Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εδώ παραθέτω το User Manuals του Realme 8

realme 8

Download

Και μόνο που υπάρχει αμφιβολία είναι λίγο πρόβλημα. Ειλικρινά ως τώρα δεν μου κόστιζε η έλλειψη nfc αλλά θα μου άρεσε να το έχω στο νέο κινητό. Αν παρόλα αυτά το Realme 8 παίρνει gcam τελικά θα το πάρω μάλλον. 

Αυτό ψάχνω να καταλάβω τώρα. Διαβάζω ότι και οι mtk παίρνουν πια gcam αλλά, αν καταλαβαίνω καλά, έχουν προβλήματα συμβατότητας. Θα δείξει (βοήθεια, κανένα καλό link να ενημερωθώ σφαιρικά πάνω στο θέμα; )

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εδώ παραθέτω το User Manuals του Realme 8

realme 8

Download

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα....

Κάποια έρχονται με nfc κάποια χωρίς. Ανάλογα από το κατάστημα αγοράς.

Υπάρχει και σχετικό ερώτημα στο φόρουμ από κάποιον που πήρε το 7 pro και ΔΕΝ είχε nfc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tasvar είπε

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα....

Κάποια έρχονται με nfc κάποια χωρίς. Ανάλογα από το κατάστημα αγοράς.

Υπάρχει και σχετικό ερώτημα στο φόρουμ από κάποιον που πήρε το 7 pro και ΔΕΝ είχε nfc.

Ναι καλά διαβασα ,αλλά πρέπει και αυτοί που τα πουλάνε να ξέρουν κάποια πράγματα.

Στο πλαίσιο πάντως λέει ότι έχει NFC.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Ναι καλά διαβασα ,αλλά πρέπει και αυτοί που τα πουλάνε να ξέρουν κάποια πράγματα.

Στο πλαίσιο πάντως λέει ότι έχει NFC.

Εγώ δεν το ρίσκαρα πάντως. (Στο Γερμανό δεν αναφέρει NFC). 

Επίσης και στο manual που παρέθεσες, διάβασε την τελευταία πρόταση.... 

Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα την περιοχή Κ.Τ.Λ.

Ξαναλέω Αλλα έχουν άλλα όχι. 

Συγνώμη Oxénos που σου έκανα το θέμα λίγο άνω-κάτω. 

Οτι και να πάρεις τελικά, Εύχομαι να το χαρείς.

Αν είσαι Αθήνα και θέλεις να δεις το redmi note 10s σε λειτουργία, να δεις αν σου κάνει, πές μου.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tasvar είπε

Αν είσαι Αθήνα και θέλεις να δεις το redmi note 10s σε λειτουργία, να δεις αν σου κάνει, πές μου.

Σ ευχαριστώ πολύ tasvar. Ακόμα σε αναζήτηση είμαι, εύχομαι να διαλέξω καλά και να είμαι και τυχερός. 

Το θέμα μου δεν έπαθε τίποτα, καμία στεναχώρια. Ό,τι γράφετε συμβάλλει, εκτιμώ τη συμμετοχή όλων. 

Τώρα μένω Λάρισα, άρα δεν γίνεται η συνάντηση. Είμαι σίγουρος έτσι κι αλλιώς ότι θα μου έκανε το κινητό, απλά όταν ακούς ότι όλη η "σειρά" είναι γεμάτη κουσούρια & bug το ξανασκέφτεσαι 😉

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikoleo είπε

Εχει και αυτο τα αρνητικα του. δεν διαθετει ραδιοφωνο, led, θυρα ακουστικων. Στα καλα εχει 90hz ανανεωση, ελαφρυ λεπτο και πιστοποιηση IP53. Ο καθενας ζυγιζει αναλογα με τις αναγκες του και παιρνει

Μπα δεν θα τα χαρακτήριζα αρνητικα.Το έχω 2 μήνες περίπου.Για ραδιόφωνο κατεβάζεις εφαρμογή.Το led δεν χρειάζεται διότι λειτουργεί η οθόνη η ίδια ως led προειδοποίηση με ότι χρώμα θες.(Αναβοσβηνει στα πλάγια).Θύρα ακουστικών δεν έχει αλλά σου δίνει ανταπτορα μέσα στην συσκευή.Οποτε κανένα πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Oxénos είπε

Και μόνο που υπάρχει αμφιβολία είναι λίγο πρόβλημα. Ειλικρινά ως τώρα δεν μου κόστιζε η έλλειψη nfc αλλά θα μου άρεσε να το έχω στο νέο κινητό. Αν παρόλα αυτά το Realme 8 παίρνει gcam τελικά θα το πάρω μάλλον. 

Αυτό ψάχνω να καταλάβω τώρα. Διαβάζω ότι και οι mtk παίρνουν πια gcam αλλά, αν καταλαβαίνω καλά, έχουν προβλήματα συμβατότητας. Θα δείξει (βοήθεια, κανένα καλό link να ενημερωθώ σφαιρικά πάνω στο θέμα; )

Realme 8 αγορασμενο από Γερμανό. Κανονικά NFC.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tasvar είπε

Τώρα συνειδητοποίησα ότι το RN 10s που έχεις έχει κι αυτό mediatek, τον Helio G95 και όχι snapdragon.

Εντυπώσεις;; Ασυμβατότητες με app; Υπερθέρμανση; Μπαταρία;

Όχι τόσο σε gaming όσο σε καθημερινή χρήση με browsing, chat, youtube κλπ.

7 ώρες πριν, liakjim είπε

Realme 8 αγορασμενο από Γερμανό. Κανονικά NFC.

Thx!

Είχα δει σε κάποιο άλλο thread που έλεγες για το πέρασμα από κάποιο Redmi σε Realme και τι δεν σου άρεσε. Δεν το βρίσκω τώρα. Τελικά, θα αγόραζες ξανά το Realme ή δεν συνηθίζεται με τίποτα;

33 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Τώρα συνειδητοποίησα ότι το RN 10s που έχεις έχει κι αυτό mediatek, τον Helio G95 και όχι snapdragon.

Εντυπώσεις;; Ασυμβατότητες με app; Υπερθέρμανση; Μπαταρία;

Όχι τόσο σε gaming όσο σε καθημερινή χρήση με browsing, chat, youtube κλπ.

Thx!

Είχα δει σε κάποιο άλλο thread που έλεγες για το πέρασμα από κάποιο Redmi σε Realme και τι δεν σου άρεσε. Δεν το βρίσκω τώρα. Τελικά, θα αγόραζες ξανά το Realme ή δεν συνηθίζεται με τίποτα;

Για liakjim: άκυρο. Μην μπαίνεις σε κόπο, βρήκα την κριτική σου στο σκρουτζ 😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oxénos είπε

Τελικά, θα αγόραζες ξανά το Realme ή δεν συνηθίζεται με τίποτα;

Κοίτα, εξακολουθώ και έχω τα προβληματάκια που ανέφερα που όμως μάλλον δεν θα σε ενοχλήσουν εκτός και αν δουλεύεις Homeassistant ή έχεις μόνιμα ακουστικά όπως εγώ.  

Αλλά βλέποντας πόσο πιο γρήγορο είναι από το redmi note 10, τείνω να του τα χαρίσω.
Πάντως βλέπω το note 10s να έχει έρθει σε παρόμοια χρήματα με το realme 8, οπότε μεταξύ τους θα είχα πρόβλημα να πάρω απόφαση μιας και έχουν πολύ όμοια χαρακτηριστικά. Αν το 10s είναι εξίσου γρήγορο με το realme ή άντε έστω και λίγο πιο αργό, μάλλον θα προτιμούσα xiaomi λόγω διπλού ηχείου, ράδιο, υπέρυθρες και xiaomi cloud. Από την άλλη το realme έχει 3 χρόνια εγγύηση , Nfc και χαμηλότερη τιμή σε αλυσίδες.

Δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το Redmi note 10s. Σε σχέση με το poco x3 nfc που είχα και πήγε σε άλλο μέλος της οικογενειας.

Κάμερες χειρότερες . Αλλά όχι για πέταμα.

Λίγο πιο σπιρτόζικο. Ισως λόγω ufs2.2

Ηχος λίγο υποδεέστερος.

Οθόνη πιστεύω καλύτερη στα χρώματα. (Amoled).

Παιχνίδια δεν παίζω για να σας πω. 

Μπαταρία με την ίδια χρήση, λίγο χειρότερη .Μάλλον λόγω κατανάλωσης του G95.

Αγορά 212€ από σκρουτζομάγαζο, με εγγύηση infoquest 2 χρόνια.

Για τη βασική καθημερινή χρήση που κάνω, με υπερκαλύπτει. 

Αυτά...😄

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, liakjim είπε

Κοίτα, εξακολουθώ και έχω τα προβληματάκια που ανέφερα που όμως μάλλον δεν θα σε ενοχλήσουν εκτός και αν δουλεύεις Homeassistant ή έχεις μόνιμα ακουστικά όπως εγώ.  

Αλλά βλέποντας πόσο πιο γρήγορο είναι από το redmi note 10, τείνω να του τα χαρίσω.
Πάντως βλέπω το note 10s να έχει έρθει σε παρόμοια χρήματα με το realme 8, οπότε μεταξύ τους θα είχα πρόβλημα να πάρω απόφαση μιας και έχουν πολύ όμοια χαρακτηριστικά. Αν το 10s είναι εξίσου γρήγορο με το realme ή άντε έστω και λίγο πιο αργό, μάλλον θα προτιμούσα xiaomi λόγω διπλού ηχείου, ράδιο, υπέρυθρες και xiaomi cloud. Από την άλλη το realme έχει 3 χρόνια εγγύηση , Nfc και χαμηλότερη τιμή σε αλυσίδες.

Δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα.

Πολύ πιο γρήγορο από το RN 10 (που ήθελα εγώ) λες, αλλά με πολλά μείον σε σχέση με αυτό. Την έκατσα πάλι 😛

Σοβαρά τώρα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα; Και χίλια προβλήματα οθόνης και ui το Xiaomi ; Α ρε Xiaomi, εγώ σε ήθελα για πάντα κι εσύ με διώχνεις! Θα πετούσα και το Nova Launcher επάνω και θα ήμουν ζάχαρη...

Ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Πολύ πιο γρήγορο από το RN 10 (που ήθελα εγώ) λες, αλλά με πολλά μείον σε σχέση με αυτό. Την έκατσα πάλι 😛

Σοβαρά τώρα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα; Και χίλια προβλήματα οθόνης και ui το Xiaomi ; Α ρε Xiaomi, εγώ σε ήθελα για πάντα κι εσύ με διώχνεις! Θα πετούσα και το Nova Launcher επάνω και θα ήμουν ζάχαρη...

Ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε.

Δεν είπα πολλά μείον. Απλά έχουν διαφορές σε λειτουργικό και features αλλά και πολλές ομοιότητες (ίδια cpu, μνήμη, amoled).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasvar είπε

Σχετικά με το Redmi note 10s. Σε σχέση με το poco x3 nfc που είχα και πήγε σε άλλο μέλος της οικογενειας.

Κάμερες χειρότερες . Αλλά όχι για πέταμα.

Λίγο πιο σπιρτόζικο. Ισως λόγω ufs2.2

Ηχος λίγο υποδεέστερος.

Οθόνη πιστεύω καλύτερη στα χρώματα. (Amoled).

Παιχνίδια δεν παίζω για να σας πω. 

Μπαταρία με την ίδια χρήση, λίγο χειρότερη .Μάλλον λόγω κατανάλωσης του G95.

Αγορά 212€ από σκρουτζομάγαζο, με εγγύηση infoquest 2 χρόνια.

Για τη βασική καθημερινή χρήση που κάνω, με υπερκαλύπτει. 

Αυτά...😄

Πάντως σου έτυχε το μοναδικό της οικογένειας RN10 που δεν έχει κουσούρια :-) Έτσι να συνεχίσει και να το χαρείς.

Οσον αφορά την μπαταρία, ψάχνεις με άγχος πρίζες ή βγαίνει άνετα η μέρα; Καλόμαθα στου RN4 βλέπεις και δεν θα άντεχα να μην βγει καλή στο καινούριο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Πάντως σου έτυχε το μοναδικό της οικογένειας RN10 που δεν έχει κουσούρια :-) Έτσι να συνεχίσει και να το χαρείς.

Οσον αφορά την μπαταρία, ψάχνεις με άγχος πρίζες ή βγαίνει άνετα η μέρα; Καλόμαθα στου RN4 βλέπεις και δεν θα άντεχα να μην βγει καλή στο καινούριο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Μπαταρία με τη χρήση που κάνω, σχεδόν 2 μέρες.

Κουσούρια δεν ξέρω τι θα γίνει. Μέχρι τώρα, δεν είδα κάτι.

Επεξ/σία από tasvar
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είπα πολλά μείον. Απλά έχουν διαφορές σε λειτουργικό και features αλλά και πολλές ομοιότητες (ίδια cpu, μνήμη, amoled).

Από το σκρουτζ μου φάνηκαν πολλά (μεταξύ μονού widget, πρόβλημα Bluetooth, πρόβλημα proximity sensor κλπ) και όχι δευτερεύοντα. Άλλα τόσα όμως μου λένε στραβά και για το RN10 οπότε θα δούμε. :-)

2 λεπτά πριν, tasvar είπε

Μπαταρία με τη χρήση που κάνω, σχεδόν 2 μέρες.

Κουσούρια δεν ξέρω τι θα γίνει. Μέχρι τώρα, δεν είδα κάτι.

🤞

Για την μπαταρία μια ολόκληρη μέρα μου φτάνει, οτιδήποτε έξτρα είναι κέρδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...