korakios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Κοιτάω στο site του ΟΑΕΔ και αλλού αναφέρει όριο μέχρι 24χρονων ,αλλού δεν το αναφέρει Ξέρει κανείς τι ισχύει ;
miucce Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Για ολους είναι το συγκεκριμενο. Το προγραμμα με τους κατω των 24 έγινε πριν καποιους μηνες. 1
kSiS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στην σελίδα του ΟΑΕΔ στις αιτήσεις βλέπω μόνο το πρόγραμμα έως 24ετών. Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα που είναι για όλους ή κάνω κάτι λάθος; *EDIT από 30/8 ανοίγουν οι αιτήσεις σύμφωνα με την naftemporiki.gr Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από kSiS 1
katerina200 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Υπάρχει όριο μέχρι πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το voucher;
miucce Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, katerina200 είπε Υπάρχει όριο μέχρι πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το voucher; Τις προηγούμενες χρονιές ήταν μεχρι 31/12 αν δεν κάνω λάθος 1
giorgos04 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Αναρτήθηκαν οι προσωρινοι πίνακες με τα αποτελέσματα δικαιούχων/παρόχων. Μία ερώτηση: To ηλεκτρονικό voucher που θα έχουμε, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για ηλεκτρονική αγορά από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο (από την λίστα παρόχων), ή πρέπει να αξιοποιηθεί με φυσική παρουσία στο βιβλιοπωλείο?
miucce Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) edit: απαντω μονος μου, εαν ειστε στη λιστα των προσωρινων δικαιουχων, στο e services εκει που λεει επιταγες ωφελουμενων θα σας εμφανιζει τα voucher σας Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από miucce 1
giorgos04 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Στις 7/10/2021 στις 11:57 ΠΜ, miucce είπε edit: απαντω μονος μου, εαν ειστε στη λιστα των προσωρινων δικαιουχων, στο e services εκει που λεει επιταγες ωφελουμενων θα σας εμφανιζει τα voucher σας Φαντάζομαι όταν βγουν οι οριστικοί πίνακες θα ενεργοποιηθούν και οι επιταγές.
miucce Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Φαντάζομαι όταν βγουν οι οριστικοί πίνακες θα ενεργοποιηθούν και οι επιταγές. Σωστα, ενεργοποιούνται την επομενη μέρα της ανάρτησης των οριστικών αποτελεσμάτων απο οτι γραφει στο σαιτ 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Εμένα βγάζει "ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)". Το ίδιο και στο τουρισμού. Εκεί που λέει ότι ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ η απάντηση πρέπει να είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εγώ βλέπω είχα βάλει ΟΧΙ, μήπως φταίει αυτό;
miucce Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εμένα βγάζει "ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)". Το ίδιο και στο τουρισμού. Εκεί που λέει ότι ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ η απάντηση πρέπει να είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Εγώ βλέπω είχα βάλει ΟΧΙ, μήπως φταίει αυτό; Αν ειχες υποχρέωση δήλωσης φορολογιας επρεπε να βαλεις όχι όπως έκανες. Δυο αρνησεις μια καταφαση ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ->ΟΧΙ(ΕΙΧΑ) Κανε ένσταση αλλα αν πάρεις τηλεφωνο στο κεπ που ειχες δηλωσει θα μπορούν να το ελεγξουν 1
katerina200 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Να πω κάπου πως το κουπόνι μου ίσχυε μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ. Από τον Ιούλιο έλεγα να πάω να το πάρω, αλλά έγιναν τόσα που ποτέ δεν πρόλαβα, μιας που κανένα από τα καταστήματα δεν ήταν κοντά μου και χρειαζόμουν 1 ώρα+ για να πάω, αλλά η ζωή γαργαλιέται μερικές φορές. Θα πήγαινα σήμερα Μια φορά είχα ένα όφελος από κάπου.. και αυτό πήγε χαμένο.
vforvaggelis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Εμενα στα αποτελεσματα με εχει κανονικα στους ωφελουμενους αλλα ακομα επιταγη δεν εχει βγει... Τι γινεται;
miucce Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Στις 22/10/2021 στις 4:34 ΜΜ, katerina200 είπε Να πω κάπου πως το κουπόνι μου ίσχυε μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ. Από τον Ιούλιο έλεγα να πάω να το πάρω, αλλά έγιναν τόσα που ποτέ δεν πρόλαβα, μιας που κανένα από τα καταστήματα δεν ήταν κοντά μου και χρειαζόμουν 1 ώρα+ για να πάω, αλλά η ζωή γαργαλιέται μερικές φορές. Θα πήγαινα σήμερα Μια φορά είχα ένα όφελος από κάπου.. και αυτό πήγε χαμένο. Βλεπω κιόλας ότι είχες ρωτήσει εδώ και απαντησα οτι περσι ηταν εως 31/12 η εξαργύρωση αλλα έλεγα για τα voucher που οι αιτήσεις γιναν τον Αύγουστο οπως καθε χρονο, εσυ προφανώς ειχες αυτο που αφορά τους κατω των 24.Παντως κακως έχασες το voucher μπορουσες να πάρεις τηλεφωνο σε ενα βιβλιοπωλείο να στο εξαργυρωσουν τηλεφωνικα την προηγουμενη μερα και να περάσεις οποτε θα μπορουσες να ξοδέψεις το 20ρικο. Στις 22/10/2021 στις 5:46 ΜΜ, vforvaggelis είπε Εμενα στα αποτελεσματα με εχει κανονικα στους ωφελουμενους αλλα ακομα επιταγη δεν εχει βγει... Τι γινεται; Όντως? Ακομα είναι ετσι? Μήπως δεν ήσουν στους προσωρινούς δικαιουχους και εκανες ένσταση και μπηκες εκ των υστέρων στους οριστικους δικαιουχους?
vforvaggelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, miucce είπε Όντως? Ακομα είναι ετσι? Μήπως δεν ήσουν στους προσωρινούς δικαιουχους και εκανες ένσταση και μπηκες εκ των υστέρων στους οριστικους δικαιουχους? Οχι ειμαι κανονικα δικαιουχος αλλα ειναι τοσο σουπερ το συστημα που στην καρτελα "αιτησεις" αναφερει ακομα "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ενω αν παω στην καρτελα "Επιταγές ως ωφελούμενος Προγράμματος" μου εχει κανονικα την επιταγη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα