Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Βάσιμα κάποια από τα ερωτήματα σου, αλλά ούτε και εγώ θυμάμαι να ερωτήθηκα αν θέλω να απενεργοποιείται το κλεμμένο μου κινητο μέσω ΙΜΕΙ. Και επειδή ήμουν 4 χρόνια στην Αγγλία απτό 1999-2003, θυμάμαι μερικούς ελληναράδες που ψώνιζαν τέτοια κινητά από Ασιάτες (δεν τους λέω πακιστανους για να μη θεωρηθώ ρατσιστής από ορισμένους γραφικούς) και τα έφερναν Ελλάδα που δεν υπήρχε το IMEI block..

Μια χαρά καλή τεχνολογια είναι. Μακάρι να είναι άχρηστη ακόμα και η τοστιέρα μετά από κλοπές. 

Η ένσταση απο τους φίλους επαναστάτες :P είναι πως πληρώνουν ένα Χ προιόν και θέλουν 100% administrator/owner rights.

Δεν το βλέπουν δηλαδή σαν υπηρεσία αυτό που κάνει η Samsung αλλά σαν κατάχρηση.

Απο τη μεριά της η Samsung είναι εντελώς λάθος.Γιατί να το κρύψει ; Η σωστή κίνηση θα ήταν κατά την αγορά να σου προσφέρει την υπηρεσία με μια τυπική χρέωση(γιατί μόνο όταν πληρώνουμε καταλαβαίνουμε) του τύπου με 5 ευρώ ακόμα αγοράζεται τη υπηρεσία απενεργοποίησης σε περίπτωση κλοπής…θα το αγόραζαν όλοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά…θα έβγαζε και ένα τάληρο απο το τίποτα :)

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nucleuspower είπε

Πότε θα εφαρμοστεί στην πράξη και στα κινητά για να σταματήσουν να τα κλέβουν;

και η  apple δεν μπλόκαρε τα iphone που ειχαν κλαπεί πριν μερικά χρόνια σε ταραχες;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, avoulk είπε

Όλα καλά και συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις.

Παρά ταύτα, το internet έχει νόημα στην TV καθώς στην τελευταία ψάχνεις με τον φακό να παρακολουθήσεις κάτι αμυδρά ενδιαφέρον..

Υπάρχουν κινητά, tablet, laptop, pc και δυνατότητα σύνδεσης με streaming υπηρεσίες, που αναβαθμίζονται και παρέχουν ασφάλεια σε σχέση με μία tv που σε 1-2 χρόνια δε θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xotz είπε

Δεν υπαρχει λογισμικο χωρις τρυπες ασφαλειας ή που να αρεσει σε ολους. Αυτο ειναι γεγονος. Το οτι μπορεις να αλλαξεις πραγματα η να κανεις πραγματα για να το φερεις στα μετρα σου, γινεται και το κανω εδω και χρονια. Το θεμα ειναι οτι ολοι ακουνε τον καθε κεφτε στο youtube και δεν ξερουν τι θελουν. Δεν θελεις smart tv? Μην παρεις. Θελεις καλο λογισμικο; Περιμενε λιγο ακομα και οταν οι τηλεορασεις πανε +500 ευρω για την "ασφαλεια" και το "καλο λογισμικο" να δω ποσοι απο αυτους θα πληρωσουν για να την παρουν.

(και πολυ καλα κανεις κατα την γνωμη μου με το linux)

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες εκτός απο ένα. Δεν θέλω να πάρω smart TV. Δυστυχώς δεν μπορώ να μην πάρω smart TV μιας και πλέον δεν κυκλοφορεί τίποτα άλλο στην αγορά. Αν θελήσω να αγοράσω κάτι που να λειτουργεί σαν μια παλιά τηλεόραση δλδ οθόνη και δεκτης χωρίς άλλα smart features πρέπει να πάω σε οθόνη υπολογιστή ή επαγγελματική οθόνη μεγάλου μεγέθους και ανάλογα μεγάλου κόστους. Απλά διευκρινηση

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι δεν έχω καταλάβει. Την κλοπή ως ιδιώτης που τη δηλώνω για να απενεργοποιηθεί η συσκευή; Προϋποθέτει ότι έχω κάνει registration τη συσκευή ονομαστικά και εν συνεχεία δηλώνω κλοπή στη Samsung, πιστοποιούν ότι είμαι εγώ με το sn που έχω κάνει registration και προχωρούν στο κλείδωμα; Περισσότερο εφαρμογή για μαζικές κλοπές φορτίων μου κάνει αυτό που λέει το άρθρο.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, zaratustra said:

Κάτι δεν έχω καταλάβει. Την κλοπή ως ιδιώτης που τη δηλώνω για να απενεργοποιηθεί η συσκευή; Προϋποθέτει ότι έχω κάνει registration τη συσκευή ονομαστικά και εν συνεχεία δηλώνω κλοπή στη Samsung, πιστοποιούν ότι είμαι εγώ με το sn που έχω κάνει registration και προχωρούν στο κλείδωμα; Περισσότερο εφαρμογή για μαζικές κλοπές φορτίων μου κάνει αυτό που λέει το άρθρο.

Εσυ ως καταναλωτης δεν θα δηλωσεις τιποτα, γιατι η μεθοδος απενεργοποιησης δεν απευθυνεται σε σενα.

Απενεργοποιηθηκε το κλεμενο εμπορευμα για να μην μπορει να πουληθει.

• Like 1
Δημοσ.

καλά μαλάκες εντελώς είναι και το ανακοίνωσαν έτσι χύμα δημόσια? ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ μου φαίνεται εμένα... εκτός ότι πέθανα στα γέλια από την άλλη μου φαίνεται υπερβολικά περίεργο να ανακοινώνει επίσημα κάτι τέτοιο. Από την μια απομακρύνει τους κλέφτες εννοείται από την άλλη όμως από τη στιγμή που το ανακοινώνει έτσι χύμα εγώ προσωπικά και πιστεύω ο καθένας που παει να ακουμπήσει 2 χιλιάρικα για τηλεόραση θα προτιμήσει άλλη μάρκα και όχι samsung αν έχει διαβάσει την συγκεκριμένη ανακοίνωση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ovidius80 είπε

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες εκτός απο ένα. Δεν θέλω να πάρω smart TV. Δυστυχώς δεν μπορώ να μην πάρω smart TV μιας και πλέον δεν κυκλοφορεί τίποτα άλλο στην αγορά. Αν θελήσω να αγοράσω κάτι που να λειτουργεί σαν μια παλιά τηλεόραση δλδ οθόνη και δεκτης χωρίς άλλα smart features πρέπει να πάω σε οθόνη υπολογιστή ή επαγγελματική οθόνη μεγάλου μεγέθους και ανάλογα μεγάλου κόστους. Απλά διευκρινηση

δηλαδή αν πάρεις μια smart και δεν την συνδέσεις σε δίκτυο, τι πρόβλημα θα έχεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω ένα επιχείρημα γιατί αυτό υποτίθεται είναι κάτι καινοτόμο και σπουδαίο . Προσωπικά δεν με τρελαίνει με αφήνει αδιάφορο.Επισης ποιος σε διαβεβαιώνει ότι με αυτη τη τεχνολογία δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας για προσωπική χρήση.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, jerry banana said:

Επισης ποιος σε διαβεβαιώνει ότι με αυτη τη τεχνολογία δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας για προσωπική χρήση.

Κανείς, αλλά έτσι κι αλλιώς μπορείς να διαχειριστείς την TV remotely μέσω app στο κινητό από cloud, εκεί δεν παίζουν κενά ασφαλείας? 😛

Χώρια το τι άλλα data στέλνει η TV στους servers της Samsung/LG/Sony/κτλπ.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nvel είπε

δηλαδή αν πάρεις μια smart και δεν την συνδέσεις σε δίκτυο, τι πρόβλημα θα έχεις;

Στην περίπτωση μου με την SONY το android TV και όλο το πακετάκι των εκάστοτε λειτουργικών που έρχονται με τις τηλεοράσεις και πρακτικά σε αναγκάζουν να ασχολείσαι με features που μπορεί να μην θες και σίγουρα δεν χρειάζεσαι. Επίσης η ύπαρξη smart features ανοίγει τρύπες ασφαλείας ασχέτως αν η τηλεόραση συνδεθεί σε δίκτυο η όχι. Το ότι δεν είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση στο δίκτυο δεν σημαίνει ότι οι εφαρμογές που συλλέγουν δεδομένα δεν συνεχίζουν να τα συλλέγουν και να τα στείλουν οταν κάποια στιγμή το android θα σε πρήξει να βάλεις δίκτυο για αναβαθμίσεις. Δεν μου έχει συμβεί ακόμα με την SONY που έχω αλλά με HiSense που έχω δουλέψει σε τακτικά χρονικά διαστήματα έψαχνε συνδεση στο internet για να κάνει ενημερώσεις και μέχρι που την συνέδεες και έκανες τις ενημέρώσεις δεν σε άφηνε με τιποτα να πας ακόμα και σε άλλο source

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κανείς, αλλά έτσι κι αλλιώς μπορείς να διαχειριστείς την TV remotely μέσω app στο κινητό από cloud, εκεί δεν παίζουν κενά ασφαλείας? 😛

Χώρια το τι άλλα data στέλνει η TV στους servers της Samsung/LG/Sony/κτλπ.

Κατάλαβα ένας Θεός ξέρει .Μέχρι να ακουστούν τα κακά μαντάτα οπως με την apple τότε που είχε την μεγάλη διαρροή οι πληροφοριων

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...