jimis98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, από χθες έχω θέμα με το instagram στο κινητό, με πετάει έξω έχω κάνει απεγκατασταση αλλά πάλι τίποτα, τι μπορεί να φταίει? υπάρχει καμία ελαφριά έκδοση του όπως στο fb?
Dream_Killer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στις 27/8/2021 στις 12:33 ΜΜ, jimis98 είπε Καλησπέρα, από χθες έχω θέμα με το instagram στο κινητό, με πετάει έξω έχω κάνει απεγκατασταση αλλά πάλι τίποτα, τι μπορεί να φταίει? υπάρχει καμία ελαφριά έκδοση του όπως στο fb? Υπάρχει το Instagram Lite και μπορείς να το κατεβάσεις από Apkmirror, για δοκίμασε το και δες αν σε πετάει έξω ακόμα. Από υπολογιστή συνδέεσαι κανονικά;
jimis98 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Dream_Killer είπε Υπάρχει το Instagram Lite και μπορείς να το κατεβάσεις από Apkmirror, για δοκίμασε το και δες αν σε πετάει έξω ακόμα. Από υπολογιστή συνδέεσαι κανονικά; ναι συνδεεται κανονικα απο pc.ειναι ασφαλες απο aplkmirror
Dream_Killer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, jimis98 είπε ναι συνδεεται κανονικα απο pc.ειναι ασφαλες απο aplkmirror Μπορείς και από apkpure κλπ., εγώ όσες φορές έχω κατεβάσει από αυτά δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
jimis98 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε Μπορείς και από apkpure κλπ., εγώ όσες φορές έχω κατεβάσει από αυτά δεν είχα κάποιο πρόβλημα... η lite τι λιγότερο έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα