Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/8/2021 στις 1:37 ΜΜ, fotaras76 είπε

Ακόμα κι όταν θα λήξει η υποστήριξη στα win10 θα του βάλω ένα ελαφρύ linux.

Οταν ληξουν τα 10 θα του βαλεις 11 γιατι απλα θα μπαινουν , ασε τι λενε καποιοι 😁

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα επαναλάβω απλά αυτό που σου είπαν τα παιδιά  , αγόρασέ τα όσο νωρίτερα μπορείς . Ένας i-3 10105F , (10100 δεν βλέπω διαθέσιμο) με μια απλή μητρική και 2Χ8 BG ram είναι μια χαρά , και άσε τα σούπερ ντρούπερ συστήματα , εκτός κιαν είσαι power user , super gamer , ueber παίχτης κλπ , οπότε αλλάζει . 

Οπωσδήποτε αλλαγή στο τροφοδοτικό  , δεν εμπιστευόμαστε τροφοδοτικό πάνω από 7 βαριά 10 χρόνια , ακόμη κιαν ΔΕΙΧΝΕΙ ότι δουλεύει εντάξει . Τα enermax παλιά ήταν καλά τροφοδοτικά , σήμερα δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. 

Οι τιμές στους ημιαγωγούς ανεβαίνουν , και στο σκρουτζ μην κοιτάς τις πολύ χαμηλές τιμές , που μπαίνουν για κράχτες ,αλλά τη διαθεσιμότητα .

Βασική αρχή : Απλά πράματα φτιάχνουμε , μόνο αν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ μας απαιτούν μεγαλύτερη ισχύ ξοδεύουμε παραπάνω λεφτά . 

Αυτά ..

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε

Πολυ καλη περιπτωση , περιπτωσαρα θα ελεγα και σιγουρα εκτος απο την αγορα της εχει και τελωνειο και αν την παρεις και βγαλει το συστημα που θελεις κανα χρονο ζωης στειλε εδω στο ινσομνια μηνυμα.............ΞΕΚΟΛΛΑ εγω αυτο εχω να πω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...