Kthulhou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 ρε τρελέ, λεπτή ταινία διπλής όψης, θα το κάνεις πρωί, ώστε να βρεις ν αγοράσεις ίδια με αυτή που ξεκολλάει χρησιμοποιώντας το πιστολάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε το καταστημα ειναι εξωτερικο σωστα ? αν ειναι βρισκω και απο ελλαδα με τον συγκεκριμενο pn απλα δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα με τα αλλα μοντελα που εχει βγει αυτο το ταμπλετ Ναι εξωτερικού. Μα αφού σου έχω δώσει link για την συγκεκριμένη μπαταρία από Ελλάδα. Όχι τα ίδια μοντέλα είναι ,καμία διαφορά. Που κολλάς δεν μπορώ να καταλάβω...... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από GATE123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Kthulhou είπε ρε τρελέ, λεπτή ταινία διπλής όψης, θα το κάνεις πρωί, ώστε να βρεις ν αγοράσεις ίδια με αυτή που ξεκολλάει χρησιμοποιώντας το πιστολάκι αρα λες να βαλω ταινια και οχι κολλα που μοιαζει να εχει μεσα? αμα ειναι ετσι απλο το κανω και μονος μου χωρις να το παω σε τεχνικο 11 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ναι εξωτερικού. Μα αφού σου έχω δώσει link για την συγκεκριμένη μπαταρία από Ελλάδα. Όχι τα ίδια μοντέλα είναι ,καμία διαφορά. Που κολλάς δεν μπορώ να καταλάβω...... ωραια θα παραγγειλω μια απο το καταστημα στην ελλαδα που μου εστειλες και θα ειμαι ενταξει , να σου πω την αληθεια ειναι πρωτη φορα που ασχολουμαι με κατι τετοιο και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα στο τελος σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια , θα εχω νεωτερα οταν μου ερθει η μπαταρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε αρα λες να βαλω ταινια και οχι κολλα που μοιαζει να εχει μεσα? αμα ειναι ετσι απλο το κανω και μονος μου χωρις να το παω σε τεχνικο ΛΟΓΙΚΑ είναι λεπτή 2πλης όψης που μοιάζει με κόλλα όταν βγει το καπάκι, δες με προσοχή τι είναι, βγάλε το, καθάρισέ το και βάλε 2πλης όψης λεπτή ταινία. 4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε πατατα στο τελος ρίξ' την σε καυτό λαδάκι, αλατάκι και μια κρύα μπυρίτσα ! μιαμ μιαμ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Kthulhou είπε ΛΟΓΙΚΑ είναι λεπτή 2πλης όψης που μοιάζει με κόλλα όταν βγει το καπάκι, δες με προσοχή τι είναι, βγάλε το, καθάρισέ το και βάλε 2πλης όψης λεπτή ταινία. ρίξ' την σε καυτό λαδάκι, αλατάκι και μια κρύα μπυρίτσα ! μιαμ μιαμ.... ωραια εφυγε παραγγελια με αντικαταβολη , μολις ερθει θα το ανοιξω και θα δω τι κολλα/ταινια ειναι και αν δεν βγαλω ακρη το παω σε ενα τεχνικο να την βαλει να ξεμπερδευω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 θα χεις κάνει τη δύσκολη δουλειά - προσοχή με το πιστολάκι, μη λιώσει τίποτα- και για να μπει η ταινία θα πας σε τεχνικό !!!! έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 λοιπον η μπαταρια ηρθε και πηγα σε τεχνικο να την αλλαξει μιας και δεν ηθελα να κανω καμια βλακεια και να χαλασω τιποτα μα ενα 20αρικο μου πηρε ο τεχνικος να την αλλαξει οποτε δεν το ρισκαρα αφου ηταν λιγα τα λεφτα και δουλευει μια χαρα τωρα σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα