GATE123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, vilfer είπε Δεν μου λέτε, τα nokia 5,4 και g20 αξίζουν; Έχουν κάποια θεματάκια, το ξέρω, αλλά έχουν και κάποια πλεονεκτήματα, όπως το android one και εγγύηση οτι για 3 έτη θα έχεις αναβαθμίσεις στο android. Επιπλέον, όπως στην περίπτωση του g20, έχουν τεράστια μπαταρία. Τι λέτε, αξίζουν αυτά τα δύο μοντέλα γι' αγορά; Στο μόνο που αξίζουν είναι ότι είναι με stock android.
Fotia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουν και ραδιοφωνο τα νοκια και NFC ,τουλαχιστον στο Πλαισιο που τα ειδα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
vilfer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μου αρέσουν, ρε γμτ! Ειδικά το μωβ 5.4, αν και το G20 ίσως είναι καλύτερο... Να τους δώσω μία ευκαιρία ή να πάω για το RealMe 8 6/128 4G;
Fotia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατι δεν πας να τα δεις απο κοντα ; Eχει και realme ανοικτα το Πλαισιο (χωρις να θελω να κανω διαφημιση ,ετυχε ειδα)
GATE123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, vilfer είπε Μου αρέσουν, ρε γμτ! Ειδικά το μωβ 5.4, αν και το G20 ίσως είναι καλύτερο... Να τους δώσω μία ευκαιρία ή να πάω για το RealMe 8 6/128 4G; Βλέπεις , συγκρίνεις, αγοράζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα