TravelGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Σύντομα θα ταξιδέψω και χρειάζομαι plf. Θα πάω με φίλο μου και βλέπω ότι γράφει κάνοντας την αίτηση Travel Companions - Non family / non same household τον έχω προσθέσει έκανα σωστά ή λάθος; πρέπει να κάνει αυτός άλλο plf ή μπορούμε με ένα να ταξιδέψουμε; ευχαριστώ πολύ! Οδικώς θα πάμε και τον αριθμό πινακίδας το έγραψα με κενό AAA 1111 είναι σωστό; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από TravelGR
giwrgostr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα σας! Σύντομα θα ταξιδέψω και χρειάζομαι plf. Θα πάω με φίλο μου και βλέπω ότι γράφει κάνοντας την αίτηση Travel Companions - Non family / non same household τον έχω προσθέσει έκανα σωστά ή λάθος; πρέπει να κάνει αυτός άλλο plf ή μπορούμε με ένα να ταξιδέψουμε; ευχαριστώ πολύ! Οδικώς θα πάμε και τον αριθμό πινακίδας το έγραψα με κενό AAA 1111 είναι σωστό; Καλησπέρα! Μπορείς να βάλεις τους φίλους σου στο δικο σου PLF και να μην κάνουν δικό τους, αρκεί να μείνετε στον ίδιο χώρο εκεί που θα πάτε. Τουλάχιστον έτσι έγραφε αναλυτικά το Πολωνικό PLF που κοίταγα εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα