iphotographer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σήμερα μπαίνω στο νέο σπίτι που νοίκιασα. Έλεγα να πάω στην κοσμοτε για να βάλω ιντερνετ. Δυστυχώς όμως στην περιοχή δεν έχει fiber. Ένας φίλος μου όμως μου είπε για κάποιον που βάζει κεραίες (έχει πάρα πολλούς πελάτες), που δίνει εγγυημένη ταχύτητα στα 100 mbps με 18€ / μήνα, χωρίς να χρεώνουν κάτι για εξοπλισμό και εγκατάσταση. Δεν ξέρω τι παίζει όμως στο θέμα ασφάλειας... Φυσικά μιλάμε για την περίπτωση που θέλουν αυτός ή κάποιος άλλος από το δίκτυό του, έιναι κακόβουλος. α) Μπορεί να βλέπει που σερφάρω? Τα credentials τον σελίδων κλπ? β) Επειδή επάνω θα βάλω και τις ip cameras μου. Υπάρχει πιθανότητα χακαρίσματος? (Εντάξει πιθανότητα χακαρίσματος υπάρχει παντού και πάντα. Απλά εννοώ αν είναι πολύ πιο ευκολο). Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από iphotographer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Αυτός ο κάποιος τι είναι;Δεν είναι παροχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Περιοχή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iphotographer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός ο κάποιος τι είναι;Δεν είναι παροχος; Όχι. Είναι ένας που έχει κεντρική κεραία, στο κέντρο της πόλης και δίνει σε όλη την πόλη. 8 λεπτά πριν, ekkli είπε Περιοχή ; Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. Δεν θέλω να τον εκθέσω (είναι ο μόνος που βάζει στην πόλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Οχι να παρεις απο παροχο δικη σου συνδεση και ας μην ειναι ινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) H κοσμοτε δίνει απεριόριστο με 10€ τον μήνα. Αν υπάρχει σήμα στην περιοχή με ένα 4G router των 70€ λύθηκε το πρόβλημα. Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας να χακάρει την σύνδεση σου. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από pavlitakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, iphotographer είπε Ένας φίλος μου όμως μου είπε για κάποιον που βάζει κεραίες (έχει πάρα πολλούς πελάτες), που δίνει εγγυημένη ταχύτητα στα 100 mbps με 18€ / μήνα, χωρίς να χρεώνουν κάτι για εξοπλισμό και εγκατάσταση. Δεν ξέρω τι παίζει όμως στο θέμα ασφάλειας... Φυσικά μιλάμε για την περίπτωση που θέλουν αυτός ή κάποιος άλλος από το δίκτυό του, έιναι κακόβουλος. α) Μπορεί να βλέπει που σερφάρω? Τα credentials τον σελίδων κλπ? β) Επειδή επάνω θα βάλω και τις ip cameras μου. Υπάρχει πιθανότητα χακαρίσματος? (Εντάξει πιθανότητα χακαρίσματος υπάρχει παντού και πάντα. Απλά εννοώ αν είναι πολύ πιο ευκολο). το ότι γίνεται παράνομα είναι σιγουράκι το όταν τον τσιμπήσουν θα μείνεις πάλι ξεκρέμαστος τουλάχιστον, αλλά και ίσως κ κατηγορούμενος? άδεια για τη μικροκυματική κεραία που θα βάλεις για να επικοινωνείς με την κεραία του τύπου? αβαβα θα το κάνεις? (ρητορική ερώτηση) και αφού θα συνδέεσαι στη δική του κεραία, λογικα κ αυτός κ ο πάροχός του θα μπορούν αν θέλουν να βλέπουν τι κάνεις Θα υποθέσω πως είσαι πολύυυυ δυτική Θεσσαλονίκη και αυτός ο κ καλά πάροχος βγαίνει με την κεραία του στη Βουλγαρία.... πάρε κάτι που θα κοιμάσαι ήσυχος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cgioris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, pavlitakis είπε H κοσμοτε δίνει απεριόριστο με 10€ τον μήνα. Αν υπάρχει σήμα στην περιοχή με ένα 4G router των 70€ λύθηκε το πρόβλημα. Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας να χακάρει την σύνδεση σου. Αυτή είναι καλοκαιρινή προσφορά όμως που λήγει τέλος Αυγούστου δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, cgioris είπε Αυτή είναι καλοκαιρινή προσφορά όμως που λήγει τέλος Αυγούστου δυστυχώς. Μέχρι στιγμής λήγει τέλος Σεπτέμβρη, 31 Αυγούστου ενεργοποίηση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, αλλά δεν λέω αυτήν την προσφορά. Υπάρχει άλλη που τρέχει συνεχώς όπως μας είπαν της κοσμοτε, αλλά υπάρχει και το wifi on the spot της vodafone που είναι καλή επιλογή για λίγα δεδομένα. Στείλε πμ να σου στείλω λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estavros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Cosmote unlimited data με 4G router και σώθηκες. Το έχω βάλει εδώ και 1 χρόνο στο εξοχικό και στο σπίτι μου και έχω πάνω από 60 Mbps ταχύτητες. Στείλε πμ για λεπτομέρειες αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα