Oxénos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Μετά την καταπληκτική ανταπόκριση που είχε το RN10 😛 προσθέτω νέα κινητά, τη γνώμη σας παρακαλώ: Realme 7 Realme 8 Pro Xiaomi Redmi Note 9 Pro Αξίζει κάποιο; Είναι κάποιο χτυπητά κακό ή χτυπητά καλό;; Ειδικά όποιος τα έχει. Έχω χαθεί στο ίντερνετ, βοηθήστε να ξαναρχίσω να ζω
GATE123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Oxénos είπε Καλησπέρα σε όλους. Μετά την καταπληκτική ανταπόκριση που είχε το RN10 😛 προσθέτω νέα κινητά, τη γνώμη σας παρακαλώ: Realme 7 Realme 8 Pro Xiaomi Redmi Note 9 Pro Αξίζει κάποιο; Είναι κάποιο χτυπητά κακό ή χτυπητά καλό;; Ειδικά όποιος τα έχει. Έχω χαθεί στο ίντερνετ, βοηθήστε να ξαναρχίσω να ζω Νομίζω με τα Realme τα έχουμε αναλύσει και pro και μη. Τώρα εσύ αφού βλέπουμε ότι θες Xiaomi στα λεφτά που θες πας στο Xiaomi Poco X3 NFC αφού οι περισσότεροι σου έχουν πει ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Δεν μιλάω γι'αυτους που δεν τους αρέσει το Miui η γενικά τα Xiaomi και λένε διάφορα για να μην τα πάρει ο κόσμος. Αυτή την στιγμή το Poco κάνει κάτω από 200€ το 64αρη και λίγο πιο πάνω (10-15€) το 128. Νομίζω σε καλύπτει και με το παραπάνω ΑΝ τελικά το πάρεις. https://www.bestprice.gr/item/2156259412/xiaomi-poco-x3-nfc-128gb.html 1
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Oxénos είπε Xiaomi Redmi Note 9 Pro Eιναι σχετικα μεγαλο και βαρυ. (κατοχος). Αν πας λοιπον σε γκουμουτσα κινητο πας στο poco x3 nfc για την καλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια ( στα χαρτια ολα αυτα) και το ιδιο γκουμουτσα ομως Kαι το poco x3 pro παιζει κοντα στα 200 , και με τον snapdragon 860... τραινο θα πηγαινει... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από mphxths 1
Oxénos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, GATE123 είπε Νομίζω με τα Realme τα έχουμε αναλύσει και pro και μη. Τώρα εσύ αφού βλέπουμε ότι θες Xiaomi στα λεφτά που θες πας στο Xiaomi Poco X3 NFC αφού οι περισσότεροι σου έχουν πει ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Δεν μιλάω γι'αυτους που δεν τους αρέσει το Miui η γενικά τα Xiaomi και λένε διάφορα για να μην τα πάρει ο κόσμος. Αυτή την στιγμή το Poco κάνει κάτω από 200€ το 64αρη και λίγο πιο πάνω (10-15€) το 128. Νομίζω σε καλύπτει και με το παραπάνω ΑΝ τελικά το πάρεις. https://www.bestprice.gr/item/2156259412/xiaomi-poco-x3-nfc-128gb.html Όχι, δεν θέλω πια με το ζόρι Xiaomi, με πείσατε παιδιά. Ειλικρινά;; Ψήνομαι να πάρω εγώ το Realme 8 Pro και στην αδελφή μου (που θα της άρεσε ένα Xiaomi σε πράσινο...) να πάρω το Realme 7! 😉 Και ήθελα γνώμες από κόσμο που να τα έχει ήδη. Αυτά 1 ώρα πριν, mphxths είπε Eιναι σχετικα μεγαλο και βαρυ. (κατοχος). Αν πας λοιπον σε γκουμουτσα κινητο πας στο poco x3 nfc για την καλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια ( στα χαρτια ολα αυτα) και το ιδιο γκουμουτσα ομως Kαι το poco x3 pro παιζει κοντα στα 200 , και με τον snapdragon 860... τραινο θα πηγαινει... Τραίνο και σε ταχύτητα τραίνο και σε μέγεθος, κατάλαβα. Θα δω μήπως το πετύχω ζωντανά, αλλά μάλλον όχι τότε. Thx!
Vincanity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 το Realme 8 Pro 8GB/128GB στον Κοτσο βγαίνει στα 230 με παζάρι, είναι οκ τιμή? 1
Oxénos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Vincanity είπε το Realme 8 Pro 8GB/128GB στον Κοτσο βγαίνει στα 230 με παζάρι, είναι οκ τιμή? Πολύ καλή, εννοείται! Δεν ήθελα να δώσω τόσα, αλλά θα δω μήπως κάνω τη θυσία γιατί αξίζει. Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν έχει και μεγαλη διαφορα απο τιμες απο σκρουτζ .μην πεφτουμε στην παγιδα των προσφορών .Οτι μας αρεσει αγοραζουμε https://www.skroutz.gr/s/28351447/Realme-8-Pro-8GB-128GB-Punk-Black.html 1
Oxénos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Τι παίζει με τα "σηκώνει παζάρι" του Κωτσόβολου; Είναι για εκθεσιακά μόνο όταν τα έχει "μόνο από κατάστημα"; Θα περάσω μόλις ευκαιρήσω να μάθω, ξέρουμε τίποτα;
GATE123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Oxénos είπε Τι παίζει με τα "σηκώνει παζάρι" του Κωτσόβολου; Είναι για εκθεσιακά μόνο όταν τα έχει "μόνο από κατάστημα"; Θα περάσω μόλις ευκαιρήσω να μάθω, ξέρουμε τίποτα; Η ενέργεια ισχύει μέχρι τις 04/09/2021. H προσφορά αφορά αγορές μόνο μέσω του www.kotsovolos.gr και ισχύει για όλα τα προϊόντα που φέρουν σηματοδότηση "ΣΗΚΏΝΕΙ ΠΑΖΆΡΙ" 1
Tronis20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Τα Xiaomi εχουν προβλημα με τον proximity sensor το εχει παραδεχτει η ιδια η εταιρια και ακομα δεν εχουν βρει λυση. 1
tasvar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Tronis20 είπε Τα Xiaomi εχουν προβλημα με τον proximity sensor το εχει παραδεχτει η ιδια η εταιρια και ακομα δεν εχουν βρει λυση. Ολα; Η κάποια καινούρια μοντέλα με software της Elliptic Labs ? https://www.gsmarena.com/xiaomi_to_address_the_proximity_sensor_issue_on_some_of_its_phones-news-50617.php 1
arnold94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Παρατήρησα στο Redmi note 10 που έχω ότι ανοίγει η οθόνη μόνο του όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση,κάτι που δε το θεωρώ ασφαλές..πως απενεργοποιείται;
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, arnold94 είπε Παρατήρησα στο Redmi note 10 που έχω ότι ανοίγει η οθόνη μόνο του όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση,κάτι που δε το θεωρώ ασφαλές..πως απενεργοποιείται; Λογικά θα υπάρχει ρύθμιση να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση, χωρίς να φαίνεται τι γράφει.Μόνο απο ποιά εφαρμογή είναι. Πχ στο δικό μου το έχω έτσι: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα