Fotia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Για το Poco X3 NFC εχω αναμικτες εντυπωσεις απο φιλους ,αγορασμενα απο διαφορετικα καταστήματα και περιοδους . Υποθετω παρτιδα ,αλλα δεν παει ετσι ,τα χρηματα τους τα ζητανε ... 1
Fordakias7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Εγώ αγόρασα τον Ιούλιο το mi 11 lite 6gb 128gb και είναι άψογο στα πάντα.Με miui 12.5 1 1
Oxénos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Εγώ αγόρασα τον Ιούλιο το mi 11 lite 6gb 128gb και είναι άψογο στα πάντα.Με miui 12.5 Μακάρι να μπορούσα να δώσω τόσα, μια χαρά φαίνεται. Σχεδόν καλύτερο κι από ό,τι χρειάζομαι. Να το χαίρεσαι φίλε μου! Τελικά και το miui είναι προφανώς σχετικό... Άλλοι γράφουν ότι το αντιπαθούν, εγώ με miui 11 είμαι σαν στο σπίτι μου :-P Ευχαριστώ για τη γνώμη. 2
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δεν είναι μόνο ότι το miui είναι τραγικό είναι το proximity sensor που δε δουλεύει καλά σε κανένα xiaomi και γενικά το Τζόκερ hardware που βάζει η xiaomi σε κάθε συσκευή και βλέπεις σε άλλους να πάνε καλά τα updates και σε άλλους ακόμα και να καταστρεφεται η συσκευή 2 1
Oxénos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, adi32 είπε Δεν είναι μόνο ότι το miui είναι τραγικό είναι το proximity sensor που δε δουλεύει καλά σε κανένα xiaomi και γενικά το Τζόκερ hardware που βάζει η xiaomi σε κάθε συσκευή και βλέπεις σε άλλους να πάνε καλά τα updates και σε άλλους ακόμα και να καταστρεφεται η συσκευή Ωχ... Σαφής. Καταστρέφεται φαντάζομαι θα εννοείς γίνεται αγνώριστη, σέρνεται... Το τελευταίο καλό Xiaomi το πήρα εγώ πριν 3 χρόνια προφανώς 😛 Μάλλον πρέπει να αρχίζω να κοιτάζω προς Realme, αλλιώς πάω για χοντρό λούσιμο.
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Oxénos είπε Ωχ... Σαφής. Καταστρέφεται φαντάζομαι θα εννοείς γίνεται αγνώριστη, σέρνεται.. Και στην κυριολεξία.Στο a3 έβγαλαν update που κατέστρεψε χιλιάδες συσκευές που νέκρωσαν 3
tasvar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, adi32 είπε 2 ώρες πριν, adi32 είπε είναι το proximity sensor που δε δουλεύει καλά σε κανένα xiaomi Εγώ έχω μεγάλα αυτιά και το καλύπτουν φαίνεται. Σε κανένα από τα 4 xiaomi που είχα και έχω , δεν υπήρχε πρόβλημα. Ισως έτυχα σε καλή παρτίδα. 1
Oxénos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, tasvar είπε Εγώ έχω μεγάλα αυτιά και το καλύπτουν φαίνεται. Σε κανένα από τα 4 xiaomi που είχα και έχω , δεν υπήρχε πρόβλημα. Ισως έτυχα σε καλή παρτίδα. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Σας εμπιστεύομαι όλους (αλλιώς δεν θα είχε νόημα να ζητάω γνώμη στο φόρουμ) και ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ χάθηκα λίγο τώρα. Από τη μία ψήνομαι για το RN10 επειδή η εμπειρία με το RN4 ήταν σκέτη απόλαυση για τα γούστα μου. Από την άλλη με προβληματίζουν και τα σχόλια περί τόσο πολλών προβλημάτων... Μακάριοι όσοι δεν έχουν να στίψουν το μυαλό τους για νέο κινητό 😛 Όποιος έχει διάθεση & γνώσεις σχετικά, μια γνώμη παρακαλώ για αυτό: https://www.skroutz.gr/s/29200475/Realme-8-64GB-Punk-Black.html Νομίζω ότι μου αρκεί για αυτά που θέλω και το φτάνω οικονομικά. Τι χάνω / κερδίζω με Mediatek αντί για έναν ισοδύναμο Snapdragon; Thx!
tasvar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μια χαρά συσκευή είναι το realme 8. Δες το και στο bestprice. Με 10€ περίπου παραπάνω, παίρνεις το 6/128. Θα το είχα πάρει και εγώ, αλλά στα καταστήματα που ρώτησα, δεν ήταν σίγουροι αν έχει nfc, το οποίο χρησιμοποιώ. 1
batatoudis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Παρακάτω η δική μου εμπειρία, ως επίσης πρώην κάτοχος Redmi note 4, που προσφάτως πηρα το Poco X3 Pro 8/256. Η παράθεση είναι από το thread του @tehgata ο οποίος επίσης προερχόταν από rn4, δεν ξέρω τελικά ποιο κινητό αποφάσισε να αγοράσει. Στις 17/8/2021 στις 10:10 ΠΜ, batatoudis είπε Δεν έχω πολλές γνώσεις από κινητά αλλά συμπληρώνω την δική μου εμπειρία ως επίσης πρώην κάτοχος του redmi note 4 για αρκετά χρόνια. Πριν 2 εβδομάδες πήρα το Poco X3 Pro, την έκδοση 8/256 με 225€ με τα μεταφορικά (από Ελλάδα), καθώς θεώρησα πολύ μικρή τη διαφορά κόστους με την έκδοση 6/128. Η διαφορά σαφώς χαοτική σε όλα τα επίπεδα. Από καθημερινή χρήση του κινητού και οθόνη έως φωτογραφίες και ταχύτητα φόρτισης κτλ. Βεβαίως η συγκριση είναι άδικη καθώς μιλάμε για αρκετές γενιές διαφορά, κανονικά η σύγκριση πρέπει να γίνει μεταξύ των κινητών που θα μπορούσες να αγοράσεις σήμερα στα ίδια χρήματα. Όσον αφορά το λογισμικό (μου ήρθε με Miui 12.5.1 Stable), καθώς έχουν γραφεί διάφορα σχόλια, είναι miui στην ίδια ακριβώς λογική με το redmi note 4, άρα δεν θα έχεις κάποια δυσκολία στη χρήση. Επειδή έχουν αναφερθεί οι διαφημίσεις ως μειονέκτημα του κινητού, μέσα σε 5-10 λεπτά απενεργοποίησα διαφημίσεις (υπάρχουν 2-3 πολύ κατατοπιστικά video στο youtube) ενώ όρισα dns adguard στις ρυθμίσεις και πλέον χρησιμοποιώ opera browser. Αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σχεδόν καμία διαφήμιση ακόμη και εντός κάποιων εφαρμογών/sites που στο προηγούμενο κινητό είχαν αρχίσει να με ζαλίζουν (δεν είχα ασχοληθεί όμως, πιθανώς μπορούσα να τις αφαιρέσω και από εκείνο). Σημειώνω ότι όλα έγιναν απλώς με επιλογές από το λογισμικό, δίχως κάποιο root ή σύνδεση του κινητού με υπολογιστή κτλ., ενώ προς το παρόν δεν χρειάστηκε να απενεργοποιήσω/απεγκαταστήσω κάποιες από τις προεγκατεστημένες εφαρμογες του miui, καθώς δεν με ενόχλησε ούτε εμφανίζεται κάποια κατά τη χρήση του κινητου. Λαμβάνοντας υπόψη τα 8gb ram, 256gb χωρητικότητα και τον επεξεργαστή Snapdragon 860, εκτιμώ ότι έχει τα specs για να το κρατήσω αρκετά χρόνια με ικανοποιητικές επιδόσεις, καθώς δεν αλλάζω συχνά κινητό. Στις 17/8/2021 στις 1:20 ΜΜ, batatoudis είπε Για το Poco X3 Pro να συμπληρώσω τα μειονεκτήματα ότι δεν έχει δυστυχώς τον dialer της xiaomi αλλά της google που δεν μου φαίνεται το ίδιο βολικός (νομίζω έχει υποχρεωθεί να το κάνει η xiaomi στις ευρωπαϊκές εκδόσεις των κινητών), ενώ επίσης δεν είναι 5G το οποίο ίσως να σε ενδιαφέρει για το εγγύς μέλλον. 1
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, Oxénos είπε Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Σας εμπιστεύομαι όλους (αλλιώς δεν θα είχε νόημα να ζητάω γνώμη στο φόρουμ) και ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ χάθηκα λίγο τώρα. Από τη μία ψήνομαι για το RN10 επειδή η εμπειρία με το RN4 ήταν σκέτη απόλαυση για τα γούστα μου. Από την άλλη με προβληματίζουν και τα σχόλια περί τόσο πολλών προβλημάτων... Μακάριοι όσοι δεν έχουν να στίψουν το μυαλό τους για νέο κινητό 😛 Όποιος έχει διάθεση & γνώσεις σχετικά, μια γνώμη παρακαλώ για αυτό: https://www.skroutz.gr/s/29200475/Realme-8-64GB-Punk-Black.html Νομίζω ότι μου αρκεί για αυτά που θέλω και το φτάνω οικονομικά. Τι χάνω / κερδίζω με Mediatek αντί για έναν ισοδύναμο Snapdragon; Thx! Αν θες με Amoled πας στο Realme 8. Από εκεί και πέρα σαν επεξεργαστής ο MediaTek Helio G95(του 8 ) 😎φαίνεται πιο δυνατός ,αλλά δεν παύει να είναι ένας MTK επεξεργαστής που συνήθως τον αποφεύγουμε (τουλάχιστον οι περισσότεροι). "Για να πω την αλήθεια έχω ένα τάμπλετ της γυναίκας μου με MediaTek Helio G95 αλλά δεν το έχουμε δουλέψει ακόμα και δεν ξέρω τη παίζει". Σε κάμερα βλέπω παίζει το Realme 7 5G με το Poco αντίστοιχα στην ίδια κλίμακα. Τέλος το Poco εκτός το NFC, Audio jack έχει και ραδιόφωνο (αν σε ενδιαφέρει)και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία (κατά 160 mAh παραπάνω). 1
tasos-e Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στις 27/8/2021 στις 10:19 ΜΜ, Oxénos είπε Παρεμπιπτόντως, κι αν δεν πειράζει που ρωτάω εδώ: Ποτέ δεν ασχολήθηκα με gcam. Μόνο σε Snapdragon; Την βάζω με sideloading; Από που; Ευχαριστώ. Μπαίνει πολύ εύκολα από το xda forum για κάθε μάρκα τηλεφώνου και μοντέλο ξεχωριστά. 1
Oxénos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, batatoudis είπε Παρακάτω η δική μου εμπειρία, ως επίσης πρώην κάτοχος Redmi note 4, που προσφάτως πηρα το Poco X3 Pro 8/256. Η παράθεση είναι από το thread του @tehgata ο οποίος επίσης προερχόταν από rn4, δεν ξέρω τελικά ποιο κινητό αποφάσισε να αγοράσει. Ωραίος! Παραμένει το πρόβλημα των ελαττωματικών οθονών, αλλιώς είναι πολύ vfm. Κατά τα άλλα, ό,τι περιγράφεις φαίνεται ακριβώς η εμπειρία που φανταζόμουν να κάνω αγοράζοντας το RN10. Να το χαίρεσαι! 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Αν θες με Amoled πας στο Realme 8. Από εκεί και πέρα σαν επεξεργαστής ο MediaTek Helio G95(του 8 ) 😎φαίνεται πιο δυνατός ,αλλά δεν παύει να είναι ένας MTK επεξεργαστής που συνήθως τον αποφεύγουμε (τουλάχιστον οι περισσότεροι). "Για να πω την αλήθεια έχω ένα τάμπλετ της γυναίκας μου με MediaTek Helio G95 αλλά δεν το έχουμε δουλέψει ακόμα και δεν ξέρω τη παίζει". Σε κάμερα βλέπω παίζει το Realme 7 5G με το Poco αντίστοιχα στην ίδια κλίμακα. Τέλος το Poco εκτός το NFC, Audio jack έχει και ραδιόφωνο (αν σε ενδιαφέρει)και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία (κατά 160 mAh παραπάνω). Στο Realme 8 ειλικρινά με κάνει να το σκέφτομαι ο mtk, αλλιώς θα το έπαιρνα μάλλον να κάνω και την εμπειρία με νέα μάρκα. Θα σκεφτώ και τα άλλα που μου προτείνεις (και, ναι, θα ήθελα όντως και audio jack κυρίως & ράδιο : πάω να τσεκάρω αν τα έχει το Realme 8). 5 ώρες πριν, tasos-e είπε Μπαίνει πολύ εύκολα από το xda forum για κάθε μάρκα τηλεφώνου και μοντέλο ξεχωριστά. Ευχαριστώ, το έψαξα λίγο στο μεταξύ και είχα βρει αυτό που μου λες στο xda forum. Όταν πάρω το καινούργιο θα πειραματιστώ 😉
GATE123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, Oxénos είπε Ωραίος! Παραμένει το πρόβλημα των ελαττωματικών οθονών, αλλιώς είναι πολύ vfm. Κατά τα άλλα, ό,τι περιγράφεις φαίνεται ακριβώς η εμπειρία που φανταζόμουν να κάνω αγοράζοντας το RN10. Να το χαίρεσαι! Στο Realme 8 ειλικρινά με κάνει να το σκέφτομαι ο mtk, αλλιώς θα το έπαιρνα μάλλον να κάνω και την εμπειρία με νέα μάρκα. Θα σκεφτώ και τα άλλα που μου προτείνεις (και, ναι, θα ήθελα όντως και audio jack κυρίως & ράδιο : πάω να τσεκάρω αν τα έχει το Realme 8). Ευχαριστώ, το έψαξα λίγο στο μεταξύ και είχα βρει αυτό που μου λες στο xda forum. Όταν πάρω το καινούργιο θα πειραματιστώ 😉 Το realme 8 δεν έχει ραδιόφωνο. 1
Oxénos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το realme 8 δεν έχει ραδιόφωνο. Σωστός. Αυτό κοίταζα τώρα. Γιατί να έχεις ραδιόφωνο στο κινητό όταν μπορείς να έχεις φθηνά ατελείωτα GB από τον πάροχο σου για internet radio 😡 Έχει audio jack τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα