να κάνει απλά και μόνο με το ζήτημα της εξωτερικής διαμέτρου , η οποία είναι καλό να παραμένει όμοια , προσέξτε όμως + / - 10 χιλιοστά . Ο λόγος είναι πως όλες οι εργοστασιακές μετρήσεις έγιναν με βάση αυτή την διάσταση , σε ζητήματα όπως , κατανάλωση , επιτάχυνση , τελική ταχύτητα κλπ . Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει σε καμία απολύτως περίπτωση , πως εγώ η οποιοσδήποτε άλλος , δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά τα όρια των + / - 10 χιλιοστών εφόσον γνωρίζει τις παρενέργειες . Ας πούμε λοιπόν πως εγώ ως αδαής , ανακάλυψα πως το αυτοκίνητο μου φοράει όντως μια παράξενη μη εμπορική διάσταση , πράγμα που ανεβάζει το κόστος αντικατάστασης . Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες . Βλέπω τι επιλογές έχω σε άλλες διαστάσεις , πιο εμπορικές , σαφώς σε πιο οικονομική τιμή , όπου δεν ξεπερνάω το όριο των + / - 10 χιλιοστών σε εξωτερική διάμετρο , κάτι που φυσικά δεν έχει ουσιαστικά παρά ελάχιστες επιπτώσεις στα στοιχεία που αναφέραμε πιο πάνω . Σωστά λοιπόν σας δόθηκε η διάσταση 195/60/15 , σαν εναλλακτική λύση ( κι' αν είναι σε φθηνότερη τιμή ακόμη καλύτερα ) όπου η εξωτερική διάμετρος του 195/55/15 είναι στα 595.5 χιλιοστά , ενώ του 195/60/15 στα 615 αντίστοιχα , κάτι απόλυτα μέσα στα όρια των + / - 10 χιλιοστών . Αν δλδ το 195/60/15 είναι εμπορικότερη διάσταση , άρα φθηνότερη , βούτυρο στο ψωμί μας . Στα 615 χιλ εξωτερικής διαμέτρου , αυτό που αλλάζει , είναι πρακτικά τίποτε απολύτως . Το αυτοκίνητο ψηλώνει 10 χιλ , χάνει σε επιτάχυνση , κερδίζει σε τελική κι' αν το καταλάβετε γράψτε μου . ΟΜΩΣ , χάριν έστω και λίγο υψηλότερου προφίλ ( σειράς ) κερδίζει σε άνεση . Σε καθημερινή , απλή οδήγηση , από προς κάποια εργασία κλπ , οι τυχόν διαφορές είναι απίστευτο να γίνουν κατανοητές από έναν απλό οδηγό . Κάποιος άλλος οδηγός , με άλλες απαιτήσεις δεν θα συζητούσε καν για το Ibiza 1.4 , πόσο μάλλον για το τι λάστιχα φοράει κλπ . Αν οδηγούσατε στο όριο , απίστευτο αλλά ποτέ μην λες ποτέ , θα επέμενα να κατεβείτε πιο κάτω από σειρά 55 , ίσως 45 για λόγους απόκρισης στο τιμόνι και μόνον και σε ταχύτητες πάνω από τα 150 χλμ , οπότε αν κινείστε έτσι σε καθημερινή βάση πείτε μου . Αφιέρωσα τον χρόνο μου , ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει με τις διαστάσεις , ποιες είναι οι επιπτώσεις , σε ποιά όρια μπορείτε να κινηθείτε , με πλήρη σεβασμό και κατανόηση στο οικονομικό μέρος του ζητήματος . Αυτό που απομένει , είναι να ελέγξετε αν το 195/60/15 βρίσκεται σε πολύ πιο οικονομική τιμή σε σχέση με αυτό που έχετε , είναι δλδ πιο εμπορικό σαν διάσταση άρα και πιο οικονομικό . Θα έλεγα γύρω στα 200 ευρώ , κι' αν οχι , θα βρούμε εναλλακτικές διότι με έλουσε κρύος ιδρώτας , όταν άκουσα ότι το Ibiza 1.4 έχει ανάγκη από κι' εγώ δεν ξέρω τι ...... και μάλιστα αξίας 400 ευρώ . Στην διάθεση σας για ότι άλλο . Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε στο λογαριασμό σας , μόνον αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην τιμή και το 185/60/15 με λίγη διαφορά στο πλάτος πέλματος . Από μία μικρή αναζήτηση που έκανα , δεν πρέπει να ξεπερνάτε σε τιμή τα 300 ευρώ σε πολύ μα πολύ επώνυμες μάρκες . Συνειδητά δεν θα μπω στην διαδικασία , ποιό μοντέλο , ποιας μάρκας είναι τυχόν καλύτερο , διότι η συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου είναι τελείως διαφορετική με διάφορα ελαστικά και με διαφορετικούς τρόπους οδήγησης . Ο λόγος που το αναφέρω είναι διότι σε ανοιχτό δρόμο και σε καθημερινή χρήση , το αυτοκίνητο μου συμπεριφέρεται καλύτερα με τα εργοστασιακά ελαστικά , μοντέλο και μάρκα που βγάζω σπυριά και μόνο που την ακούω , ενώ αντίθετα με την επόμενη δική μου " τυφλή " επιλογή βγήκα φάουλ και το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερο των προσδοκιών ........ μάρκες και μοντέλα δεν αναφέρονται για να μην αποτελέσουν θέμα στείρας αντιπαράθεσης κλπ ...... υπόψιν πως πηγαίνω πολύ μα πολύ γρήγορα ....... αυτό όμως δεν αποτελεί δείγμα για κανέναν . Σε προηγούμενο αυτοκίνητο μου , αρχαιολογικής μορφής , αλλά πολύ γρήγορης , τα συγκεκριμένα θα ήταν μονόδρομος χωρίς πολλά πολλά ....... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από babisskg 1
Fordakias7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Βάλε 195 50 15 διαφορετικά μείνε στο 55 προφίλ και πήγαινε σε φαλκεν για εμενα Βάλε 195 50 15 διαφορετικά μείνε στο 55 προφίλ και πήγαινε σε φαλκεν για εμενα
tigergreg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, babisskg είπε Το ζήτημα με τις εργοστασιακές διαστάσεις Η καγκουριλα ειναι εμφυτη στον τοπο μας. Αυτοκινητα 1,2-1,4 που στην ευρωπη εχουν σιδερενιες ζαντες και δεικτη h η t ερχονται στην ελλαδα με λαστιχα 50αρια και δεικτη v!!!! Standart απο ελληνικη αντιπροσωπεια! Και τελος παντων αν βγαζουν 150+ αλογα τοτε οκ... Αν ομως ειναι 75-100 αλογα τοτε απλα εχουν δυσαναλογα ελαστικα με οτι συνεπαγεται αυτο. Ασε που ο γκραν καγκουρας θα βαλει 18αρια με δεικτη ζ!!!!! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από tigergreg 1
filarhos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2021 στις 2:08 ΜΜ, babisskg είπε Με πλήρη σεβασμό στο οικονομικό μέρος του ζητήματος , κάτι που κατανοώ απόλυτα , σας γράφω τα παρακάτω χωρίς διάθεση για παρενέργειες . Υπάρχουν παράξενες διαστάσεις στα ελαστικά , τις οποίες φοράνε τα εργοστάσια σε διάφορα μοντέλα τους χάριν κι' εγώ δεν ξέρω ποιάς λογικής . Διαστάσεις τις οποίες οι μελλοντικοί κάτοχοι πιθανόν να αντιμετωπίσουν προβλήματα , σε ότι αφορά την τιμή αγοράς όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση των ελαστικών κι' αυτή η ώρα έρχεται γρήγορα σχετικά . Το ζήτημα με τις εργοστασιακές διαστάσεις , τις οποίες χωρίς να αποτελεί κάποιου είδους ευαγγέλιο είναι καλό να τηρήσετε , έχει να κάνει απλά και μόνο με το ζήτημα της εξωτερικής διαμέτρου , η οποία είναι καλό να παραμένει όμοια , προσέξτε όμως + / - 10 χιλιοστά . Ο λόγος είναι πως όλες οι εργοστασιακές μετρήσεις έγιναν με βάση αυτή την διάσταση , σε ζητήματα όπως , κατανάλωση , επιτάχυνση , τελική ταχύτητα κλπ . Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει σε καμία απολύτως περίπτωση , πως εγώ η οποιοσδήποτε άλλος , δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά τα όρια των + / - 10 χιλιοστών εφόσον γνωρίζει τις παρενέργειες . Ας πούμε λοιπόν πως εγώ ως αδαής , ανακάλυψα πως το αυτοκίνητο μου φοράει όντως μια παράξενη μη εμπορική διάσταση , πράγμα που ανεβάζει το κόστος αντικατάστασης . Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες . Βλέπω τι επιλογές έχω σε άλλες διαστάσεις , πιο εμπορικές , σαφώς σε πιο οικονομική τιμή , όπου δεν ξεπερνάω το όριο των + / - 10 χιλιοστών σε εξωτερική διάμετρο , κάτι που φυσικά δεν έχει ουσιαστικά παρά ελάχιστες επιπτώσεις στα στοιχεία που αναφέραμε πιο πάνω . Σωστά λοιπόν σας δόθηκε η διάσταση 195/60/15 , σαν εναλλακτική λύση ( κι' αν είναι σε φθηνότερη τιμή ακόμη καλύτερα ) όπου η εξωτερική διάμετρος του 195/55/15 είναι στα 595.5 χιλιοστά , ενώ του 195/60/15 στα 615 αντίστοιχα , κάτι απόλυτα μέσα στα όρια των + / - 10 χιλιοστών . Αν δλδ το 195/60/15 είναι εμπορικότερη διάσταση , άρα φθηνότερη , βούτυρο στο ψωμί μας . Στα 615 χιλ εξωτερικής διαμέτρου , αυτό που αλλάζει , είναι πρακτικά τίποτε απολύτως . Το αυτοκίνητο ψηλώνει 10 χιλ , χάνει σε επιτάχυνση , κερδίζει σε τελική κι' αν το καταλάβετε γράψτε μου . ΟΜΩΣ , χάριν έστω και λίγο υψηλότερου προφίλ ( σειράς ) κερδίζει σε άνεση . Σε καθημερινή , απλή οδήγηση , από προς κάποια εργασία κλπ , οι τυχόν διαφορές είναι απίστευτο να γίνουν κατανοητές από έναν απλό οδηγό . Κάποιος άλλος οδηγός , με άλλες απαιτήσεις δεν θα συζητούσε καν για το Ibiza 1.4 , πόσο μάλλον για το τι λάστιχα φοράει κλπ . Αν οδηγούσατε στο όριο , απίστευτο αλλά ποτέ μην λες ποτέ , θα επέμενα να κατεβείτε πιο κάτω από σειρά 55 , ίσως 45 για λόγους απόκρισης στο τιμόνι και μόνον και σε ταχύτητες πάνω από τα 150 χλμ , οπότε αν κινείστε έτσι σε καθημερινή βάση πείτε μου . Αφιέρωσα τον χρόνο μου , ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει με τις διαστάσεις , ποιες είναι οι επιπτώσεις , σε ποιά όρια μπορείτε να κινηθείτε , με πλήρη σεβασμό και κατανόηση στο οικονομικό μέρος του ζητήματος . Αυτό που απομένει , είναι να ελέγξετε αν το 195/60/15 βρίσκεται σε πολύ πιο οικονομική τιμή σε σχέση με αυτό που έχετε , είναι δλδ πιο εμπορικό σαν διάσταση άρα και πιο οικονομικό . Θα έλεγα γύρω στα 200 ευρώ , κι' αν οχι , θα βρούμε εναλλακτικές διότι με έλουσε κρύος ιδρώτας , όταν άκουσα ότι το Ibiza 1.4 έχει ανάγκη από κι' εγώ δεν ξέρω τι ...... και μάλιστα αξίας 400 ευρώ . Στην διάθεση σας για ότι άλλο . Σωστός αλλά να προσθέσω και το 205/55/16 που είναι πιο φτηνό από όλα με >300€ για επώνυμο. Έχω κάνει την αλλαγή 195/55/16 eco ->205/55/16 sport σε punto πετρέλαιο και είδα μια μικρή αύξηση <10% στην κατανάλωση. Τα αξίζε η αλλαγή και στις επόμενες δύο τετράδες και τα χειμερινά έγιναν το ίδιο. Edit: Λάθος διάσταση είδα! Σωστή επιλογή και πολύ διαδεδομένη το 195/50/15. Τα falken είναι πολύ καλά αλλά είναι 'δεύτερη' μάρκα... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από filarhos
bsp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2021 στις 1:45 ΜΜ, liakinen είπε Να διαβάζεις όμως τα σχόλια που γράφουμε. Στην προηγούμενη σελίδα σου έγραψα 195/50/15 διάσταση με Bridgestone Turanza T005 (220€ περίπου με πέρασμα). Φιλε μου τα διαβαζω ολα και σας ευχαριστω πολυ. Τον μηχανικο μου που ρωτησα, μου ειπε οτι θα χτυπαει το αμαξι με τις λακουβες που εχει η Αθηνα. Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερο να εβαζα 195/60/15 αντι για 195/50/15. Ποια ειναι η γνωμη σας? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από bsp
Nabuko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, bsp είπε Τον μηχανικο μου που ρωτησα μου ειπε οτι θα χτυπαει το αμαξι με τις λακουβες που εχει η Αθηνα. Βρες άλλον μηχανικό 3
babisskg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, bsp είπε Φιλε μου τα διαβαζω ολα και σας ευχαριστω πολυ. Τον μηχανικο μου που ρωτησα μου ειπε οτι θα χτυπαει το αμαξι με τις λακουβες που εχει η Αθηνα. Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερο να εβαζα 195/60/15 αντι για 195/50/15. Ποια ειναι η γνωμη σας? Έτσι , χαμηλότερο προφίλ , λιγότερη άνεση . Το 50αρι είναι πάρα πολύ χαμηλό . 1
tigergreg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, bsp είπε 195/60/15 αντι για 195/50/15. 185/60/15 ειναι η σωστη αντιστοιχια στην διασταση που εχεις.... Σε αυτην την περιπτωση καθαριζεις με 260 ευρω.... https://www.tsiakalos.com/falken-185-60r15-84t-sincera-sn832ec.html?skr_prm=WyIwNWY2MzFiOC1lZmI1LTQwM2ItYjMyZi0yODA5OTEwZGJlZWEiLDE2MzAzNDkzMjg3NTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://sianistyres.gr/therina-elastika/3270-falken-ze310ec-18560r15-84h-4250427417257.html?skr_prm=WyIwNWY2MzFiOC1lZmI1LTQwM2ItYjMyZi0yODA5OTEwZGJlZWEiLDE2MzAzNDkzOTQ3NDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα