teo1288 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Γεια σας, εχω το στο λαπτοπ μου για ενίσχυση του σήματος διότι είμαι μακριά απο το ρούτερ, μετά απο μια κακοκαιρία και μια διακοπή ρεύματος που έκανε εκείνη τη μέρα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, το βάζω στο USB και λέει "απενεργοποιημένο". Νόμιζα πως κάτι έπαθε μπορεί να έπαθε. Το δοκίμασα σε άλλο λαπτοπ και λειτουργεί κανονικά, χωρίς να κάνω καποιο προγραμμα εγκατάσταση κτλ απλά βάζοντας το στο USB. Εμένα δεν ανάβει καθόλου το λαμπάκι και στο wifi 2 λέει ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 δοκίμασε αυτό How Do I Enable a Device in Device Manager in Windows? (lifewire.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1288 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ πολυ! Το έκανα, πήγα και έκανα κατάργηση της συσκευής απο τις ρυθμίσεις, ξανα έβαλα το usb και δουλεύει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα