Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Επειδη προκειται για την πρωτη μου δουλεια και δεν εχω καποια σχετικη γνωση, μπορει καποιος να μου πει αν δικαιουμαι 75% αυξηση στο ημερομισθιο αν εργαζομαι κυριακη σε καταστημα που εχει αδεια λειτουργιας 7/7 (προποτζιδικον) 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Απ οσο ξερω ναι. Δε νομιζω οτι αλλαζει κατι στα προποτζιδικα

Απλα ετοιμασου για να αντιμετωπισεις τους χειροτερους πελατες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2021 στις 10:03 ΜΜ, MFDOOM είπε

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Επειδη προκειται για την πρωτη μου δουλεια και δεν εχω καποια σχετικη γνωση, μπορει καποιος να μου πει αν δικαιουμαι 75% αυξηση στο ημερομισθιο αν εργαζομαι κυριακη σε καταστημα που εχει αδεια λειτουργιας 7/7 (προποτζιδικον) 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

μπορεί αντι για ημερομίσθιο + 75% του ημερομίσθιου να σου δώσει extra ρεπό και να πάρεις π.χ. την κυριακή το μόνο το 75% του ημερομίσθιου αν θυμάμε καλά.

και θυμήσου πρώτα τα λεφτά και μετά το χτυπάς το κίνο :)

αλλιώς ετοιμάσου για τρεχαλητό !!!

Επεξ/σία από makis269
  • Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, makis269 είπε

Κι εμένα αυτό θα με απασχολούσε περισσότερο παρά το 75% τις Κυριακές...

Και η συμβουλή μου είναι τεράστια προσοχή στα πιστόλια και μην εμπιστεύεσαι ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ στο "θα παίξω και θα στα φέρω μετά". Όποιος έχει λεφτά παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, makis269 είπε

μπορεί αντι για ημερομίσθιο + 75% του ημερομίσθιου να σου δώσει extra ρεπό και να πάρεις π.χ. την κυριακή το μόνο το 75% του ημερομίσθιου αν θυμάμε καλά.

Δηλαδή πχ στον βασικό μισθό 25€ 8ωρο που το 75% είναι κάπου +19€, μπορεί να του δώσει μόνο τα 19€ και 1 ρεπό απλήρωτο; Είναι νόμιμο αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δηλαδή πχ στον βασικό μισθό 25€ 8ωρο που το 75% είναι κάπου +19€, μπορεί να του δώσει μόνο τα 19€ και 1 ρεπό απλήρωτο; Είναι νόμιμο αυτό;

ναι απο οσο νομίζω οτι ξέρω .

αλλα πρόσεξε δέυτερο ρεπό μέσα στην εβδομάδα ένα το κανονικό και άλλο ένα τις κυριακής ,δηλαδή θα δουλέψεις κυριακή αλλα π.χ θα κάτσεις τριτη και τετάρτη.

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

το 75% της Κυριακης ειναι για το νομιμο ημερομισθιο και οχι του συμφωνηθεν.

και νομιζω οπου νομιμο = βασικο. Οποτε... οσα κ να παιρνει καποιος ως ημερομισθιο, 8α παιρνει παντα 22€ κατα προσεγγιση ???

https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=135

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, unique798 είπε

και νομιζω οπου νομιμο = βασικο. Οποτε... οσα κ να παιρνει καποιος ως ημερομισθιο, 8α παιρνει παντα 22€ κατα προσεγγιση ???

Δηλαδή θα καθαρίζει ο άλλος 1500€ το μήνα και θα πηγαίνει να δουλεύει Κυριακές για 22€; Ούτε καν.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Προσαύξηση άρα 25+19€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, unique798 είπε

https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=135

Οχι φυσικά, το ποσοστό της προσαύξησης είναι το ίδιο +75% για αργία και +25% για νύχτα.

Αλλο ποσό όμως βγαίνει πχ όταν παίρνεις καθαρά πχ 50€ (50x0.75=37.5€--50+37.5=87.5€) και άλλο όταν παίρνεις 25€.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Προσαύξηση άρα 25+19€

Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απο όσα γράφτηκαν.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Τοσες κυριακες πιυ εχω δουλέψει και αργιες αν μου δινανε τα νομιμα επρεπε να εχω βιλα τώρα.

Πες τον μια και λογικα δεν θα του αρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...