Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/8/2021 στις 6:26 ΜΜ, cabdik είπε

Δυστυχως, η πικρη αληθεια ειναι οτι τα NON Smart μοντελα ειναι ειδος προς εξαφανιση. ολοκληρη η βιομηχανια οδευει προς τις SMART TV.  

και αυτο εχει να κανει ειτε με την πλειοψηφεια των αγοραστων που θελουν Smart δυνατοτητες για Χ-Ψ λογους, ειτε γιατι ολοι ακολουθουν την ροη του ποταμου που λεγετε "εξελιξη" και θελουν να ειναι μεσα σε ολες τις "νεες" τεχνολογιες...!! 

και οποια μοντελα βρεις οπως π.χ https://www.sceptre.com/TV/4K-UHD-TV-category1category73.html?page=2  δεν ερχονται Ελλαδα, επισημα, ωστε να εχουν και ελληνικες προδιαγραφες σε Tuner, γλωσσες....!!  

Τότε πώς μου λες να πάρω non SMART TV? Καταλαβαίνεις οτι εδώ αντιφάσκεις. Προσωπικά θέλω να έχω smart συσκευές οι οποίες να μου δίνουν την δυνατότητα να τις ελέγχω πλήρως. Ας πούμε για εφαρμογές smart home ποτέ δεν θα πάω σε Google Home ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Μπορώ να κάνω ακριβώς τα ίδια με το home assistant που είναι open source και λειτουργεί εντελώς εντός του τοπικου δικτυου χωρίς πρόσβαση στο internet. Δυνατότητες υπάρχουν, το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν ειναι τόσο ευκολη η χρήση τους

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ovidius80 είπε

Τότε πώς μου λες να πάρω non SMART TV? Καταλαβαίνεις οτι εδώ αντιφάσκεις. Προσωπικά θέλω να έχω smart συσκευές οι οποίες να μου δίνουν την δυνατότητα να τις ελέγχω πλήρως. Ας πούμε για εφαρμογές smart home ποτέ δεν θα πάω σε Google Home ή άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Μπορώ να κάνω ακριβώς τα ίδια με το home assistant που είναι open source και λειτουργεί εντελώς εντός του τοπικου δικτυου χωρίς πρόσβαση στο internet. Δυνατότητες υπάρχουν, το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν ειναι τόσο ευκολη η χρήση τους

Εγω αντιφασκω....?  γιατι?  επειδη λεω οτι οποιος θελει να παρει non Smart TV, μπορει να παρει αλλα θα ειναι δυσκολο να την βρει, οπως ακριβως την θελει...?   

π.χ  https://www.skroutz.gr/s/23498997/Kydos-Τηλεόραση-LED-Full-HD-K43NF22SD01-43.html

δεν φταιω εγω φιλε μου που ολοι οι κατασκευαστες -ακολουθωντας τα στατιστικα των πωλησεων- οδευουν προς εξαφανιση των NON SMART (ή DUMB αν προτιμας) TV........!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...