anastasiaio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ για να δώσω φαγητό για άπορους στη Θεσσαλονίκη? Έφτιαξα φανουροπιτα αλλά επειδή έκανα μεγάλη ποσότητα έχω 2 ταψιά που περισσεύουν και θέλω να χαρίσω . Στο Ίντερνετ μόνο τα συσσίτια βρήκα στα οποία δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω φαγητό και αν ναι πρέπει να παω αποκλειστικά στις ώρες που δίνουν το φαγητό? Ευχαριστω εκ των προτέρων 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ψάξε να βρεις κάποια ΜΚΟ, εδώ στην Αθήνα υπάρχει μια που έδινε και μοιράζει φαγητό στον δρόμο σε άστεγους, κάνουν βόλτες με ένα βανακι και όταν εντοπίζουν άστεγο του δίνουν φαγητό. Πρέπει να υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη. Εναλλακτικά αν έχεις κανέναν γνωστό σε εκκλησία ίσως μπορείς να πας εκεί εφόσον συμφωνήσει ο ιερέας να την μοιράσετε σε όσους πάνε εκεί. 1
Jos3ph Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Τώρα με τον κορονοιο μπορεί να σου πουν και πέτα τα. Είναι και Σάββατο Αρχική (boroume.gr) θα σου δώσουν μάλλον το τηλέφωνο του Αλέξανδρου και θα σε καθοδηγήσει. Υπάρχουν και άλλες ΜΚΟ
jimis_vts Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δεν έδινα σε μκο με καμία δύναμη. Καλύτερα αυτοπροσώπως. 2 1 2
AristidisZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, jimis_vts είπε Δεν έδινα σε μκο με καμία δύναμη. Καλύτερα αυτοπροσώπως. Καλά ρε πατρίδα φανουροπιτα θα δώσεις όχι κάνα εκατομμύριο ευρώ…
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Απο την Παρασκευή η φανουρόπιτα θα εχει ή φαγωθεί ή ξεραθεί.
jimis_vts Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Καλά ρε πατρίδα φανουροπιτα θα δώσεις όχι κάνα εκατομμύριο ευρώ… Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης των μκο. Ούτε πατριώτης το παίζω ούτε ρατσιστικό είναι το θέμα. Καθαρά ενάντια στο θέμα των μκο είμαι. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Πας και τα αφηνεις σε εκκλησακι. Θα το παρουν. 1
Stergios74 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μπορείς να βάλεις το α που λείπει απ το δωρε γιατί κάτι παθαίνω όταν το βλέπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα