johnydre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σκεφτόμουν να αγοράσω αυτην την τηλεόραση απο τον κωτσοβολο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/226295-null αλλα δεν ξερω καλα τη έκπτωση εχει. Λεει πως εχει έκπτωση 20% με καρτα της εθνικής τράπεζας. Εγω εχω καρτα πειραιως. Δεν θα εχω έκπτωση? Τα 800 euro που λεει ειναι μαζι με την έκπτωση της καρτας η οχι? Φαίνεται χάζι η ερώτηση μου αλλά δεν ξέρω τη γίνετε με της εκπτώσεις και της καρτες. Και μου χάλασε η παλιά τηλεόραση και βρήκα αυτήν. Νομίζω ειναι καλη τηλεόραση. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από johnydre
d_gkal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 800 κοστίζει με όποιον τρόπο ναι να πληρώσεις (μετρητά ή κάρτα) Η προωθητική ενέργεια της εθνικής (go4more) θα επιστρέψει το 20% της αξίας σε πόντους εξαργύρωσης, το οποίο μεταφράζεται χρήματα στην συγκεκριμένη περίπτωση 160€ για να ξοδέψεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα (πχ εκο, Σκλαβενίτη, ΙΚΕΑ, και λοιπα) Έτσι εμμεσα η τηλεόραση θα κοστίσει 800-160=640€ Μη ξεχάσεις ότι θα πληρώσεις 800€ μόλις γίνει η αγορά! 1
johnydre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, d_gkal είπε 800 κοστίζει με όποιον τρόπο ναι να πληρώσεις (μετρητά ή κάρτα) Η προωθητική ενέργεια της εθνικής (go4more) θα επιστρέψει το 20% της αξίας σε πόντους εξαργύρωσης, το οποίο μεταφράζεται χρήματα στην συγκεκριμένη περίπτωση 160€ για να ξοδέψεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα (πχ εκο, Σκλαβενίτη, ΙΚΕΑ, και λοιπα) Έτσι εμμεσα η τηλεόραση θα κοστίσει 800-160=640€ Μη ξεχάσεις ότι θα πληρώσεις 800€ μόλις γίνει η αγορά! Καταλαβα πολυ ωραία σε ευχαριστώ. Εκει που λεει. Ολοκλήρωσε την αγορά σου με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Εγω δεν εχω καρτα στην εθνική τράπεζα. Μια καρτα εχω και ειναι της πειραιως. Δεν γίνεται με Πειραιώς? 1
greekfragma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 τζονι απλά στα γράφει και το σάητ και το παλικάρι που σου απάντησε. η επιστροφή είναι για πληρωμή με κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ. Μόνο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ. Εντάξει; Καλημέρα 1
d_gkal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Πήγαινε σε ένα κατάστημα εθνικής, άνοιξε λογαριασμό, πάρε την χρεωστική κάρτα (αυτή για το ΑΤΜ δηλαδή), ενεργοποίησε το go4more(δε ξέρω αν είναι ήδη ενεργοποιημένο με το άνοιγμα του λογαριασμού-ρωτησε στην τράπεζα), τρέχα Κωτσόβολο και πάρε την τηλεόραση που θέλεις πληρώνοντας με την κάρτα. Τόσο απλά και κατανοητά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα