totalius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, youraccount είπε Κάνεις καλή γυμναστική δωρεάν, να το συνυπολογίσεις. Βρήκαμε τον εξυπνιδη της ημέρας . Για να μη πω άλλο χαρακτηρισμό . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από totalius 6 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Η καλή γυμναστική είναι μέχρι τα 15Κ, τα 25Κ είναι θάνατος. 20Κ τουλάχιστον οριακά κάνω κάτω από 20 δεν έχω πέσει ποτέ χθες έκανα 30 ... 1 λεπτό πριν, totalius είπε Βρήκαμε τον εξυπνιδη της ημέρας . Για να μη πω άλλο χαρακτηρισμό . Βλέπεις όλοι τους έχουν δουλέψει τόσο σκληρά που ξέρουν και από καλή γυμναστική και από πολλά ακόμη όπως το ποσες κάθεσαι μπροστά στο κινητό και γράφεις ότι σου κατέβει για να νιώσεις έξυπνος ;Ε κάτι τέτοιο 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το ίδιο είναι και το εργοσημο. Έπρεπε να το απαιτούσες από την αρχή για συμβόλαιο αλλά το πιθανότερο είναι να μην έβρισκες δουλειές. Προφανώς δεν το θέλουν για να μην είναι δεσμευμένοι, με το εργοσημο πληρώνεσαι ανα ημέρα κι αν γουστάρουν μετά σε σουταρουν, με σύμβαση είναι αλλιώς και έχεις περισσότερα δικαιώματα που μπορείς να απαιτήσεις. Σε αυτές τις δουλειές με φυλλάδια δεν παίζουν ούτε ενσημα με συμβάσεις ούτε τίποτα όπως και σε άλλες, κανονικά δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό. Εδώ καλά καλά δεν μας δίνουν δώρα και άδειες όπως πρέπει βασικά δώρα ποτέ από όσους ρωτήσει εκεί μέσα
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Οι συνθήκες τουλάχιστον πρέπει να είναι αν όχι αξιοκρατικες τουλάχιστον βιώσιμες δεν μπορούμε να τρέχουμε μαραθώνιο είναι τραγικό να μην σε αφήνουν χαλαρό ένα 20λεπτο διαλλειμα Συμφωνώ απολυτα με την απόσταση που λες ότι κάνεις έπρεπε να έπαιρνες πολύ παραπάνω. Εγώ 4k να κάνω έχω πρόβλημα με πόνους ενοχλήσεις και τσούξιμο στα δαχτυλα. Να ξέρεις με τόση απόσταση που κάνεις στα 400-500km να αρχίσεις να βλέπεις για νέα παπούτσια και μόνο sportex. 5 λεπτά πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε 20Κ τουλάχιστον οριακά κάνω κάτω από 20 δεν έχω πέσει ποτέ χθες έκανα 30 ... Βλέπεις όλοι τους έχουν δουλέψει τόσο σκληρά που ξέρουν και από καλή γυμναστική και από πολλά ακόμη όπως το ποσες κάθεσαι μπροστά στο κινητό και γράφεις ότι σου κατέβει για να νιώσεις έξυπνος ;Ε κάτι τέτοιο Εδώ καλά καλά δεν μας δίνουν δώρα και άδειες όπως πρέπει βασικά δώρα ποτέ από όσους ρωτήσει εκεί μέσα Σε έχουν στυψει σαν λεμονοκουπα σε αυτή την δουλειά, κάνε καταγγελίες είναι η γνώμη μου και παράλληλα κάνε αναζήτηση άλλης δουλειάς γιατί παίζει να σε απολύσουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Συμφωνώ απολυτα με την απόσταση που λες ότι κάνεις έπρεπε να έπαιρνες πολύ παραπάνω. Εγώ 4k να κάνω έχω πρόβλημα με πόνους ενοχλήσεις και τσούξιμο στα δαχτυλα. Να ξέρεις με τόση απόσταση που κάνεις στα 400-500km να αρχίσεις να βλέπεις για νέα παπούτσια και μόνο sportex. Έπαθα μια κάκωση στην επιγονατίδα πρόσφατα πριν 2 βδομάδες αλλά καλά running παπούτσια δεν ξέρω πόσα πρέπει να δώσω και αν ναι ποια να πάρω 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Συμφωνώ απολυτα με την απόσταση που λες ότι κάνεις έπρεπε να έπαιρνες πολύ παραπάνω. Εγώ 4k να κάνω έχω πρόβλημα με πόνους ενοχλήσεις και τσούξιμο στα δαχτυλα. Να ξέρεις με τόση απόσταση που κάνεις στα 400-500km να αρχίσεις να βλέπεις για νέα παπούτσια και μόνο sportex. Άσε που στο σύνολό κάπου στα 120-140 χιλιόμετρα την βδομάδα κάνω
dkstopo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 48 λεπτά πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Το κακο που είναι;Που θέλω να βρω το δίκιο μου ;Ήθελα να μοιράσω την σκέψη μου και τις απόψεις σας φίλε μου και να πάρω και κάποιες γνώμες όσοι γνωρίζουν φυσικά φωτογράφισε το 1ο πόστ που έκανες και δείξε το σε ένα δικηγόρο, κανονικό όχι εδώ μέσα, και αυτός θα σου εξηγήσει, καλή τύχη
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, 'Μιχαλης Γ' είπε Έπαθα μια κάκωση στην επιγονατίδα πρόσφατα πριν 2 βδομάδες αλλά καλά running παπούτσια δεν ξέρω πόσα πρέπει να δώσω και αν ναι ποια να πάρω Για παπούτσια άνοιξε νέο thread να σου πούμε απόψεις, πόσα να δώσεις, 70 ευρώ κατ' ελάχιστον 200 κατά μέγιστο, δεν τα τρέχεις όλα αυτά τα χιλιόμετρα αλλά ακόμα και περπάτημα μιλάμε για πολύ μεγαλη απόσταση, το ποσό αντέχουν τα παπούτσια και τι να πάρεις είναι μεγάλο θέμα πάντως θα σε επηρεάσει σοβαρά και πρέπει να το έχεις μόνιμα υπόψην εφοσον θες να κάνεις για χρόνια αυτή την δουλειά και όχι μερικούς μήνες μόνο. Για παπούτσια θα τα πούμε σε νέο thread, για τα υπόλοιπα τα είπαμε πάνω κάτω θεωρώ καλό να τους κάνεις καταγγελία.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Για παπούτσια άνοιξε νέο thread να σου πούμε απόψεις, πόσα να δώσεις, 70 ευρώ κατ' ελάχιστον 200 κατά μέγιστο, δεν τα τρέχεις όλα αυτά τα χιλιόμετρα αλλά ακόμα και περπάτημα μιλάμε για πολύ μεγαλη απόσταση, το ποσό αντέχουν τα παπούτσια και τι να πάρεις είναι μεγάλο θέμα πάντως θα σε επηρεάσει σοβαρά και πρέπει να το έχεις μόνιμα υπόψην εφοσον θες να κάνεις για χρόνια αυτή την δουλειά και όχι μερικούς μήνες μόνο. Για παπούτσια θα τα πούμε σε νέο thread, για τα υπόλοιπα τα είπαμε πάνω κάτω θεωρώ καλό να τους κάνεις καταγγελία. Πάντα σκέφτομαι με την προοπτική να βρω κάτι καλύτερο εκ του ασφαλούς Θα δοκιμάσω ανώνυμη καταγγελία αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάνω
vs_skg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 56 λεπτά πριν, Macosj είπε Ελλεηνες 2021. Βλέπεις επίπεδο και σταματάς να αναρωτιέσαι γιατί η χώρα είναι κατεστραμμένη. Ο άνθρωπος ρώτησε κάτι και οι άλλοι αμέσως να τρολαρουν. Ποτέ δεν τρολαρουμε με τον πόνο του άλλου Ποιος τρολαρει? Εγω? Οι αυτοι που του λενε να το κανει γαργαρα και μετα σαν και σενα λενε για κατεστραμενη χωρα? Και μετα φταινε (με αλφαβητικη σειρα) η εφορια, το κρατος, οι πολιτικοι, οι Ευρωπαιοι, ο/η/το *κομμα που δεν ψηφισαν* κλπ.? Μαλιστα ενας που του λεει να το κανει γαργαρα ειναι και αγγλια, φαση εξω απο τον χωρο ολα καλα. Και σχολιαζω Ελλαδα 2021 γιατι πραγματικά εκει εχει φτασει η κοινωνια, η αστεια αποψη "το να το καταπιεις ειναι η καλυτερη επιλογη" να την πιστευει το 95% και να ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Δεν ξερω αν/σε ποια ελληνικα εργασιακα περιβάλλοντα εχεις επαφη και ακους κλπ. προσωπικά σε διαφορους τομεις ξερω οτι για καθε 1 που παραπονιεται γιατι ειτε εχει εμπειρια στο εξωτερικο, ειτε ειναι ιδεολογος κλπ, υπάρχουν 9 που ειναι τσιρακια του αφεντικου. Ο μεσος ελληνας εργαζόμενος κανει το ΚΚΕ να βγαζει νοημα, τοσο κοιμισμενος 2
minus_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Τι μου θύμισες..Κανά χρόνο στη σχολή (2003-4?) στη χώρα έβρισκες λεφτά κάτω από τις πέτρες αλλά εγώ τοτε θεωρούσα καλή φάση τα φυλλάδια με 30-35 δεν θυμαμαι ακριβώς το 8 ωρο. Δεν δουλεύαμε παραπάνω αλλά ούτε σε εμάς διάλλειμα. Αυτός ήθελε άτομα εγώ το έλεγα στη σχολή και κατα καιρούς ερχόντουσαν άτομα. Μέχρι που ήρθε ο Γ. Μέλος φοιτητικής παρατάξης με έντονες ανησυχίες. Αφού έγιναν μπιλίες έκανε το διάλλειμά του και αφού τον διώξανε την επόμενη μέρα απλά ήταν έξω απο τα γραφεία (εκεί πίσω από το Ηilton ήταν) με άλλα 20 άτομα (της ίδιας παρατάξης, νοοτροπίας κτλ) Σε πληροφορώ και ξαναδούλεψε και εμείς ξεκίνησαμε διαλλείματα. Τότε μας έστελναν την προηγουμενη ημέρα λεωφορείο και στάση που κατεβαίνεις και εκεί σου έδιναν χάρτη και φυλλάδια. Πάλεψε να μας πληρώνουν τα εισητήρια. Δεν τα κατάφερε.. 2
insomniac01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, vs_skg είπε Ποιος τρολαρει? Εγω? Οι αυτοι που του λενε να το κανει γαργαρα και μετα σαν και σενα λενε για κατεστραμενη χωρα? Και μετα φταινε (με αλφαβητικη σειρα) η εφορια, το κρατος, οι πολιτικοι, οι Ευρωπαιοι, ο/η/το *κομμα που δεν ψηφισαν* κλπ.? Μαλιστα ενας που του λεει να το κανει γαργαρα ειναι και αγγλια, φαση εξω απο τον χωρο ολα καλα. Και σχολιαζω Ελλαδα 2021 γιατι πραγματικά εκει εχει φτασει η κοινωνια, η αστεια αποψη "το να το καταπιεις ειναι η καλυτερη επιλογη" να την πιστευει το 95% και να ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Δεν ξερω αν/σε ποια ελληνικα εργασιακα περιβάλλοντα εχεις επαφη και ακους κλπ. προσωπικά σε διαφορους τομεις ξερω οτι για καθε 1 που παραπονιεται γιατι ειτε εχει εμπειρια στο εξωτερικο, ειτε ειναι ιδεολογος κλπ, υπάρχουν 9 που ειναι τσιρακια του αφεντικου. Ο μεσος ελληνας εργαζόμενος κανει το ΚΚΕ να βγαζει νοημα, τοσο κοιμισμενος Από τα πιο σωστά σχόλια εδώ μέσα. Επίσης εκείνοι που δεν μένουν στην Ελλάδα η έχουν επαφή με την ελληνική πραγματικότητα καλό είναι να βγουν για καμία μπίρα με τους υπόλοιπους βαλκανιους και μεσοανατολιτες (αν ναι οι της Islamabad δεν πίνουν αλκοόλ μόνο κόκα) - χωρίς κανένα ίχνος ρατσιμου η ειρωνίας το σχόλιο μου. Ο καθένας να κοιτάει την δουλειά του και την χώρα που βρίσκεται. Ήμουν και εγώ για χρόνια εξωτερικό με μισθούς 30+ το χρόνο. Δεν σχολίαζα όμως τα πάντα που αφορούσαν την Ελλάδα γιατί ΔΕΝ με ενδιέφερε. Εμένα άλλου. Και για να το συνεχίσω εκει σε αυτές τις χώρες (εσείς που λέτε ο φίλος το κάνει γαργάρα) μόλις πάει 1 το μεσημέρι ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ τη δουλειά και κάθονται και τρώνε μπροστά στους πελάτες-κοσμο. Για να κατανοήσετε τι σημαίνουν εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα. ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΚΟΜΑ; Στα 22-25 σε αυτές τις χώρες ΓΙΝΕΣΑΙ διεύθυντης/Store Manager/District Manager/αρχισερβιτορος/αρχι engineer κλπ. Με λίγα λόγια ΔΕΝ περίμενες να φτάσεις 40-50 για να πάρεις μια νορμαλ αναβάθμιση η να κάλεσε να μοιράζεις φυλλάδια μέχρι τα 30 για 5 ευρώ την ώρα. Αυτά για περαιτέρω συλλογισμό. Δυστυχώς η νοοτροπία ΑΥΤΗΣ της χώρας είναι κάτι μεταξύ Βόρειας Ευρώπης και Σαρία πλησιάζοντας το δεύτερο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από insomniac01 3
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, minus_gr είπε Τι μου θύμισες..Κανά χρόνο στη σχολή (2003-4?) στη χώρα έβρισκες λεφτά κάτω από τις πέτρες αλλά εγώ τοτε θεωρούσα καλή φάση τα φυλλάδια με 30-35 δεν θυμαμαι ακριβώς το 8 ωρο. Δεν δουλεύαμε παραπάνω αλλά ούτε σε εμάς διάλλειμα. Αυτός ήθελε άτομα εγώ το έλεγα στη σχολή και κατα καιρούς ερχόντουσαν άτομα. Μέχρι που ήρθε ο Γ. Μέλος φοιτητικής παρατάξης με έντονες ανησυχίες. Αφού έγιναν μπιλίες έκανε το διάλλειμά του και αφού τον διώξανε την επόμενη μέρα απλά ήταν έξω απο τα γραφεία (εκεί πίσω από το Ηilton ήταν) με άλλα 20 άτομα (της ίδιας παρατάξης, νοοτροπίας κτλ) Σε πληροφορώ και ξαναδούλεψε και εμείς ξεκίνησαμε διαλλείματα. Τότε μας έστελναν την προηγουμενη ημέρα λεωφορείο και στάση που κατεβαίνεις και εκεί σου έδιναν χάρτη και φυλλάδια. Πάλεψε να μας πληρώνουν τα εισητήρια. Δεν τα κατάφερε.. Εδώ τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Αυτές οι νοοτροπίες με τις παρατάξεις και τις διαμαρτυρίες δεν ξέρω κατά πόσο οφελουν τον μέσο εργαζόμενο και αν αξίζει να γίνονται. Εγώ θέλω κράτος που όταν θα κάνεις καταγγελία να ασχοληθεί και αν εντοπίσει κάτι να κόψει κόλους για να μην το ξανακάνουν, όχι διαμαρτυρίες με πανό και άλλες γραφικές κινητοποιήσεις που πιστεύω ότι περισσότερα προβλήματα προκαλούν πάρα όφελος. Εσείς τότε ήσασταν φοιτητές, άλλες εποχές κιόλας, αν χάνατε την δουλειά σιγά το πράμα θα βρίσκατε αλλού, σκέψου αν ήσασταν άτομα που μένετε μόνοι σας ή είχατε οικογένεια κι αν θα ρίσκαραν να γίνει κάτι. Αυτό με το λεωφορείο δεν κατάλαβα, σας πήγαινε λεωφορείο στα γραφεία της εταιρείας για να πάρετε να μοιράσετε τα φυλλάδια;
minus_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εδώ τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Αυτές οι νοοτροπίες με τις παρατάξεις και τις διαμαρτυρίες δεν ξέρω κατά πόσο οφελουν τον μέσο εργαζόμενο και αν αξίζει να γίνονται. Kαλά δεν το έγραψα σαν πρόταση στο παληκάρι..πιο πολύ τα νιάτα μου θυμήθηκα 26 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτό με το λεωφορείο δεν κατάλαβα, σας πήγαινε λεωφορείο στα γραφεία της εταιρείας για να πάρετε να μοιράσετε τα φυλλάδια; Κυριακή βράδυ σου έλεγαν Δευτέρα μοιράζουμε Ν.Ιωνία πχ. Να είσαι 08.45 στη στάση τάδε(σε αυτη τη περιοχή) Απο αυτή τη στάσε περνάνε τα τάδε λεωφορεία ψάξε βρές να έρθεις
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Κάποιοι κάνουν το άλλο.Δεν πληρώνουν με την ώρα για να μην λουφάρεις, σου δίνουν συγκεκριμένο αριθμό φυλλαδίων και όταν τα μοιράσεις, σου δίνουν συγκεκριμένο ποσό. Ομως βάζουν κάποιον να ελέγχει αν μοιράστηκαν η αν πετάχτηκαν.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, minus_gr είπε Kαλά δεν το έγραψα σαν πρόταση στο παληκάρι..πιο πολύ τα νιάτα μου θυμήθηκα Κυριακή βράδυ σου έλεγαν Δευτέρα μοιράζουμε Ν.Ιωνία πχ. Να είσαι 08.45 στη στάση τάδε(σε αυτη τη περιοχή) Απο αυτή τη στάσε περνάνε τα τάδε λεωφορεία ψάξε βρές να έρθεις Ναι το κατάλαβα ότι δεν έκανες πρόταση, απλά ένα σχόλιο έκανα, το ότι πέτυχε αυτή η κινητοποίηση στην δική σας περιπτωση δεν σημαίνει ότι θα πετύχει σε όλους και δεν είναι ο κανόνας καθώς υπάρχουν πολλές άλλες παράμετροι μέσα στο θέμα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vs_skg είπε Μαλιστα ενας που του λεει να το κανει γαργαρα ειναι και αγγλια, φαση εξω απο τον χωρο ολα καλα. Για ποιον λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις