Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους στο forum. 

Θέλω να πάρω το τηλέφωνο του τίτλου. Προέρχομαι από ένα παλιό Redmi Note 4 που μου κάνει ακόμα και σήμερα άψογη δουλειά. 

Η κρίσιμη ερώτηση είναι η εξής : υπάρχει κάποιο σοβαρό κουσούρι/ελάττωμα που να είναι γνωστό για το μοντέλο αυτό; Πρέπει να το αποφύγω για κάποιο λόγο ή προχωράω;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην οθόνη.

Όπως και στο Note 10 Pro και Pro Max.

Βέβαια δεν ξέρω αν διορθώθηκε.

Γιατί θες Xiaomi ?

Υπάρχουν πλέον καλύτερες λύσεις σε αυτά τα λεφτά.

Υπόψη στην Miui 12.5 επικρατεί ένα μπασχαλο.

Τώρα τελευταία η Xiaomi τα έχει "γράψει" λίγο.

Δες αυτό και δεν θα χάσεις

https://www.skroutz.gr/s/28131906/Realme-8-Pro-8GB-128GB-Infinite-Black.html

2ετη εγγύηση και service στο Ελληνικό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, είσαι πάντα κατατοπιστικός.

Αλλά με στεναχωρείς 😛 Τι πρόβλημα έχει η οθόνη; Υπάρχει κάποιο link να το κοιτάξω; 

Έλεγα το RN10 γιατί λάτρεψα το RN 4 που έχω και φαντάστηκα θα ήταν παρόμοια εμπειρία. 

Αν (ΑΝ) πήγαινα σε Realme θα μου πρότεινες και κάποιο φθηνότερο; 

Δημοσ.

Δεν σε στεναχωρώ αλλά σου λέω την αλήθεια.

https://www.google.com/amp/s/gr.gizchina.com/2021/04/10/redmi-note-10-provlimata-sti-leitoyrgia-tis-othonis-ti-leei-i-xiaomi/amp/

Και εγώ είχα/έχω Xiaomi αλλά βλέπω ότι δεν πολύ τραβάει τώρα τελευταία.

Πιο φτηνό αυτό https://www.skroutz.gr/s/28132135/Realme-8-128GB-Cyber-Black.html

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Με σκοτώνεις. Το ήθελα πολύ αυτό το 10. Πέρασαν 4 μήνες, ακόμα δεν το διόρθωσαν γαμ... το πρόβλημα;.. Πάντως ευχαριστώ και πάλι.

Κανείς δεν συστήνει mediatek, να εμπιστευθώ;

Βοηθήστε: γνώμες, γνώμες! :-)Κάτοχοι του Redmi Note 10 κυρίως, συμφωνείτε;;;

Δημοσ.

Δύο φίλες μου που έχουν το απλό Redmi note 10 και οχι το PRO, Δεν έχουν κάποιο θέμα με την οθόνη. 

Εγώ έχω το redmi note 10s και το λίγο διάστημα που το έχω, δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι.

Ελπίζω όχι στο μέλλον.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι οι κάμερες. Είναι μέτριες. Αλλά για τη χρήση που κάνω, μου αρκούν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Oxénos είπε

Κανείς δεν συστήνει mediatek, να εμπιστευθώ;

Ανάλογα.

Αν θες με SD πας και σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/25132763/Realme-7-Pro-128GB-Mirror-Silver.html πάλι καλύτερο από το Note 10.

Αλλά το 8 pro είναι ακόμα καλύτερο.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasvar είπε

Δύο φίλες μου που έχουν το απλό Redmi note 10 και οχι το PRO, Δεν έχουν κάποιο θέμα με την οθόνη. 

Εγώ έχω το redmi note 10s και το λίγο διάστημα που το έχω, δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι.

Ελπίζω όχι στο μέλλον.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι οι κάμερες. Είναι μέτριες. Αλλά για τη χρήση που κάνω, μου αρκούν.

Οκ ελήφθη, σ'ευχαριστώ πολύ. Έχω να σκεφτώ αλλά μου δίνεις κουράγιο. 

Όσον αφορά την κάμερα : μου κάνουν οι φωτογραφίες που βγάζει το RN4, να φανταστώ ότι το RN10s θα βγάζει πολύ - πολύ καλύτερες, έτσι;

1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Ανάλογα.

Αν θες με SD πας και σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/25132763/Realme-7-Pro-128GB-Mirror-Silver.html πάλι καλύτερο από το Note 10.

Αλλά το 8 pro είναι ακόμα καλύτερο.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τη συνεχή βοήθεια. Φοβάμαι ότι αρχίζουμε να ξεφεύγουμε λίγο από τα λεφτά που θα έδινα για το RN10 😕

Διλήμματα, διλήμματα...

Δημοσ.

Κοιτα προς realme μεριά 

Αξίζουν οι συσκευές. Πρόσφατα είχα το realme 7 5g. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για τα 200 ευρώ που κοστίζει. 

Δεν το δοκίμασα αλλά και εγώ το realme 8 pro θα σου έλεγα να δεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Oxénos είπε

Οκ ελήφθη, σ'ευχαριστώ πολύ. Έχω να σκεφτώ αλλά μου δίνεις κουράγιο. 

Όσον αφορά την κάμερα : μου κάνουν οι φωτογραφίες που βγάζει το RN4, να φανταστώ ότι το RN10s θα βγάζει πολύ - πολύ καλύτερες, έτσι;

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τη συνεχή βοήθεια. Φοβάμαι ότι αρχίζουμε να ξεφεύγουμε λίγο από τα λεφτά που θα έδινα για το RN10 😕

Διλήμματα, διλήμματα...

Αν πάρεις το Realme 7 pro είναι μόνο 15€ παραπάνω.

Δεν νομίζω να ξεφεύγεις και πολύ.

Θα σου έλεγα και το Xiaomi Poco X3 NFC μιας και θες Xiaomi ,αλλά και αυτό πρόβλημα με την οθόνη έχει.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Αν πάρεις το Realme 7 pro είναι μόνο 15€ παραπάνω.

Δεν νομίζω να ξεφεύγεις και πολύ.

Θα σου έλεγα και το Xiaomi Poco X3 NFC μιας και θες Xiaomi ,αλλά και αυτό πρόβλημα με την οθόνη έχει.

Το POCO X3 NFC το είχα από τον Οκτώβριο του 2020 και τώρα το έχει ο γιός μου. ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με την οθόνη.

1 λεπτό πριν, tasvar είπε

Το POCO X3 NFC το είχα από τον Οκτώβριο του 2020 και τώρα το έχει ο γιός μου. ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με την οθόνη.

Τα Realme  είναι μια χαρά συσκευές και με πιο ελαφρύ λειτουργικό απ"οτι έχω ακούσει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Xiaomi Poco X3 NFC

Έχω εδώ και δύο μήνες,εξαιρετικό τηλέφωνο,με Gcam μόνο για βραδυνές φωτογραφίες και με mui 12,5 που δεν έχει κανένα πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Oxénos είπε

Καλησπέρα σε όλους στο forum. 

Θέλω να πάρω το τηλέφωνο του τίτλου. Προέρχομαι από ένα παλιό Redmi Note 4 που μου κάνει ακόμα και σήμερα άψογη δουλειά. 

Η κρίσιμη ερώτηση είναι η εξής : υπάρχει κάποιο σοβαρό κουσούρι/ελάττωμα που να είναι γνωστό για το μοντέλο αυτό; Πρέπει να το αποφύγω για κάποιο λόγο ή προχωράω;

Ευχαριστώ.

Πήρα το note 10 στη σύζυγο εδώ και 3 μήνες. Ταυτόχρονα πήρα το realme 8 για μένα. Στην αρχή ήταν το ίδιο γρήγορα. Μετά από 3 μήνες βλέπω το xiaomi να ψιλοκολλαει και μάλιστα τρώω και λίγο καζο ότι έδωσα το μουφα στη γυναίκα ενώ κράτησα το καλό για μένα. Το realme είναι το ίδιο αερατο όπως στην αρχή. Και του έχω φορτώσει έναν σκασμό πράγματα. 

Δεν είναι τέλειο το realme, αλλά μάλλον δεν είναι αστικός μύθος ότι τα xiaomi έχουν πιο βαρύ λειτουργικό αν και θα ήθελα να δω το note 10s .

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οκ συμφορουμίτες, είστε πολλοί & καλοί :-)

Απ' ότι καταλαβαίνω οι φίλοι tasvar & tasos-e έχουν καλές εμπειρίες με Xiaomi, ενώ οι υπόλοιποι με ενθαρρύνετε για Realme. Πελάγωσα! Θα βάλω μάλλον κόφτη στα 200€ και θα το σκεφτώ.

Κάθε έξτρα βοήθεια αποδεκτή.

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Μακριά απο Xiaomi (εχω)

+ στα Realme

Ποιο μοντέλο; Γιατί;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Πήρα το note 10 στη σύζυγο εδώ και 3 μήνες. Ταυτόχρονα πήρα το realme 8 για μένα. Στην αρχή ήταν το ίδιο γρήγορα. Μετά από 3 μήνες βλέπω το xiaomi να ψιλοκολλαει και μάλιστα τρώω και λίγο καζο ότι έδωσα το μουφα στη γυναίκα ενώ κράτησα το καλό για μένα. Το realme είναι το ίδιο αερατο όπως στην αρχή. Και του έχω φορτώσει έναν σκασμό πράγματα. 

Δεν είναι τέλειο το realme, αλλά μάλλον δεν είναι αστικός μύθος ότι τα xiaomi έχουν πιο βαρύ λειτουργικό αν και θα ήθελα να δω το note 10s .

Τόσο γρήγορα;; Τι στην ευχή κάνει η Xiaomi; Το παλιό μου RN 4 τώρα μόλις αρχίζει να βαραίνει, μετά από 3+ χρόνια χρήσης 😕 Κρίμα

2 ώρες πριν, tasos-e είπε

Xiaomi Poco X3 NFC

Έχω εδώ και δύο μήνες,εξαιρετικό τηλέφωνο,με Gcam μόνο για βραδυνές φωτογραφίες και με mui 12,5 που δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως, κι αν δεν πειράζει που ρωτάω εδώ: Ποτέ δεν ασχολήθηκα με gcam. Μόνο σε Snapdragon; Την βάζω με sideloading; Από που; Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...