vilfer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~200 το πολύ! 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Θα προτιμούσα από Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Κυρίως μεταχειρισμένα, αλλά και καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; The bigger, the better, αλλά δεν είναι σημαντικό! 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Μέτρια 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Πολύ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Ισως 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Περιήγηση στο διαδίκτυο, viber, έλεγχος email, ομιλία, spotify. Καλησπέρα, παιδιά! To παλιό μου κινητό (Redmi Note 6 Pro) πνέει τα λοίσθια. Κολλάει συνεχώς, κάνει τη μία επανεκκίνηση πίσω από την άλλη, ζεσταίνεται με το παραμικρό και όλα δείχνουν ότι ήρθε ο καιρός ν' αλλάξω συσκευή. Οπως μαρτυρά και ο τίτλος, δεν έχω καμία σχέση με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Θέλω μια συσκευή σχετικά γρήγορη, να μην κολλάει, να λειτουργεί καλά το Bluetooth ώστε να συνδέεται απρόσκοπτα στο αυτοκίνητο. Από κάμερα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το κινητό (όταν θέλω να βγάλω φωτογραφίες χρησιμοποιώ τη DSLR μου), επομένως η χρήση της κάμερας του κινητού θα είναι εντελώς περιστασιακή. Το κινητό θα χρησιμοποιείται για internet, ομιλία, viber, skype και ακρόαση μουσικής μέσω spotify στο αμάξι. Υποθέτω ότι οι απαιτήσεις μου είναι μικρές και δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο. Αν γίνεται, επειδή το προηγούμενο κινητό χρησιμοποιούσε MIUI και κολλούσε συχνά, θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Εκτός κι αν στις νεότερες εκδόσεις το πρόλημα έχει διορθωθεί. Αυτά! Περιμένω τις προτάσεις σας/συμβουλές σας! ΥΓ. Αν κάποιος πουλάει συσκευή σε καλή τιμή που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου, ας μπει στον κόπο να μου στείλει πμ με την αγγελία του. Θα προτιμηθούν συσκευές μ' εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ.
chios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 https://www.skroutz.gr/s/25249298/Realme-7-128GB-Mist-Blue.html?from=sku_spec_variations Αυτό θα σε καλύψει άνετα για αυτά που ζητάς, με λογισμικό πολύ ανωτέρω από το miui των Xiaomi. Άλλη μια καλή επιλογή είναι αυτό. https://www.skroutz.gr/s/27958352/TCL-20-5G-128GB-Mist-Gray.html
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vilfer είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; ~200 το πολύ! 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Θα προτιμούσα από Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Κυρίως μεταχειρισμένα, αλλά και καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; The bigger, the better, αλλά δεν είναι σημαντικό! 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Μέτρια 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Πολύ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Ισως 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Περιήγηση στο διαδίκτυο, viber, έλεγχος email, ομιλία, spotify. Καλησπέρα, παιδιά! To παλιό μου κινητό (Redmi Note 6 Pro) πνέει τα λοίσθια. Κολλάει συνεχώς, κάνει τη μία επανεκκίνηση πίσω από την άλλη, ζεσταίνεται με το παραμικρό και όλα δείχνουν ότι ήρθε ο καιρός ν' αλλάξω συσκευή. Οπως μαρτυρά και ο τίτλος, δεν έχω καμία σχέση με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Θέλω μια συσκευή σχετικά γρήγορη, να μην κολλάει, να λειτουργεί καλά το Bluetooth ώστε να συνδέεται απρόσκοπτα στο αυτοκίνητο. Από κάμερα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το κινητό (όταν θέλω να βγάλω φωτογραφίες χρησιμοποιώ τη DSLR μου), επομένως η χρήση της κάμερας του κινητού θα είναι εντελώς περιστασιακή. Το κινητό θα χρησιμοποιείται για internet, ομιλία, viber, skype και ακρόαση μουσικής μέσω spotify στο αμάξι. Υποθέτω ότι οι απαιτήσεις μου είναι μικρές και δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο. Αν γίνεται, επειδή το προηγούμενο κινητό χρησιμοποιούσε MIUI και κολλούσε συχνά, θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Εκτός κι αν στις νεότερες εκδόσεις το πρόλημα έχει διορθωθεί. Αυτά! Περιμένω τις προτάσεις σας/συμβουλές σας! ΥΓ. Αν κάποιος πουλάει συσκευή σε καλή τιμή που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου, ας μπει στον κόπο να μου στείλει πμ με την αγγελία του. Θα προτιμηθούν συσκευές μ' εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ. +1 στο Realme που προτάθηκε και με 2 χρόνια εγγύηση και με service στο Ελληνικό. Και εδώ με 3 χρόνια εγγύηση αλλά το 6/128 με 5G https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-7-dual-5g-128gb-smartphone/?productId=20401568&fname=&fvalue=&gclid=CjwKCAjw95yJBhAgEiwAmRrutPTXEFVfkGtfMZiRQlv05nniGu4fcKbZbo1wqsSaN7J_HbLtAaVJxRoCw3QQAvD_BwE Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από GATE123
takis1984 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Όπως είπαν και παραπάνω σε αυτά τα χρήματα το realme είναι μια πολύ καλή επιλογή
vilfer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ποιο από τα δύο μού προτείνετε; Το 7 ή το 6 με 5G;
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, vilfer είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ποιο από τα δύο μού προτείνετε; Το 7 ή το 6 με 5G; Για εμένα προσωπικά το 5 G
osfp1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, vilfer είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ποιο από τα δύο μού προτείνετε; Το 7 ή το 6 με 5G; Μαλλον εννοείς το 7 5G.Το 6 δεν υπηρξε ποτε με υποστήριξη 5G το λεω γιατί εχω realme 6s. Πάντως συμφωνω και εγω με το realme 7 5G....
GATE123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Μαλλον εννοείς το 7 5G.Το 6 δεν υπηρξε ποτε με υποστήριξη 5G το λεω γιατί εχω realme 6s. Πάντως συμφωνω και εγω με το realme 7 5G.... Όχι λέει το 7 5G 6/128 που πρότεινα από τον Γερμανό με τα 3 χρόνια εγγύηση. Το άλλο 7 είναι το απλό(4G) με τα 8/128 από σκρουτζαδικο με τα 2 χρόνια εγγύηση. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2021 από GATE123 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Όχι λέει το 7 5G 6/128 που πρότεινα από τον Γερμανό με τα 3 χρόνια εγγύηση. Σίγουρα έχει 3 χρόνια εγγύηση το realme 7 5g 6/128gb? Στον Γερμανό βλέπω να λέει 2 χρόνια ενώ στο realme 7 64gb βλέπω γράφει 3.
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, ΜΙχαλιεςς είπε Σίγουρα έχει 3 χρόνια εγγύηση το realme 7 5g 6/128gb? Στον Γερμανό βλέπω να λέει 2 χρόνια ενώ στο realme 7 64gb βλέπω γράφει 3. Ναι τώρα που το λες και γω το είδα. Αλλά ξέρω ότι στις μεγάλες αλυσίδες έχουν 3. Λίγο μ@λ@κι@ δεν είναι? Πάντως το 7 5G είναι καλύτερα να πάρει ο TS.
Fotia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Την εγγυηση πρεπει να την δινουν καπου γραπτα . Οχι τι γραφει και τι λεει ο καθενας .. Μπορει να αναφερεται και στην συσκευασια καπου.
vilfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Aν βρω σε καλή τιμή το Realme 7 Pro (128GB), να το πάρω ή όχι;
GATE123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vilfer είπε Aν βρω σε καλή τιμή το Realme 7 Pro (128GB), να το πάρω ή όχι; Αν σε ικανοποιεί ναι πάρτο. Αλλά σε αυτά τα λεφτά (-+10€) παίρνεις το Realme 8 pro. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από GATE123
vilfer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν μου λέτε, τα nokia 5,4 και g20 αξίζουν; Έχουν κάποια θεματάκια, το ξέρω, αλλά έχουν και κάποια πλεονεκτήματα, όπως το android one και εγγύηση οτι για 3 έτη θα έχεις αναβαθμίσεις στο android. Επιπλέον, όπως στην περίπτωση του g20, έχουν τεράστια μπαταρία. Τι λέτε, αξίζουν αυτά τα δύο μοντέλα γι' αγορά;
Fotia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) To G20 έχει για 3 ετη . Tα ειδα σε αλυσιδα και τα δύο .Νομιζω καλύτερη κατερη κατασκευή το 5.4 . Θα βγαλει συντομα και το G50 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα