Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, triplex1 είπε

εχεις πεσει σε ατομο που οπως ειπες πολυ σωστα ''οταν εχω χρονο'' ασχολουμαι με κατι τετοιες παραλλαγες

Αδερφε παρε τι ειναι να παρεις γρηγορα γιατι αυτη τη στιγμη με αμεση διαθεσιμοτητα ο Ryzen 5 3600 ξεκιναει απο τα 232 ευρω , ουτε παξιμαδια δεν θα υπαρχουν απο τον Σεπτεμβριο και μετα

Βρε, τρολάρεις; Ποιος αγοράζει 3600 με 232€ εν έτει δισχιλιοστώ και εικοστώ δευτέρω. Alder Lake έρχεται...

Πόσο είναι η Βαλένθια;

Επεξ/σία από e-k
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Stay tuned!

Δηλαδή όλος καυγάς έγινε για το κουτί; Αν είναι έτσι να μείνει με το υπάρχον σύστημα και να αλλάξει κουτί.

Οχι βρε Τερη κανενας καυγας δεν εγινε , ουτως η αλλως εγω βλεπω ματς , απλα το παληκαρι εχει πολυ χαμηλο μπατζετ , ειναι για ν'αλλαζει 3 πραγματα μετρημενα και πολυ καλα κανει .

Παντως σημερα Τερη δουλευα την p5q deluxe με τον xeon τον e5450 και πετουσε .....λες και το ποντικι και ολα τα αλλα δουλευαν μονα τους απο την ταχυτητα , βεβαια μολις ανοιξα το AMD καταλαβα οτι ειναι λιγο αργο το 775 αλλα την δουλεια του την κανει τελεια , μολις δοθουν τα 11αρια θα του τα βαλω και θα το πουλησω

2 λεπτά πριν, e-k είπε

Βρε, τρολάρεις; Σιγά μην πάρει 3600 με 232€ εν έτει δισχιλιοστό και εικοστό δευτέρο. Alder Lake έρχεται...

Πόσο είναι η Βαλένθια;

οχι ρε τι να τρολαρω , εγω τον ειπα απο την αρχη για 10100f , απλα το ειπα για να μη χασομεραει , οτι εγινε με τις καρτες αυτο θα ξαναγινει φιλε , δεν υπαρχουν αποθεματα.

3-0 κλεινω δελτιο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, e-k είπε

Πέταμα και μάλιστα στο πράσινο κάδο δίχως δεύτερη σκέψη!

πολύ large είσαι φίλε, είναι τίμιο μηχανάκι και για zoom, webex, δουλειές γραφείου κλπ ....ύπταται !

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

πολύ large είσαι φίλε, είναι τίμιο μηχανάκι και για zoom, webex, δουλειές γραφείου κλπ ....ύπταται !

Δηλαδή κάτι σε "ξαπλώνει"; Ανάσκελα μήπως;

Άμα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από ορθογραφία, καλό είναι να μη πετάμε εξυπνάδες με λέξεις από αρχαία / καθαρεύουσα.

1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Και το μηχάνημα είναι όντως για πέταμα, βασανιστήριο και μόνο να το ανάψεις.

Επεξ/σία από RTW4ever
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Και το μηχάνημα είναι όντως για πέταμα, βασανιστήριο και μόνο να το ανάψεις.

Πολυ απλες ειστε , κατι 50ευρα που επεσαν στον δρομο μηπως ειναι δικα σας;;;  :D

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Πολυ απλες ειστε , κατι 50ευρα που επεσαν στον δρομο μηπως ειναι δικα σας;;;  :D

1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

κάνετο Ι, οκ, αλλά δεν το πετάς το μηχάνημα

Είχα τον Q6600 με 50% OC από 2,4 στα 3,6 GHz και βαρβάτη custom υδρόψυξη επί πολλά χρόνια. Πούλησα το σύστημα το 2013 και πήρα τον 4770Κ, επειδή ήταν πλέον απελπιστικά αργό. Είχα ήδη βάλει και ssd, από το 2010 αν θυμάμαι καλά. Με το OC ήταν πιο γρήγορος από τον 9550.

Το να μου λέτε μετά από ακόμα 8 χρόνια, το 2021, ότι ακόμα θα είχα τέτοιο σύστημα, με συγχωρείτε, το βρίσκω κακόγουστο αστείο. Μόνο για μουσείο κάνει.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Είχα τον Q6600 με 50% OC από 2,4 στα 3,6 GHz και βαρβάτη custom υδρόψυξη επί πολλά χρόνια. Πούλησα το σύστημα το 2013 και πήρα τον 4770Κ, επειδή ήταν πλέον απελπιστικά αργό. Είχα ήδη βάλει και ssd, από το 2010 αν θυμάμαι καλά. Με το OC ήταν πιο γρήγορος από τον 9550.

Το να μου λέτε μετά από ακόμα 8 χρόνια, το 2021, ότι ακόμα θα είχα τέτοιο σύστημα, με συγχωρείτε, το βρίσκω κακόγουστο αστείο. Μόνο για μουσείο κάνει.

Λοιπον αδερφε , εκτος το AM4 που εχω , υπαρχει στημενο 775 με P5Q Deluxe -  Xeon E5450 - 8gb Mushkin Stiletto - ssd 120αρη - 7870xt gpu .......οτι και να λες εσυ εγω προσωπικα το ακουω βερεσε και αυτο γιατι οταν το ανοιγω με κανει ολες τις δουλειες μου μια χαρα.

Τωρα αν εσυ εισαι σαν καποιους αλλους που θελουν ν'ανοιγουν καμια 20αρια tabs να ακουνε κανα τραγουδι στο youtube να μιλανε στα facebook και να παιζουν και κανα game και την αλλη μερα να σκανε και κανα 2χιλιαρο για gpu γιατι τους κολλησε η καρτα , με συγχωρεις αλλα εισαι αλλου.

Οχι 10-11 αλλα 30 χρονια μπορει να παει οσο το προσεχεις και το συντηρεις και αμα σου την βιδωσει το τραβας και Linux και πεταει το μηχανημα

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Είναι μεγάλο θέμα να αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν αλλάζουν οι ανάγκες σου, δεν χρειάζεται να ρίχνεις χρήμα στο βαρέλι δίχως πάτο.

Και βαρέλια δίχως πάτο υπάρχουν πολλά, υπολογιστές, ποδήλατα, αυτοκίνητα γραμματόσημα κτλ κτλ. Ο καθείς όπως τη βρίσκει.

Τα τελευταία 15χρόνια δεν έχει προτεραιότητα το gaming για μένα. Πάνε οι εποχές που είχα διπλές 3dfx και 19άρες CRT πληρωμένες με νεφρά, ξαναλέω για μένα. Τώρα θέλω με 200 ευρώ να πετάξω τη μαγκούρα από το pc μου και να του βάλω ένα ζευγάρι αθλητικά. Όχι να του δώσω προπονητή και ζουμιά για να κάνει 100άρι.

Ήρεμα γράφω, μην παρεξηγηθεί κανείς.... Καλό ΣΚ σε όλους! :)

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Μέχρι το Δεκέμβρη ο μοναδικός μου σταθερός ήταν σύστημα 775. Webex,Skype,browsing, ταινίες μια χαρά (εντάξει δεν άνοιγα και 10+ καρτέλες μαζί, έκλεινα τις πιο παλιές και μετά άνοιγα νέες) και gaming pes 2017,dirt 3 rally, trials evolution, fortnite  από αξιοπρεπώς εώς πολύ καλά σε 1080p με καρτούλα gt1030. Επίσης ένα πρόγραμμα που χρειάζεται για τη δουλειά το πήγαινε σφαίρα.Κι όλα αυτά με μόλις 4 gb ram σε win10 64bit.

Έστησα 2 νέα pc λόγω απαιτήσεων σε video editing από τη γυναίκα μου και λόγω απαιτητικών παιχνιδιών από το γιο (κι εμένα δεν με χάλασε φυσικά) και επειδή τώρα δε χρειάζεται κανείς να περιμένει να τελειώσει ο άλλος για να βρει ένα pc. Το 775 συνεχίζει να λειτουργεί για να βλέπει παιδικά η μικρή μου κόρη και για σερφάρισμα, μουσική κτλ όταν τα άλλα pc είναι πιασμένα. Ακόμα κι όταν θα λήξει η υποστήριξη στα win10 θα του βάλω ένα ελαφρύ linux.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RTW4ever είπε

ήταν πλέον απελπιστικά αργό

Τι χρήση κάνατε με το συγκεκριμένο μηχάνημα/ που δυσκολευόταν; 

Ποιο λειτουργικό είχε;

Δημοσ.

Οτι και να σου γραψανε τα παιδια εδω θα δεις τεραστιες διαφορες πλεον με λιγα λεφτα οτι και να ειναι ο q9550 ειναι αρκετα πολυ πισω!!!θα δεις αλλα πραγματα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και έχει καεί ήδη το θέμα, κλασσικά θα πεταχτω να πω ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Ενα σύστημα με τιν q9550, έναν από τους καλύτερους qc, είναι υπεραρκετό για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις παρά λίγο απ' όλα, light browsing, light gaming, καμία ταινία κοκ.

Από την άλλη ας είμαστε ειλικρινείς. Όποιος πιάσει ένα σύγχρονο μηχάνημα στα χέρια δύσκολα γυρίζει πίσω και η διαφορά δείχνει χαώδης.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 28/8/2021 στις 2:43 ΜΜ, niCk_eleCtro είπε

Αυτα τα CPU  τα εχει δει κανεις? Εχουν καλη αποδοση και η τιμη τους ειναι χωμα.

Αξιζει ενα τετοιο για home use?

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=intel+xeon+e5+2620&_blrs=spell_check

δεν υπάρχουν μητρικές σε λογικές τιμες για αυτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...