csontheline Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, green gordon είπε Αν δεν κανω τραγικο λαθος στην οποια περπτωση ζηταω συγνωμη η τιμη στην οποια βρηκες αυτο το μοντελο ειναι πολυ χαμηλη,τοσο που κατι δεν παει καλα. Χωρίς να έχω δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από κοντά, υποθέτω ότι απλώς οι μπαταρίες θα χρειαστούν αλλαγή σύντομα. Μίλησα με έναν τυχαίο τύπο μέσα από την αντιπροσωπεία της Honda που βρήκα σε ένα παράθυρο καθώς έψαχνα να βρω γιατί είναι κλειστή η κεντρική είσοδος, και μου είπε να μην πάρω υβριδικό τέτοιας χρονολογίας, αλλά να προτιμήσω το αντίστοιχο κλασσικό ΜΕΚ. Επίσης, μου είπε ότι η αλλαγή μπαταριών κοστίζει τριγύρω από τα 2000€. Νομίζω ότι θα τον ακούσω και θα δώσω το συνολικό ποσό για Jazz πιο καινούριο. Σας ευχαριστώ όλους όσους συμβάλλατε στο θέμα. Δυστυχώς οι μπαταρίες είναι ένα βαρβάτο αναλώσιμο σε αυτόν που θα τύχει (περίπου στα 10 χρόνια ή 100Κ χλμ). Προσωπικά, θα το επιχειρούσα με σκοπό να βγάλω τις παλιές και να τις τσεκάρω 1-1 για να κατεβάσω το κόστος ίσως και κάτω από 200-300€, αλλά δεν υπάρχει άπλετος χρόνος να κάθεται το αμάξι με ανοιχτό το σημείο των μπαταριών.
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δύσκολο μου φαίνεται να σε άφηνε κάποιος να κάνεις τέτοιο έλεγχο στο αμάξι του.
korakios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, csontheline είπε Επίσης, μου είπε ότι η αλλαγή μπαταριών κοστίζει τριγύρω από τα 2000€. mild hybrid να υποθέσω ? κοίτα ,αν δε σου δίνει >1.5λίτρα/100χλμ χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με το καθαρό βενζίνης δεν αξίζει καν να το κοιτάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα