Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως όποιος θέλει προλαβαίνει να ανοίξει μαγαζί αφαίρεσης τατουάζ πριν γίνουν πολλά. Έχει ψωμί η δουλειά στο μέλλον

• Like 6
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Τα τατου στουντιος επληγησαν πολυ απο την ολη φαση με τον ιο. Ηταν απο τα πρωτα που εκλεισε το κρατος και απο τα τελευταια που ανοιξαν. Ειχε γινει και θεμα περυσι για ποιο λογο δεν τα ανοιγουν μιας και χωρις κοβιντ τηρουσαν μετρα υγιεινης 

• Like 1
Δημοσ.

Και γω το παρατητησα οτι επεσε το ποσοστο αυτων που εβλεπα με tatoo στην παραλια.

Ειδα μια ευσωμη κοπελα με ντιεγκο μαραντονα στο μπουτι ομως.

Θα ηθελα πραγματικα να ξερω το στορυ πισω απο αυτο το tatoo.

Δημοσ.

ανάλογα... που πήγες σε μακρινές παράλιες (η αλλιώς σοβαρές) λίγα θα δεις (ετσι ήταν πάντα)
στης κλασσικές κοντινές η αλλιώς σούπα οχι μόνο βλέπεις αλλά έχει αυξητικές τάσεις και μαλιστα ΟΤΙ ΜΑ....Α φαντάζεσαι πλέον χτυπάνε (κακογουστιά στο full)

18 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ο ύμνος του κάθε τατουατζή.

προσπαθώ να ψαρέψω τον εγκέφαλο μου που έπεσε κάτω και προσπαθεί να αποδράσει

Δημοσ.

Απλά καταντήσανε κιτς. Πέρα από το κακό γούστο, είναι και η ποιότητα στην πλειονότητά τους που στην καλύτερη είναι μάπα.

Σημειωτέων πως εδώ, αυτοί που κάνουν ποιοτικά τατουάζ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, onelonelystar said:

τατού, μούσια και ξυρισμένη γάμπα & στήθος το φουλ πακέτο καλά κρατεί.

Κοίτα, κι εγώ βρίζω όταν βλέπω άλλους να κυκλοφορούν με πέδιλα και σαγιονάρες, αλλά δεν κάνω κι έτσι! 😛 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

Και ελεγα γιατι εχω μονο εγω τριχες στις γαμπες 😝😝

Δημοσ.

Έχει ακόμα πολλά πρόβατα, χωρίς προσωπική άποψη,χωρίς προσωπικό γούστο, αποχαυνωμενα που κάνουν ότι κάνουν οι άλλοι,άσχετα αν τους αρέσει αυτό. 

Έτσι είναι και με τατουάζ και με τα μούσια. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jmmys είπε

Έχει ακόμα πολλά πρόβατα, χωρίς προσωπική άποψη,χωρίς προσωπικό γούστο, αποχαυνωμενα που κάνουν ότι κάνουν οι άλλοι,άσχετα αν τους αρέσει αυτό. 

Έτσι είναι και με τατουάζ και με τα μούσια. 

Δεν θα τους ελεγα ακριβως προβατα. Δλδ πολλες φορες το βρισκω σεξυ αυτο. Ουτως γ αλλως ενας αντρας σαν στυλ δεν εχει και πολλες επιλογες. Γυννασμενος με κανα τατου σχετικα ατριχος και μαλλι σχεδον ξυρισμενο στο πλαι. Η εναλλακτικη τριχωτο στηθος με πουκαμισο σε νησι ξερω γω. Τα μουσια, οχι τα πολυ μακρια, απλα μια εβδομαδα αξυριστος ειναο βολικο.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

Για την ξυρισμενη γάμπα και στήθος είμαι υπέρμαχος όμως. Και χέρια/πήχεις μη σου πω. Τόση ζέστη που έχουμε τα καλοκαίρια και τόσο ιδρώτα που ρίχνεις, καλύτερα να ιδρώνεις χωρίς τρίχες τουλάχιστον. Αν μπορούσα και το κεφάλι θα ξυριζα το καλοκαίρι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...