Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι συμφορουμίτες, την βοήθεια σας παρακαλώ!

Ενδιαφέρομαι για παπάκι /scooter για δουλειές τριγύρω στο περιστέρι.  Γενικά θα προτιμούσα scooter αλλά ξέρω πως όσο πέφτει η τιμή τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν, και στα μτχ σκούτερ με πολλά χιλιόμετρα , φοβάμαι λίγο, και το budget μου αυτή τη περίοδο είναι χαμηλό. Επίσης δεν μπορώ να περιμένω να μαζέψω, είναι ανάγκη να βρεθεί λύση μέσα στον Σεπτέμβρη.

Έχω δίπλωμα για 125  και έχω μέγιστο Budget τα 1000-1200 μετρητά. (για δόσεις δεν...)

Έχω μπερδευτεί με τις επιλογές μου λίγο γιατί βλέπω στο car στα παπιά  πως βρίσκω Innova του '05 πχ, αλλα στις ίδιες τιμές παίζουν daytona του 2019-2020.  επίσης θα μου πεις κινέζικα τα daytona, άλλα βλέπω πολλούς ντιλιβεράδες να τα καβαλάνε, οπότε μήπως αξίζουν σε σχέση με παπί σχεδόν 20ετίας?

Τι προτείνετε από μάρκες μοντέλα?

Δημοσ.

Καλυτερα νταιτονα καινουργιο στα 1500 παρα παπι 25 ετιας στο 1000ρικο. Με 1200 δες μηπως βρεις κανενα καζε-ρ του 13-14 ηταν καλα μηχανακια και δεν πουλησαν πολυ οπως τα παλια. Στα ιδια λεφτα δες για κανενα κρυπτον 110 του 15 και μετα.  Σκουτερ με 1200 δε ξερω αν βρισκεις καλο, δες για κανενα ατζιλιτι 125 του 17-18 και μετα μηπως και βρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα στο καλυτερα ενα νταιτονα του κουτιου,προσφατα εψαχνα και εγω για παπι 125 αλλα δεν βρηκα ουτε ενα που να μην ειναι λιωμενο και ενα αξιο εμπιστοσυνης ακομα και αν εχει χαρτια η ειναι οπως πρεπει η αν περναει ΚΤΕΟ.Οποτε καλυτερα ενα του κουτιου 'κινεζικο' που θα τα βγαζει ενα ενα και αναλογα την συντηρηση θα ξερεις τι να περιμενεις παρα ενα επωνυμο και σε ενα μηνα να εχει γινει βιδες η να εχεις προβληματα με ΚΤΕΟ  σωστο κυβισμο κτλ κτλ. ΚΑι φυσικα απο τιμες πολλες φορες τα 20 ετιας επωνυμα παλια ξεπερνανε το 'κινεζικο' καινουργιο,οταν ερθει η στιγμη καλυτερα  1000 προκαταβολη και με δοσεις το υπολοιπο παρα 1000 ντουκου και σε 3 μηνες να θες αλλα τοσα στα μαζεματα.Ασε που καινουργιο εχει καποια δωρακια που θα χρειαστουν στη  αρχη ,κρανος βαλιτσες κτλ κτλ. Δεν ξερω αν μπορω το καινουργιο να το παρω με τιμολογιο απο οπου θα ελαφρυνθω και απο το ΦΠΑ του,αν γνωριζει καποιος λογιστης θα τον ευχαριστουσα εκ των προτερων αν γνωριζει να απαντησει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...