Προς το περιεχόμενο

Cosmote fiber κλασικό ρούτερ και ONT

KouMasGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έκανα αίτηση για fiber στην Cosmote και την ίδια στιγμή μου δώσανε ο κλασικό άσπρο router τους που δίνουν τα τελευταία χρόνια. Προχθές όμως μου στάλθηκε και από τα κέντρικα ένα ΟΝΤ της Nokia. Από την cosmote πάλι. Ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο; Χρειάζονται και τα δύο; Έκανε λάθος η cosmote και μου έδωσε δύο router;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν νομίζω να δώσει κανείς MODEM/ROUTER εννοώ ONT/ROUTER γιατί τότε θα πρέπει να κλειδώσει την πρόσβαση σε αυτό και αν το κάνει θα πέσει γκρίνια καθώς όλοι θέλουμε για διάφορους λόγους να έχουμε πρόσβαση στον δικτυακό εξοπλισμό

ένας από τους λόγους ήταν που στην COSMOTE FTTH αντικατέστησα το SPEEDPORT PLUS/SMART με το FRITZ!BOX 7590 που αγόρασα για να έχω αποκλειστική πρόσβαση σε αυτό και να επιλέγω εγώ ποιος θα μπει...

3 hours ago, ikorolis said:

δεν νομίζω να δώσει κανείς MODEM/ROUTER εννοώ ONT/ROUTER γιατί τότε θα πρέπει να κλειδώσει την πρόσβαση σε αυτό και αν το κάνει θα πέσει γκρίνια καθώς όλοι θέλουμε για διάφορους λόγους να έχουμε πρόσβαση στον δικτυακό εξοπλισμό

Μπορεί πανεύκολα να κλειδώσει μόνο ό,τι αφορά το ONT κομμάτι όπως κάνουν HCN και Inalan που δίνουν ONT/Router σε 1 συσκευή. Δεν είπε κανείς να κλειδώσει όλη τη συσκευή.

2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Μπορεί πανεύκολα να κλειδώσει μόνο ό,τι αφορά το ONT κομμάτι όπως κάνουν HCN και Inalan που δίνουν ONT/Router σε 1 συσκευή. Δεν είπε κανείς να κλειδώσει όλη τη συσκευή.

αν το κάνουν οι μεγάλοι πίστεψε με δεν θα μπουν στην διαδικασία να κλειδώσουν το ONT κομμάτι

θα κλειδώσουν εντελώς την πρόσβαση και τέλος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και να τους πρήζουν στο support να τους αλλάζουν κωδικό WiFi, να τους κάνουν port forward κλπ.

4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και να τους πρήζουν στο support να τους αλλάζουν κωδικό WiFi, να τους κάνουν port forward κλπ.

δεν θα κάνουν πολύ απλά

θα σου λένε κύριε μου λυπόμαστε αυτά δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο σας

δεν θα γίνει όμως αυτό θα παραμείνει όπως είναι τώρα

χωριστά το ΟΝΤ (ΝΟΚΙΑ) που δεν δίνουν πρόσβαση και το ROUTER όπου δίνουν πρόσβαση

τα ξέρω γιατί έκαναν τα πειράματα τους στα εταιρικά πακέτα και δεν τους βγήκε...

6 hours ago, ikorolis said:

ένας από τους λόγους ήταν που στην COSMOTE FTTH αντικατέστησα το SPEEDPORT PLUS/SMART με το FRITZ!BOX 7590 που αγόρασα για να έχω αποκλειστική πρόσβαση σε αυτό και να επιλέγω εγώ ποιος θα μπει...

forthnet στο πιλοτικο νεα σμυρνη.ftth router.

43 λεπτά πριν, poulinos είπε

οσο θυμαμαι καποια πραγματα ναι.οπως και ολοι οι παροχοι κλειδωνουν το voip.

όχι εννοώ το ONT κομμάτι του Router είπες ότι η FORTHNET στο πιλοτικό FTTH στην Νέα Σμύρνη έδωσε FTTH Router αυτό στην ουσία είναι FTTH ONT/ROUTER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...