Caiden Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ψαχνω ενα κινητο μεχρι 700€ για να αντικαταστησω το παλιο μου Oneplus Nord (το οποιο εσπασε) και ημουν εξαιρετικα ικανοποιημενος απο την αποδοση του. Προς το παρων εχω κοιταξει το Oneplus 9, Samsung S20 FE 5G, Oneplus Nord 2 (προβληματιστικα με επεξεργαστη και τις αναφορες για υπερθερμανση) Οποιες αλλες προτασεις ευπροσδεκτες 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 700€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; Μέχρι 6,5 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι πολύ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όσο το δυνατόν καλύτερη 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android (εκτός MiUI) 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Browsing, Video meetings, καθημερινές εργασίες Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Caiden
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κοίτα για εμένα με αυτά που ζητάς μπορείς να πάρεις και με λιγότερα χρήματα. Δες αυτό εδώ και νομίζω ότι είσαι κομπλέ για τα επόμενα 3 χρόνια https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=2690&ref=bestprice.gr Και αν θες με πιο μεγάλη ram υπάρχει με 12gb. https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=2303&ref=bestprice.gr Τώρα αν θες εσύ να ξοδέψεις τόσα λεφτά υπάρχει το Huawei P40 Pro 5G 256GB Dual(με το θέμα του Google services) και Samsung Galaxy S20 FE 5G Εδώ σου έχω και πιο οικονομική λύσει με καλά χαρακτηριστικά 2ετη εγγύηση και service στο Ελληνικό. https://www.skroutz.gr/s/28131950/Realme-8-Pro-8GB-128GB-Infinite-Blue.html Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από GATE123
Caiden Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δεν με πειραζει που θα δωσω περισσοτερα, με συμφερει γιατι θα περαστει και σαν εξοδα. Το Oneplus 9 δεν το προτεινεις και αν οχι για ποιους λογους?
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Caiden είπε Δεν με πειραζει που θα δωσω περισσοτερα, με συμφερει γιατι θα περαστει και σαν εξοδα. Το Oneplus 9 δεν το προτεινεις και αν οχι για ποιους λογους? Καλά εσύ ότι νομίζεις. Δεν το πρότεινα γιατί είδη το έχεις στην λίστα. Αν δεν παίζεις παιχνίδια λίγο προσοχή στον SD 888 με την υπερθέρμανση που λένε.
Caiden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, GATE123 είπε Καλά εσύ ότι νομίζεις. Δεν το πρότεινα γιατί είδη το έχεις στην λίστα. Αν δεν παίζεις παιχνίδια λίγο προσοχή στον SD 888 με την υπερθέρμανση που λένε. Ναι εχεις δικιο το ειχα αναφερει ηδη. Αναμεσα στα 3 που ειπα στην αρχη σε ποιο θα πηγαινες?
GATE123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, Caiden είπε Ναι εχεις δικιο το ειχα αναφερει ηδη. Αναμεσα στα 3 που ειπα στην αρχη σε ποιο θα πηγαινες? Στο OP9. Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη audio jack . Βέβαια δεν το έχουν και τα τρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα