dipaxr Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 (Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) Ρε σεις τζιμάνια θέλω να γράψω τον Άρχοντα Νο 3. Επειδή δεν θέλω να χάσω ποιότητα υπάρχει δυνατότητα να το γράψω σε δύο δισκάκια ? Έχω ΝΕΡΟ και ΣΡΙΝΚ. Μόνο την ταινία θα γράψω. Τα εξτράς όχι. Βοηθάτε ρε παιδιά τον άσχετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 tsekare to dvdx 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radagast Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 " ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ ! ΖΗΤΗΜΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!!!!!!!!" σε συμπονώ στο δράμα που περνάς... πάντως εγώ αντί στεφάνου, θα στείλω το χρηματικό ποσό στον developer του DVD Shrink... δε νομίζω να έχεις αντίρρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dipaxr Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Τελικά η λύση βρέθηκε και είναι απλούστατη. Σκέφτηκα σε πρώτη φάση μήπως είμαι ηλίθιος αλλά σε δεύτερη που το ξανασκέφτηκα μάλλον είμαι τεμπελόσκυλο και τα θέλω όλα στο πιάτο. Αφού λύση εδώ μέσα δε βρήκα έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει κάτι πολύ επίπονο γιά μένα λόγω ανίατης τεμπελοσκυλίασης. Έκανα λοιπόν το εξής απλό... Πήγα στο ΣΡΙΝΚ και επέλεξα το κομμάτι που περιέχει την ταινία. Αφαίρεσα περιτούς υπότιτλους και ήχο (τα γνωστά) και μετά πήγα στο πεδίο ΑΡΧΗ-ΤΕΛΟΣ. Εκεί επέλεξα κεφάλαιο 1 γιά αρχή και κεφάλαιο 31 γιά τέλος (ο ΑΡΧΩΝ έχει 62 κεφάλαια). Πάτησα ΟΚ και αυτό το το μέρος (1-31) το έκανα μπακάπ σε ένα φάκελο. Αυτό ήταν το πρώτο δισκάκι. Μετά έκανα πάλι το ίδιο επιλέγοντας το κεφάλαιο 32 γιά αρχή και το 62 γιά τέλος κατόπιν ΟΚ μπακάπ σε δεύτερο φάκελο (32-62) και αντιγραφή σε δεύτερο δισκάκι. Ήταν τόσο απλό. Το ηθικό δίδαγμα είναι ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να βρω άκρη γραφοντάς με στα @$&^&%% σας και καλά μου κάνατε ! Ελπίζω κάποιοι να βρήκαν χρήσιμο αυτό το κολπάκι (?) γιά να μπορούν να γράψουν μιά μεγάλη ταινιά σε δύο δισκάκια χωρίς απώλεια ποιότητας. Αμα με δείτε να ξαναρωτάω τίποτε πλακώστε με στα φατουρώματα σαν τον Τζανετάκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Τα ζητηματα ζωης και θανατου δυσκολα θα τα ρωτουσαμε σε ενα forum...... Oσο για την δικο θεμα....(αν και βρηκες ακρη).... η πιο ευκολη μεθοδος ειναι με το dvdfab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 clone dvd 2 teleftaia ekdosi poly kalo kai poly grigoro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 προτίνω: "πως αντιγράφω dvd movie. problem solved" thank God history reasons... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.