Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ όμορφη η έκδωση αλλά και ιδιαίτερα το χειριστήριο πραγματικά τα σπάει το Elite παραμένει μακράν το καλύτερο χειριστήριο,την υγειά μας να χουμε και αν το δω να υπάρχει εδω σε λογική τιμή με ψήνει. 😺

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Chocobo είπε

Μπαααα.

Αλλά έτσι για την κουβέντα ας πούμε πως έβγαζε ακριβώς αυτά τα 2 παιχνίδια η MS. Έχουμε και λέμε το GOW πούλησε 12m και τα 2 tlou μαζί 14m. Η κονσόλα πούλησε 115m που χονδρικά μας δείχνει πως 1/10 που πήραν την κονσόλα αγόρασε κάποιο...

Οπότε ας το ξαναπούμε άλλη μια φορά.Tα exclusives είναι ένας (και όχι ο πιο σημαντικός) απο τους λόγους που πουλάει περισσότερο η Sony.

Το playstation brand έχει ριζώσει βαθιά στο μυαλό τον καταναλωτών.Ακόμα και να μην βγάλει καθόλου exclusives πάλι θα πουλήσει περισσότερο καθώς η μάζα αγοράζει την κονσόλα της γιατί αυτήν ξέρει σαν καλύτερη και καταλήγει να παίζει(στη πλειοψηφία)  cross platforms τύπου Fifa , COD , GTA κλπ κλπ κλπ 

Το nsw νομίζω καταρρίπτει αυτό που λες κατά το ήμισυ, τα καλά exclusives μπορούν να σώσουν τη κατάσταση. Όσο γι αυτά που είπε ο φίλος έστω και ειρωνικά, πρέπει όντως να κάνουν revamp το χειριστήριο, άμα δε μπορούν να βάλουν adaptive triggers να προσθέσουν έστω gyroscope να παιζουμε shooter σαν άνθρωποι και όχι με smart aiming και άλλα τέτοια χαζά gimmicks για αρχάριους.

Επί του θέματος τώρα, ελπίζω να στείλουν Ελλάδα να το πάρουμε εύκολα και να το πουλήσουμε στα διπλά λεφτά στο ebay 😝

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, I'm_busy είπε

Το nsw νομίζω καταρρίπτει αυτό που λες κατά το ήμισυ, τα καλά exclusives μπορούν να σώσουν τη κατάσταση. Όσο γι αυτά που είπε ο φίλος έστω και ειρωνικά, πρέπει όντως να κάνουν revamp το χειριστήριο, άμα δε μπορούν να βάλουν adaptive triggers να προσθέσουν έστω gyroscope να παιζουμε shooter σαν άνθρωποι και όχι με smart aiming και άλλα τέτοια χαζά gimmicks για αρχάριους.

Επί του θέματος τώρα, ελπίζω να στείλουν Ελλάδα να το πάρουμε εύκολα και να το πουλήσουμε στα διπλά λεφτά στο ebay 😝

Η απάντηση ήταν καθαρά για τα exclusives που ανέφερε, της sony δηλαδή.

Το switch πουλάει πολύ περισσότερο exclusives απο όλους.Παρόλα αυτά ακόμα και εκεί δεν είναι ο μόνος λόγος αλλά μετράει και η φορητότητα πχ

Δεν ξέρω για τα κοντρολερ είναι περίεργη ιστορία.Προσωπικά είμαι του less is more.Στο ps4 είχα 2 controller analog drift παι δυστυχώς στο switch ήμουν στη παρτίδα που δεν έπιανε το ασύρματο στο 1 μέτρο.Απο την άλλη τα controller της ms στο pc  τα έχω λιώσει.Η δική μου εμπειρία δηλαδή με κάνει να προτιμώ κάτι απλό και αξιόπιστο παρά κατι περίπλοκο με λειτουργίες που ίσως και να μη χρησιμοποιήσω ποτέ(κοιτάω εσένα touchpad ps4)

ps1 δεν εννοώ πως gyroscope είναι άχρηστο.Προφανώς σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.Όπως και το να έβαζαν full support για keyboard/mouse αλλά αυτό για άλλο επεισόδιο :P

ps2 πέραν του να έχει gyro πρέπει να έχει και games που να υποστηρίζουν.Στο ps4 η λίστα είναι ντροπιαστική     

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τον διάλογο για το ποιο πουλάει περισσότερο series x η PS5 τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει κάποια απουλητη κονσόλα ανά τον κόσμο τη στιγμή που μιλάμε; Ότι παράγεται πουλιεται κατευθείαν και από τους 2 παικτες. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως θεωρώ ότι ειμαι από τους τυχερούς με xbox series X απο τα Χριστούγεννα. Πραγματικά ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με την κονσόλα και φυσικα με Gamepass

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2021 στις 3:04 ΜΜ, Chocobo είπε

Στο ps4 είχα 2 controller analog drift παι δυστυχώς στο switch ήμουν στη παρτίδα που δεν έπιανε το ασύρματο στο 1 μέτρο.Απο την άλλη τα controller της ms στο pc  τα έχω λιώσει.Η δική μου εμπειρία δηλαδή με κάνει να προτιμώ κάτι απλό και αξιόπιστο παρά κατι περίπλοκο με λειτουργίες που ίσως και να μη χρησιμοποιήσω ποτέ(κοιτάω εσένα touchpad ps4)

ps1 δεν εννοώ πως gyroscope είναι άχρηστο.Προφανώς σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.Όπως και το να έβαζαν full support για keyboard/mouse αλλά αυτό για άλλο επεισόδιο :P

ps2 πέραν του να έχει gyro πρέπει να έχει και games που να υποστηρίζουν.Στο ps4 η λίστα είναι ντροπιαστική     

Σε thread που αναφέρεται το ps, τα υστερόγραφα τα βάζουμε απαραίτητα με "ΥΓ" για να μην καούμε :P

Επεξ/σία από apos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apos είπε

Σε thread που αναφέρεται το ps τα υστερόγραφα τα βάζουμε απαραίτητα με ΥΓ για να μην καούμε :P

Για λίγο έπαθα brainfart και δεν κατάλαβα τι λες. Πολύ ωραίος :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...