Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια! εχω ενα ραδιοκασετοφωνο που το ειχα βγαλει απο ενα παλιο αυτοκινητο και το εχω στο αμαξι μου το τωρινο. Ειναι ραδιοκασετοφωνο 20ετιας αλλα οταν αγοραστηκε τοτε ηταν πολυ ακριβο και λειτουργει αψογα βεβαια εως τωρα. Εχει συρταρωτη θηκη που αφαιρειται ολη σαν προστασια αντικλεπτικη και εχει επισης οταν το βγαλεις απο τη θεση του και το ξαναβαλεις και κωδικο προστασιας για να δουλεψει.Δηλαδη αν καποιος το κλεψει μολις το βγαλει απο τη θηκη και το βαλει αλλου αν δεν βαλει κωδικο δεν δουλευει.Στις τρεις προσπαθειες με λαθος κωδικο κλειδωνει.Εγω ειχα παρκαρει σε μια περιοχη κακοφημη προ δεκαημερου και το ειχα βγαλει απο τη θηκη και το ειχα βαλει στο πορτ παγκαζ. Οταν εφυγα απο εκεινη την περιοχη το ξαναεβαλα στη θηκη του κτλ αλλα τον κωδικο δεν τον εβαλα για να δουλεψει γιατι το ξεχασα να το ανοιξω.Να σημειωσω οτι οταν βγει απο την συρταρωτη θηκη του κ ξαναμπει για να δουλεψει θελει κωδικο.Αν ειναι μονιμα στη θεση του δεν χρειαζεται κωδικο.Οταν λοιπον το ειχα βγαλει κ το ξαναεβαλα στη θεση του τον κωδικο δεν το εβαλα το ξεχασα γιατι δεν το ανοιξα καν.Μετα ετυχε να παω τον πατερα μου καπου και σε μια  προσωρινη σταση για μια δουλεια και τον αφησα μεσα στο αυτοκινητο να περιμενει λιγο και μεχρι να γυρισω τα ειχε κανει σαλατα.Ηθελε να ακουσει ραδιοφωνο δεν θυμοταν τον κωδικο και πατουσε οτι του ερχοταν οποτε εξαντλησε τις τρεις προσπαθειες και το μπλοκαρε.

Εγω πηρα την αντιπροσωπεια και μου ειπε να το αφησω ανοιχτο για μιση ωρα και θα επανελθει μονο του για να μου ζητησει κωδικο.Μεχρι τωρα εμφανιζει τρεις παυλες και δεν με αφηνει να βαλω τον κωδικο του.Εγω εκανα αυτο που μου ειπε η αντιπροσωπεια και δεν αλλαξε τιποτα.Με την αντιπροσωπεια δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εγω ειμαι απο αθηνα .Η αντιπροσωπεια ειναι θεσσαλονικη της blaupunkt και πολυ μακρια για να πεταγομουν εκει.

Μηπως καποιος γνωριζει τι να κανω για να το ξεμπλοκαρω?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Πες μου οτι ακους κασετες. Μονο αυτο πες μου τελος. 

Λογικα μετα απο καποιες ωρες θα σε αφησει να βαλεις κωδικο αλλιως βγαλτο παλι, αποσυνδεσε μπαταρια (αν δεν εχει εσωτερικη που μετα απο τοσα χρονια θα ειναι dead οπως και να χει) και βαλτο παλι. Λογικα θα σου ζητησει παλι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ένα αρχαίο blaupunkt που έχουμε θα το ξηλώσω από ένα αμάξι παλιό που θα σταλεί για ανακύκλωση. Παίζει να του κάνω κανένα recap για να δω αν θα λειτουργήσει, φάση θα έχει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
Στις 27/8/2021 στις 4:08 ΠΜ, basilis_k6 είπε

Πες μου οτι ακους κασετες. Μονο αυτο πες μου τελος. 

Καλά, ραδιοκασσετόφωνο έχει. Που να είχε και ραδιοπικάπ!

Μπορεί και να είναι όπως τα λέει το μέλος @czarjuly από πάνω, μπορεί και όχι. Ίσως να αποθηκεύει τον κωδικό σε τσιπάκι που κρατά μνήμη χωρίς ρεύμα. Τις μνήμες του ραδιοφώνου τις κρατά αν βγει όλο το σύστημα;

Μπορεί να έχει κάποιο τρόπο για reset με το πάτημα 2-3 κουμπιών ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βάλε και το μοντέλο του ντε... Με σκέτο blaukpunt πως θα βγεί άκρη; Σαν να μου λες έχω πρόβλημα με ένα opel....

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sonikk είπε

Εγω πηρα την αντιπροσωπεια και μου ειπε να το αφησω ανοιχτο για μιση ωρα και θα επανελθει μονο του για να μου ζητησει κωδικο.Μεχρι τωρα εμφανιζει τρεις παυλες και δεν με αφηνει να βαλω τον κωδικο του.Εγω εκανα αυτο που μου ειπε η αντιπροσωπεια και δεν αλλαξε τιποτα.Με την αντιπροσωπεια δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εγω ειμαι απο αθηνα .Η αντιπροσωπεια ειναι θεσσαλονικη της blaupunkt και πολυ μακρια για να πεταγομουν εκει.

Μηπως καποιος γνωριζει τι να κανω για να το ξεμπλοκαρω?

Σας ευχαριστω.

Αναμονή, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις, το πόσο ακριβώς εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις.

Επίσης μπορείς με το μοντέλο να βρεις το manual, αυτό σίγουρα περιγράφει το πως.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...