Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια και ελπίζω να είμαι στο σωστό subforum.
Έχω αυτήν την τηλεόραση και θέλω να την συνδέσω με αυτά τα ηχεία.
Η τηλεόραση δεν έχει υποδοχή AUX/3.5mm. (δεν ξέρω πως λέγεται η υποδοχή που έχει)
Οπότε υποθέτω πως χρειάζομαι κάποιον αντάπτορα σωστά (ή καλώδιο με διαφορετικούς ακροδέκτες?)
Τι να ψάξω στο skroutz?

Ευχαριστώ.

Ps: Νομίζω πως η τηλεόραση έχει υποδοχή "Digital Audio Optical" αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
Δημοσ.

η διαφορά στον ήχο είναι αμελητέα για να μπεις στον κόπο και τα έξοδα της μετατροπής. καλύτερα πούλα τα ηχεία ένα 30άρικο και βάλε ακόμα 40 και πάρε αυτά

https://www.skroutz.gr/s/9741821/Edifier-XM6BT-Ασύρματα-Ηχεία-Υπολογιστή-2-1-με-Bluetooth-και-Ισχύ-48W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

η διαφορά στον ήχο είναι αμελητέα για να μπεις στον κόπο και τα έξοδα της μετατροπής. καλύτερα πούλα τα ηχεία ένα 30άρικο και βάλε ακόμα 40 και πάρε αυτά

https://www.skroutz.gr/s/9741821/Edifier-XM6BT-Ασύρματα-Ηχεία-Υπολογιστή-2-1-με-Bluetooth-και-Ισχύ-48W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html

Εννοείς ότι και να συνδέσω τα ηχεία δεν θα δω διαφορά σε σύγκριση με τα μανίσια της τηλεόρασης?
Νομίζω πως το subwoofer και μόνο θα κάνει την διαφορά, όχι?

Τα ηχεία χρησιμοποιούνται ήδη σε pc, απλώς θέλω που και που να τα συνδέω με την τηλεόραση όταν βλέπω καμιά ταινία με παρέα.

Δημοσ.

αν ήταν τίποτα της προκοπής 2.1 θα σου έλεγα ναι...τα συγκεκριμένα φθηνά της edifier απειροελάχιστη διαφορά.

πολύς κόπος για το τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αν ήταν τίποτα της προκοπής 2.1 θα σου έλεγα ναι...τα συγκεκριμένα φθηνά της edifier απειροελάχιστη διαφορά.

πολύς κόπος για το τίποτα.

Προσωπικά όταν βάζω την ίδια ταινία στο pc και μετά στην τηλεόραση, βλέπω τεράστια διαφορά (κυρίως λόγο woofer).
Ίσως να συμφέρει να πάρω καινούρια ηχεία, αλλά όπως και να΄χει θα΄θελα να checkάρω τους μετατροπείς/αντάπτορες στο skroutz.
Τι πρέπει να ψάξω?

Ps: Νομίζω πως η τηλεόραση έχει υποδοχή "Digital Audio Optical" αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...