Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά την καταπληκτική ανταπόκριση που είχε το RN10 😛 προσθέτω νέα κινητά, τη γνώμη σας παρακαλώ:

Realme 7

Realme 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αξίζει κάποιο; Είναι κάποιο χτυπητά κακό ή χτυπητά καλό;; Ειδικά όποιος τα έχει. 

Έχω χαθεί στο ίντερνετ, βοηθήστε να ξαναρχίσω να ζω :)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά την καταπληκτική ανταπόκριση που είχε το RN10 😛 προσθέτω νέα κινητά, τη γνώμη σας παρακαλώ:

Realme 7

Realme 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Αξίζει κάποιο; Είναι κάποιο χτυπητά κακό ή χτυπητά καλό;; Ειδικά όποιος τα έχει. 

Έχω χαθεί στο ίντερνετ, βοηθήστε να ξαναρχίσω να ζω :)

Νομίζω με τα Realme τα έχουμε αναλύσει και pro και μη.

Τώρα εσύ αφού βλέπουμε ότι θες Xiaomi στα λεφτά που θες πας στο Xiaomi Poco X3 NFC αφού οι περισσότεροι σου έχουν πει ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα.

Δεν μιλάω γι'αυτους που δεν τους αρέσει το Miui η γενικά τα Xiaomi και λένε διάφορα για να μην τα πάρει ο κόσμος.

Αυτή την στιγμή το Poco κάνει κάτω από 200€ το 64αρη και λίγο πιο πάνω (10-15€) το 128.

Νομίζω σε καλύπτει και με το παραπάνω ΑΝ τελικά το πάρεις.

https://www.bestprice.gr/item/2156259412/xiaomi-poco-x3-nfc-128gb.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Oxénos είπε

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Eιναι σχετικα μεγαλο και βαρυ. (κατοχος). Αν πας λοιπον σε γκουμουτσα κινητο :) πας στο poco x3 nfc για την καλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια ( στα χαρτια ολα αυτα) και το ιδιο γκουμουτσα ομως :)

Kαι το poco x3 pro παιζει κοντα στα 200 , και με τον snapdragon 860... τραινο θα πηγαινει...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Νομίζω με τα Realme τα έχουμε αναλύσει και pro και μη.

Τώρα εσύ αφού βλέπουμε ότι θες Xiaomi στα λεφτά που θες πας στο Xiaomi Poco X3 NFC αφού οι περισσότεροι σου έχουν πει ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα.

Δεν μιλάω γι'αυτους που δεν τους αρέσει το Miui η γενικά τα Xiaomi και λένε διάφορα για να μην τα πάρει ο κόσμος.

Αυτή την στιγμή το Poco κάνει κάτω από 200€ το 64αρη και λίγο πιο πάνω (10-15€) το 128.

Νομίζω σε καλύπτει και με το παραπάνω ΑΝ τελικά το πάρεις.

https://www.bestprice.gr/item/2156259412/xiaomi-poco-x3-nfc-128gb.html

Όχι, δεν θέλω πια με το ζόρι Xiaomi, με πείσατε παιδιά. Ειλικρινά;; Ψήνομαι να πάρω εγώ το Realme 8 Pro και στην αδελφή μου (που θα της άρεσε ένα Xiaomi σε πράσινο...) να πάρω το Realme 7! 😉

Και ήθελα γνώμες από κόσμο που να τα έχει ήδη.

Αυτά :-)

1 ώρα πριν, mphxths είπε

Eιναι σχετικα μεγαλο και βαρυ. (κατοχος). Αν πας λοιπον σε γκουμουτσα κινητο :) πας στο poco x3 nfc για την καλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια ( στα χαρτια ολα αυτα) και το ιδιο γκουμουτσα ομως :)

Kαι το poco x3 pro παιζει κοντα στα 200 , και με τον snapdragon 860... τραινο θα πηγαινει...

Τραίνο και σε ταχύτητα τραίνο και σε μέγεθος, κατάλαβα. Θα δω μήπως το πετύχω ζωντανά, αλλά μάλλον όχι τότε.

Thx!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vincanity είπε

το Realme 8 Pro 8GB/128GB στον Κοτσο βγαίνει στα 230 με παζάρι, είναι οκ τιμή?

Πολύ καλή, εννοείται! Δεν ήθελα να δώσω τόσα, αλλά θα δω μήπως κάνω τη θυσία γιατί αξίζει. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τι παίζει με τα "σηκώνει παζάρι" του Κωτσόβολου; Είναι για εκθεσιακά μόνο όταν τα έχει "μόνο από κατάστημα"; 

Θα περάσω μόλις ευκαιρήσω να μάθω, ξέρουμε τίποτα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Τι παίζει με τα "σηκώνει παζάρι" του Κωτσόβολου; Είναι για εκθεσιακά μόνο όταν τα έχει "μόνο από κατάστημα"; 

Θα περάσω μόλις ευκαιρήσω να μάθω, ξέρουμε τίποτα;

Η ενέργεια ισχύει μέχρι τις 04/09/2021. H προσφορά αφορά αγορές μόνο μέσω του www.kotsovolos.gr και ισχύει για όλα τα προϊόντα που φέρουν σηματοδότηση "ΣΗΚΏΝΕΙ ΠΑΖΆΡΙ"

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tronis20 είπε

Τα Xiaomi εχουν προβλημα με τον proximity sensor το εχει παραδεχτει η ιδια η εταιρια και ακομα δεν εχουν βρει λυση. 

Ολα;

Η κάποια καινούρια μοντέλα με software της Elliptic Labs ?

https://www.gsmarena.com/xiaomi_to_address_the_proximity_sensor_issue_on_some_of_its_phones-news-50617.php

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παρατήρησα στο Redmi note 10 που έχω ότι ανοίγει η οθόνη μόνο του όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση,κάτι που δε το θεωρώ ασφαλές..πως απενεργοποιείται;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, arnold94 είπε

Παρατήρησα στο Redmi note 10 που έχω ότι ανοίγει η οθόνη μόνο του όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση,κάτι που δε το θεωρώ ασφαλές..πως απενεργοποιείται;

Λογικά θα υπάρχει ρύθμιση να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση, χωρίς να φαίνεται τι γράφει.Μόνο απο ποιά εφαρμογή είναι.

Πχ στο δικό μου το έχω έτσι:

Screenshot_20230124-235804.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...