Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, apos είπε

Σε ο,τι αφορά το πρώτο, εξακολουθώ να διαφωνώ: ο κίνδυνος κατάχρησης της τεχνολογίας (από χάκερ, τον ίδιο τον χρήστη ή ακόμα και την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία) δεν θα πρέπει να είναι λόγος μη εξέλιξης των πραγμάτων. Προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω την ευκολία αλλά και την αισθητική (πχ "κάδρο") μιας τηλεόρασης που συνδέεται από μόνη της στο Internet και έχει smart λειτουργίες, με το να συνδέσω έξτρα συσκευή. Θα μου πεις, έχουν μικρύνει οι συσκευές κτλ, αλλά και πάλι, η φιλοσοφία παραμένει. Όταν δε παλιώσει, θα της βάλω τότε ένα εξωτερικό box :) (άσε που λογικά θα έχει πλέον δευτερεύοντα ρόλο και θέση στο σπίτι). Εγώ θέλω η TV να είναι smart και να συνδέεται στο Internet και να μην υπάρχει "νταβατζιλίκι" από τις εταιρείες. Γίνεται; Τεχνολογικά προφανώς και γίνεται, άρα το ότι το πράγμα συνεχώς χειροτερεύει είναι ξεκάθαρα θέμα αποφάσεων και πολιτικής.

Συμφωνώ λοιπόν σε ό,τι άλλο έγραψες και φυσικά και τις απαντήσεις που έδωσες (και στην ουσία του πράγματος αλλά και από άποψη αισθητικής).

Ποιος χάκερ; Μιλάμε για επίσημη συλλογή στοιχείων από την ίδια την εταιρεία κατασκευής. Το αναγράφουν και στη συμφωνία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν είναι μυστικό.

Επιπλέον, μιλάμε για Android. Δε χρειάζεται να είσαι χάκερ. Κακόβολες εφαρμογές υπάρχουν ήδη. Με μια μετατροπή, ώστε να τρέχουν σε TV και είσαι έτοιμος. Συγκεντρώνει μια χαρά προσωπικά δεδομένα χωρίς να το ξέρεις ή ένα σωρό άλλα πράγματα. Να μη μιλήσω και για τις επίσημες εφαρμογές που το κάνουν έτσι κι αλλιώς (βλ. trackers για android).

Και εγώ το ίδιο θα ήθελα, η TV να είναι smart και να συνδέεται στο Internet και να μην υπάρχει "νταβατζιλίκι" από τις εταιρείες, αλλά εξαρχής οι smartTV φτιαχτηκαν για να υπάρχει το "νταβατζιλίκι" από τις εταιρείες.

Αν θέλεις δυνατότητες και ελευθερία φτιάξε ένα media center pc με linux ή βάλε κάποιο raspberry και είσαι μια χαρά.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.

Ουτε οι κλέφτες δεν πρέπει να το αναλύουν τόσο πολύ το ζητημα.Μακάρι να μπορεί και ο ιδιοκτητης να την κλειδώσει αν του την κλέψουν ,oπως το find my device στα κινητα.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι που υπάρχει και στα αμάξια ,το valet  key .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα του στυλ "αγοράζω smartphone αλλά δεν το συνδέω σε data"? 😛 

Όχι εγώ απλά λέω ότι αν κάποιος δε γουστάρει τις smart capabilities της TV όπως και τα data στο κινητό που λες, ναι μπορεί να το κάνει. 

Αλλιώς καλή τύχη να ψάξει να βρει Nokia 3310 για να μην του εμφανίζουν ψεκ διαφημίσεις όταν μιλάει με τους φίλους του στο καφενείο και κρυφακούει η Apple ή η Google.... :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα του στυλ "αγοράζω smartphone αλλά δεν το συνδέω σε data"? 😛 

Ανάλογα τη χρήση. Αν το θέλεις για να κάνεις τηλέφωνα και μυνήματα, να βλέπεις τοπικά ταινίες, να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο καλής ποιότητας, να ακούς τοπικά αποθηκευμένη μουσική κτλ τότε δε μπορείς να πάρεις απλό κινητό και βολεύει μια χαρά ένα smartphone χωρίς να το συνδέσεις ποτέ στο internet.

Μπορεί να έχεις πχ tablet, ή laptop για το internet, γιατί απολαμβάνεις τη μεγάλη οθόνη...

Δηλαδή αυτοί που πουλάνε ipad ή macbooks κλέφτες θα γίνουν;:D:D:D

4 λεπτά πριν, polaki είπε

Όχι εγώ απλά λέω ότι αν κάποιος δε γουστάρει τις smart capabilities της TV όπως και τα data στο κινητό που λες, ναι μπορεί να το κάνει. 

Αλλιώς καλή τύχη να ψάξει να βρει Nokia 3310 για να μην του εμφανίζουν ψεκ διαφημίσεις όταν μιλάει με τους φίλους του στο καφενείο και κρυφακούει η Apple ή η Google.... :P

Συμφωνώ, αρκεί σε μελλοντικές εκδόσεις να μη συναντάς με το που ανοίγεις την τηλεόραση για πρώτη φορά: "συνδεθείτε στο internet για να αναβαθμίσετε το λειτουργικό. Αν δεν το κάνετε μέσα στις επόμενες Χ μέρες η συσκευή σας δε θα μπορεί να λειτουργεί."...

Ικανούς τους έχω.

Με τα δεδομένα μέχρι σήμερα, συμφωνώ μαζί σου. Μια χαρά αγοράζεις μια smartTV και δε τη συνδέεις στο internet.

Η τελευταία φράση σου είναι ισοπεδωτική και μόνο ως αστείο μπορώ να τη λάβω.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάλι καλά να λέτε που δίνουν ακόμα επιλογή για firmware upgrade μέσω USB. 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ποιος χάκερ; Μιλάμε για επίσημη συλλογή στοιχείων από την ίδια την εταιρεία κατασκευής. Το αναγράφουν και στη συμφωνία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν είναι μυστικό.

Επιπλέον, μιλάμε για Android. Δε χρειάζεται να είσαι χάκερ. Κακόβολες εφαρμογές υπάρχουν ήδη. Με μια μετατροπή, ώστε να τρέχουν σε TV και είσαι έτοιμος. Συγκεντρώνει μια χαρά προσωπικά δεδομένα χωρίς να το ξέρεις ή ένα σωρό άλλα πράγματα. Να μη μιλήσω και για τις επίσημες εφαρμογές που το κάνουν έτσι κι αλλιώς (βλ. trackers για android).

Και εγώ το ίδιο θα ήθελα, η TV να είναι smart και να συνδέεται στο Internet και να μην υπάρχει "νταβατζιλίκι" από τις εταιρείες, αλλά εξαρχής οι smartTV φτιαχτηκαν για να υπάρχει το "νταβατζιλίκι" από τις εταιρείες.

Αν θέλεις δυνατότητες και ελευθερία φτιάξε ένα media center pc με linux ή βάλε κάποιο raspberry και είσαι μια χαρά.

Μιλησα γενικά για το ότι ο φόβος abuse μιας τεχνολογίας δεν θα πρέπει να είναι λόγος της μη χρήσης της. Άρα για μένα, ναι να μπαίνουν στο Internet. Με τα πάρα πολλά "αλλά", στα οποία συμφωνούμε. Σε ο,τι αφορά το raspberry, προσωπικά δεν θα το επέλεγα, για λόγους που εξήγησα στην προηγούμενη απάντησή μου. But that's just me, που λένε.

Δημοσ.

Έχουν ήδη αρχίσει να κλειδώνουν χαρακτηριστικά πίσω από τη σύνδεση στο internet. Κλείστε την πρόσβαση στο internet έτσι ώστε να έχετε ένα σκέτο wifi και δοκιμάστε να κάνετε casting το κινητό ή κάποια άλλη συσκευή. Σε LG που το δοκίμασα δε δούλευε μέχρι να επαναφέρω το internet. Τεχνολογικά δεν υπάρχει λόγος να μη δουλεύει, πρακτικά όμως...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nvel είπε

δηλαδή αν πάρεις μια smart και δεν την συνδέσεις σε δίκτυο, τι πρόβλημα θα έχεις;

Απλά δεν θα έχεις Smart TV 😆.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tlykog είπε

Η πρώτη πρόταση έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι να streamάρεις στην TV. Επιπλέον, λόγω της φύσης του Android, χρειάζονται και οι αναβαθμίσεις. Στις τηλεοράσεις για πόσο καιρό θα δίνει ο κατασκευαστής; Πχ μία smart TV μετά από 7-8 χρόνια δε θα είναι αρχαία από άποψη software; Πόσο καλά θα δουλεύουν οι εφαρμογές (πχ netflix) σε τόσο παλιά έκδοση; Είναι πολλά τα ερωτήματα. Καλύτερα να το συνδέσεις με κάποια άλλη συσκευή που ενημερώνεται κανονικά και έχεις έτσι κι αλλιώς. Άρα εξαρχής να μη τη συνδέσεις με το internet.

Στο 7 η Samsung απενεργοποίησε τις τηλεοράσεις και κέρδισε, απέναντι στους κλεπταποδόχους και όχι στους κλέφτες, χρησιμοποιώντας το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Δηλαδή, επειδή δε γνώριζαν γι αυτή τη λειτουργία. Από εδώ και πέρα ξέρουν και δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος. Ταυτόχρονα η Samsung διατηρεί το δικαιώμα να απενεργοποιεί ΚΑΙ τις νόμιμα αγορασμένες τηλεοράσεις. Δε βλέπω πουθενα΄γιατί αυτό είναι καλό, από τη στιγμή που δε μπορεί πχ ο χρήστης να δηλώσει κλοπή και να εκμεταλλευτεί αυτή τη λειτουργία προς όφελός του.

Πάντα θα χλευάζουν όσοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους τις έννοιες "λάτρης της τεχνολογίας" και "υπόδουλος της τεχνολογίας". Για εμένα, ΜΟΝΟ όσα πράγματα είναι χρήσιμα για τον καταναλωτή είναι αποδεκτά και μόνο όταν σέβονται τα προσωπικά του δικαιώματα και τα προσωπικά του δεδομένα. ΔΕΝ πληρώνω για να αγοράσω κάτι που χρησιμοποιεί το δικό μου ρεύμα και τη δική μου σύνδεση στο διαδίκτυο για να μαζεύει και να στέλνει στην κατασκευάστρια εταιρεία τα προσωπικά μου δεδομένα. Αν μου έδιναν την επιλογή "πάρτο δωρεάν και θα μαζεύει τα προσωπικά σου δεδομένα 24/7" θα το καταλάβαινα, αλλά θα προτιμούσα να πάρω κάτι του στυλ "πλήρωσε και δεν μαζεύω καθόλου δεδομένα". Το να το πληρώνω και να δουλεύει για την εταιρεία δεν το δέχομαι. Προσωπική μου γνώμη. Σέβομαι και την άλλη άποψη και μακάρι και όλοι οι άλλοι να έκαναν το ίδιο... Το forum θα ήταν πολλά επίπεδα ψηλότερα...

Σωστά γιατί στη ζωή όλα είναι άσπρο - μαύρο...

Ζηλεύω τους ανθρώπους που μπορούν να δουν τη ζωή σε τόσο στενά πλαίσια... Ξεφεύγουν από τη διαδικασία της επιλογής και όλα τους φαίνονται ρόδινα...

Επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν περισσότερα χρώματα από άσπρο και μαύρο, παρόλο που έχουν δυσχρωματωψία (όπως ο υποφαινόμενος), παρουσιάζουν και άλλες επιλογές. Πχ το να έχεις μία OLED, 1000Hz, 3D κτλ ΧΩΡΙΣ να είναι smart είναι αδύνατο;

Έχω TV Samsung 300Hz, FHD, 3D (μοντέλο 2014), όχι Smart. Μια χαρά δουλεύει και παίζει τα πάντα. Όταν θέλω να streamάρω χρησιμοποιώ laptop, αν και σκέφτομαι ένα TV box. Είναι πολύ φθηνα, αναβαθμίζονται και αν περάσει η "μπογιά" τους θα αγοράσω ένα καινούριο και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το ίδιο panel, για όσο καιρό δουλεύει.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Για παράδειγμα:

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html?from=best_sellers_tag

με 42€.

Ο μηδενισμός είναι κλασσικη τακτική όταν δεν υπάρχουν πραγματικά επιχειρήματα...

Αυτό έγραψα; Κάποια πράγματα θέλω απλά να δουλεύουν. Πχ τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα κτλ

Ποιος hacker μου λες; Οι ίδιες οι εταιρείες το κάνουν, νόμιμα και φωναχτά. Η άγνοιά σου στα προφανή ενισχύει την άποψή μου ότι όσοι ζητούν υπερβολική τεχνολογία, συνήθως, δεν έχουν και γνώση αυτής...

Δικαίωμα των ανθρώπων να αγοράζουν ό,τι θέλουν. Σέβομαι την επιλογή τους και δεν τους χλευάζω... Μακάρι να έκαναν και κάποιοι από αυτούς το ίδιο... Ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος.

Το "μπροστά" πρέπει να το ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου. "Εξέλιξη" λέμε όταν κάτι είναι σε όλα καλύτερο από την προηγούμενη κατάσταση. Όταν είναι σε κάτι καλύτερο και σε κάτι χειρότερο δεν είναι "εξέλιξη", είναι "αντικατάσταση".

Το ότι αφαίρεσαν την δυνατότητα να γοράσεις ένα απλό panel έγινε γιατί νοιάστηκαν για εμένα ή γιατί με τις smartTV's βγάζουν χρήματα και μετά την πώληση;

Δεν είναι όλα θεωρίες συνομωσίας.

Πώς θα χαρακτήριζες τη συλλογή προσωπικών δεδομένων το 2000 από οποιαδήποτε πηγή; Άνετα θεωρία συνωμοσίας.

Πώς θα σου φαινόταν η TV σου να έχει μικρόφωνο στο τηλεκοντρόλ και να σου εμφανίζει διαφημίσεις το 2015; Άνετα θεωρία συνομωσίας.

Πως θα σου ακούγονταν αν σου έλεγα ότι ο επεξεργαστής του σταθερού ή του φορητού σου έχει έναν ξεχωριστό, απομονωμένο, χωρο ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, όπου δεν ξέρει κανένας τί πραγματικά κάνει πχ το 2012; Θα με έλεγες σίγουρα τρελό.

Πώς θα σου φαίνονταν αν σου έλεγα πριν από 1-2 εβδομάδες ότι οι τηλεοράσεις ένος γνωστού κατασκευαστή έχουν ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που μπορεί να τις καταστίσει άχρηστες όταν και όποτε θελήσει; Θα μου το φόραγες το πουκάμισο με τα μανίκια πίσω άνετα...

Όλα τα παραπάνω που αναφέρω, ενδεικτικά, είναι και επίσημα αποδεκτά από τις ίδιες τις εταιρείες. Είναι 100% σίγουρο ότι ισχύουν.

Κάποια πράγματα, λοιπόν, είναι θεωρίες συνωμοσίας και κάποια όχι... Ας μη μπερδεύουμε το "δύσκολα πιστευτό" με το "αναληθές". Έρευνα χρειάζεται και χρόνος για να τα ξεχωρίσεις.

Αν το πληρώσεις ξεχωριστά, ίσως...

Άλλο το να το ξέρεις, άλλο το να το δέχεσαι...

Και το αν ειναι κατι καλυτερο η χειροτερο το κρινει ποιος; Το αν σου αρεσει εσενα κατι η οχι; Η το αν μου αρεσει κατι εμενα η οχι; Αν τωρα μιλαμε για πιο γενικα, για παράδειγμα στα κινητα ναι η μπαταρια κραταει λιγοτερο απο οτι πριν 10 χρονια αλλα ταυτοχρονα μπορεις να κανεις 300 παραπανω πραγματα. Αυτο για ολους ειναι εξελιξη εκτος και αν θεωρεις οτι δεν ειναι γιατι το κομματι της διαρκειας της μπαταριας πηγε πισω. Με αυτο το σκεπτικο νομιζω δεν θα βρεις πουθενα εξελιξη σε αυτον τον πλανητη.

Το να μπορεις να απενεργοποιησεις μια συσκευη απομακρυσμενα σε περιπτωση κλοπης για λογους προστασιας δεδομενων ή για να αποθαρρυνει καποιον να κανει μια κλοπη ειναι εξελιξη ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, οπως ειπε ενας αλλος χρηστης στα σχολια θα καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι μονο αν τυχει να σου χρειαστει.

Επισης αυτο που εσυ αποκαλεις "αγνοια" ειναι ενα πραγμα που συμβαίνει παντου και καθημερινα. Αν πιστευεις το οτι καποιος δεν εχει γνωση πανω σε καποιο θεμα γιατι βαριεται να αναλυει τα αυτονοητα τοτε μαλλον η δικια σου γνωση πανω στην τεχνολογια χανει καπου.

Και στα @@ της η σαμσουνγκ να δει τι κανει ο Γιαννης μπροστα απο την τηλεοραση....

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nucleuspower είπε

Πότε θα εφαρμοστεί στην πράξη και στα κινητά για να σταματήσουν να τα κλέβουν;

Γιατί να σταματήσουν μόνο για ανταλλακτικά κάνα 50 με 100 ευρώ το σπρώχνουν από εκεί και πέρα...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xotz είπε

Και το αν ειναι κατι καλυτερο η χειροτερο το κρινει ποιος; Το αν σου αρεσει εσενα κατι η οχι; Η το αν μου αρεσει κατι εμενα η οχι; Αν τωρα μιλαμε για πιο γενικα, για παράδειγμα στα κινητα ναι η μπαταρια κραταει λιγοτερο απο οτι πριν 10 χρονια αλλα ταυτοχρονα μπορεις να κανεις 300 παραπανω πραγματα. Αυτο για ολους ειναι εξελιξη εκτος και αν θεωρεις οτι δεν ειναι γιατι το κομματι της διαρκειας της μπαταριας πηγε πισω. Με αυτο το σκεπτικο νομιζω δεν θα βρεις πουθενα εξελιξη σε αυτον τον πλανητη.

Το να μπορεις να απενεργοποιησεις μια συσκευη απομακρυσμενα σε περιπτωση κλοπης για λογους προστασιας δεδομενων ή για να αποθαρρυνει καποιον να κανει μια κλοπη ειναι εξελιξη ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, οπως ειπε ενας αλλος χρηστης στα σχολια θα καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι μονο αν τυχει να σου χρειαστει.

Επισης αυτο που εσυ αποκαλεις "αγνοια" ειναι ενα πραγμα που συμβαίνει παντου και καθημερινα. Αν πιστευεις το οτι καποιος δεν εχει γνωση πανω σε καποιο θεμα γιατι βαριεται να αναλυει τα αυτονοητα τοτε μαλλον η δικια σου γνωση πανω στην τεχνολογια χανει καπου.

Και στα @@ της η σαμσουνγκ να δει τι κανει ο Γιαννης μπροστα απο την τηλεοραση....

Φυσικά το κρίνει. Είναι δικαίωμα του καθενός και σε κάποια πράγματα υπάρχουν και νόμοι.

Το αν μου αρέσει ή όχι κάτι είναι ενδεικτικό του μέρους του καταναλωτικού κοινού που ανήκω.

Φυσικά και υπάρχει εξέλιξη σε πολλά πράγματα.Πχ σε φάρμακα (ανέβηκε ο μέσος όρος ζωής), στους επεξεργαστές (δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στο οποίο ένας καινούριος cpu να είναι χειρότερος από έναν παλιό) και πολλά άλλα πράγματα.

προφανώς δε διάβασες το άρθρο. Η τεχνολογία αυτή έγινε στα ΚΡΥΦΑ, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ από τη Samsung. Ο χρήστης δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτή την τεχνολογία. Οι κλέφτες γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό και το άρθρο αναφέει ξεκάθαρα:

"...Βεβαίως, μπορείτε πάντα να την αποσυνδέσετε από το Internet και να χρησιμοποιήσετε μία άλλη συσκευή streaming για να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες (π.χ. Android TV, Apple TV κ.λπ.)."... Άρα μπορεί να προσπεραστεί εύκολα. Προφανώς δεν το κατάλαβες καλά.

Η άγνοια στο post σου φαίνεται να υπάρχει από τη δική σου πλευρά. Δεν διάβασες προσεκτικά το άρθρο και αυτά που έγραψες είναι για κάτι που υπάρχει στο δικό σου μυαλό. Το άρθρο δεν γράφει κάτι τέτοιο. Δεν θα κρίνω τις γνώσεις σου πάνω στην τεχνολογία, γιατί δε σε γνωρίζω. Σε αντίθεση με εσένα. Κρίνω μόνο αυτά που γράφεις για το άρθρο.

Είναι τόσο στα @@ της που δεν σου δίνει καν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις πλήρως τη δυνατότητα να συγκεντρώνει προσωπικά σου δεδομένα... Εκτός κι αν το γνωρίζεις, αλλά δε θέλεις να το αναλύσεις γιατί είναι αυτονόητο... ότι τα μαζεύουν. Το αναφέρουν ξεκάθαρα στους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν το έκρυψαν ποτέ. Διάβασε:

https://www.samsung.com/uk/info/privacy-SmartTV/

2 ώρες πριν, apos είπε

Μιλησα γενικά για το ότι ο φόβος abuse μιας τεχνολογίας δεν θα πρέπει να είναι λόγος της μη χρήσης της. Άρα για μένα, ναι να μπαίνουν στο Internet. Με τα πάρα πολλά "αλλά", στα οποία συμφωνούμε. Σε ο,τι αφορά το raspberry, προσωπικά δεν θα το επέλεγα, για λόγους που εξήγησα στην προηγούμενη απάντησή μου. But that's just me, που λένε.

Δεν έχει να κάνει καθόλου με το φόβο. Μιλάμε για τεχνολογία. Είναι να υπάρχουν οι σωστές δικλείδες ασφαλείας ώστε να μη μπορεί να το εκμεταλλευτεί κάποιος για λόγους πέρα από αυτούς για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Το raspberry το ανέφερα στις επιλογές. Προσωπικά, ούτε εγώ θα το επέλεγα.

Δημοσ.

τι καθεστε και ψειριζετε...?  γιατι υπαρχει αυτη η τεχνολογια? ειναι απλη και μπορει να υπαρξει .......απλα. 

Δεν σας αρεσει?  δικαιωμα σας και γουστο σας...! Αλλα γιατι σας κοφτει?  εσας σας μπλοκαρε ποτε καποια εταιρεια, ειτε η Samsung/LG/Sony/Panasonic κλπ, καποια συσκευη που αγορασατε νομιμα..? Δεν νομιζω..! 

Επισης, οποιος δεν θελει Smart συσκευη (ειτε τηλεοραση, ειτε κινητο, ειτε ταμπλετ...) για Χ-Ψ λογους....,  γιατι να την αγορασει..?  υπαρχουν και NON Smart συσκευες, που δουλευουν  υπεροχα....!!!!!!! 

Δημοσ.

Αλήθεια τώρα εσείς πιστεύετε ότι ο κλέφτης θα πάρει μια…55αρα στον ώμο και θα φύγει;;;

Αυτα είναι κόλπα των εταιρειών στην απενεργοποιεί κάνα δυο χρόνια μετά την εγγύηση και στο σέρβις σου λένε 100-150 πχ και παίρνεις άλλη γιατί δεν συμφέρει…

Και απαντήσεις του τύπου πάρε νοίκια,crt κλπ είναι από τύπους που αδιαφορούν γενικά για την ιδιωτικοτητά τους γιατί υπάρχει ακόμα αυτή ξέρετε στο Ίντερνετ και παντού.

Μην δικαιολογούμε τις εταιρείες γιατί τους δίνουμε πάρα πολλά δικαιώματα και τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα για το σάιτ…

39 λεπτά πριν, cabdik είπε

τι καθεστε και ψειριζετε...?  γιατι υπαρχει αυτη η τεχνολογια? ειναι απλη και μπορει να υπαρξει .......απλα. 

Δεν σας αρεσει?  δικαιωμα σας και γουστο σας...! Αλλα γιατι σας κοφτει?  εσας σας μπλοκαρε ποτε καποια εταιρεια, ειτε η Samsung/LG/Sony/Panasonic κλπ, καποια συσκευη που αγορασατε νομιμα..? Δεν νομιζω..! 

Επισης, οποιος δεν θελει Smart συσκευη (ειτε τηλεοραση, ειτε κινητο, ειτε ταμπλετ...) για Χ-Ψ λογους....,  γιατι να την αγορασει..?  υπαρχουν και NON Smart συσκευες, που δουλευουν  υπεροχα....!!!!!!! 

Υπάρχουν ακόμα,σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα υπάρχουν και όσο δεν θεσπίζονται νόμοι για τις εταιρείες τόσο θα γίνονται και πιο ασύδοτες…

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, harispao said:

Αυτα είναι κόλπα των εταιρειών στην απενεργοποιεί κάνα δυο χρόνια μετά την εγγύηση και στο σέρβις σου λένε 100-150 πχ και παίρνεις άλλη γιατί δεν συμφέρει…

Και πιστεύεις ότι δεν θα βρεθεί κάποιος τεχνικός/μηχανικός, που θα το πάρει χαμπάρι, θα το βγάλει στη φόρα ώστε να αρχίσουν (ΗΠΑ) αβέρτα οι αγωγές? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...