Προς το περιεχόμενο

Router Wind ZXHN H268N αλλαγη σε μοντελο dual band 2.4Ghz & 5GHz

jimmisk1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ,   εχει ο αδελφος μου χρονια τωρα  wind  και το router ZXHN H268N  το οποιο ειναι μονο 2.4Ghz  ( και απο σημα wifi ειναι μαπα ) ,  και θελω αλλαγη  σε ενα dual band  να ειναι και 2.4ghz και 5ghz  να παιζει και τα δυο ταυτοχρονα   ( εγω εχω OTE και ειμαι με το speedport plus που ειναι dual band και ειμαι ευχαριστημενος , εχει και 2.4ghz και 5ghz ταυτοχρονα  )

Δοκιμασα σε wind το speedport plus του ΟΤΕ  και δεν συνχρονιζει με τιποτα,   οποτε  ηθελα να ρωτησω αν η wind τωρα δινει κανα μοντελο  καλο  ,   δηλαδη με αλλα λογια αν μπορουμε να κανουμε ενα τηλ στην  wind για αντικατασταση  ( ταχα οτι εχει και βλαβη ) .  Θα υπαρχει χρεωση ? 

Εκτος και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο μοντελο   καλο  η αυτο που μπορει να εχει και δινει τωρα η wind ( αν εχει )   και να ειναι dual band   μηπως το  βρω απο κανεναν  ιδιωτη  και κανω δουλεια μου.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από jimmisk1974
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα.

Εγώ έχω αλλάξει 2 modem της wind επειδή μου έβγαλε σφάλμα στο wifi και μου στείλανε ίδιο router....

Σε ερώτηση μου αν έχουν αλλης μάρκας μου είπαν οτι έχουν κι άλλο ένα μοντέλο και οτι στέλνουν ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Ο κολλητός μου,με 100αρα κι αύτος,έχει ένα μαύρο(technicolor αν θυμάμαι καλά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...