d3v4st4tor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Η TV αυτή: https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-panasonic-p42u20e-42-plasma-full-hd/prod420068pp/ σε συνδιασμό με το Sony BDP-S360 https://www.skroutz.gr/s/82353/Sony-BDP-S360.html Υπέροχη εμπειρία μια εποχή που δεν είχα ιντερνετ και τα δισκάκια νοικιάζονταν με τη ντουζίνα για όσο χρόνο ήθελα (τα καλά της επαρχίας...) 1
AzaZyL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Εγώ ακόμα δεν αλλάζω την plasma Panasonic 50vt30 μου... Μόνο εάν καεί θα πάω σε OLED.. 3
stefanidisg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Επειδή έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση εδώ και 1 χρόνο, ότι και να πω είναι λίγο από άποψη εικόνας . Σε θέαση από 1080 και 4κ δεν παίζετε , YouTube 4k μένεις ακίνητος , απλώς θέλει προσοχή σε τηλεοπτικό σήμα με τα στατικά λόγω τεχνολογίας για αποφυγή burn in , κινηματογραφική εμπειρία που δεν έχεις ξαναδεί και δεν θα ξαναπάς σε άλλη τεχνολογία εκτός oled . 2
specre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Η TV αυτή: https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-panasonic-p42u20e-42-plasma-full-hd/prod420068pp/ σε συνδιασμό με το Sony BDP-S360 https://www.skroutz.gr/s/82353/Sony-BDP-S360.html Υπέροχη εμπειρία μια εποχή που δεν είχα ιντερνετ και τα δισκάκια νοικιάζονταν με τη ντουζίνα για όσο χρόνο ήθελα (τα καλά της επαρχίας...) Εμένα ήταν πιο παλιό μοντέλο, νομίζω αυτή (στην ουσία ίδιες): https://www.lcd-compare.com/televiseur-PANTXP42U10-PANASONIC-TX-P42U10.htm 11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Επειδή έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση εδώ και 1 χρόνο, ότι και να πω είναι λίγο από άποψη εικόνας . Σε θέαση από 1080 και 4κ δεν παίζετε , YouTube 4k μένεις ακίνητος , απλώς θέλει προσοχή σε τηλεοπτικό σήμα με τα στατικά λόγω τεχνολογίας για αποφυγή burn in , κινηματογραφική εμπειρία που δεν έχεις ξαναδεί και δεν θα ξαναπάς σε άλλη τεχνολογία εκτός oled . Έχω την εντύπωση πως το burn in τα τελευταία χρόνια έχει ελαχιστοποιηθεί. Αλλά για καλό και για κακό.... αυτό που έγραψες (το έκανα bold & underline)
Surriento Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 'Έχω κι εγώ τη συγκεκριμένη τηλεόραση, εξαιρετικά ευχαριστημένος τη τσακίζω και με playstation 4 κι ας μην έχει hdmi2.1 απλά εξαιρετική...
grigoris_a Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Είδα ότι έχει την TX55HZ980E ο Κωτσόβολος στα 999€ με 20%.Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω να πέσει καμία Sony A8 σε αυτή την τιμή η LG λόγω OS.Σαν εικόνα που την είδα στο μαγαζί δίπλα σε LG μου φάνηκε παρά πολύ καλή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Οταν ειναι "διαθεσιμο μονο σε καταστημα" δεν εχουν πει πολλοι οτι προκειται για εκθεσιακο κομματι;
stefanidisg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 34 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οταν ειναι "διαθεσιμο μονο σε καταστημα" δεν εχουν πει πολλοι οτι προκειται για εκθεσιακο κομματι; Εκθεσιακό και oled συνδιασμός απαγορευτικός .
giorginho Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Οταν ειναι "διαθεσιμο μονο σε καταστημα" δεν εχουν πει πολλοι οτι προκειται για εκθεσιακο κομματι; Σε αυτήν δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις ονλαιν και να παραλάβεις στο κατάστημα. Συνήθως στις εκθεσιακές λέει "διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα" (και όχι "διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα") και δε σε αφήνει να παραγγείλεις ονλαιν. Θα μπορούσε όμως το σύστημα να επιτρέπει στο κατάστημα να την καταχωρήσει και ως καινούργια στο site με την 1η περιγραφή που ανέφερα, αλλά να είναι στην πραγματικότητα εκθεσιακό τεμάχιο. Θα ήταν μάλλον η εξαίρεση της "πονηραδας" του καταστήματος. Εγώ πάντως όσο έψαχνα για oled το μοντέλο αυτό ήταν πάντα ξεκάθαρα το φθηνότερο που υπήρχε και γι αυτόν τον λόγο προσπαθούσα να βρω στοιχεία από rtings κλπ. Αυτό που κατάλαβα γρήγορα είναι ότι η γενικότερη ποιότητα εικόνας του δεν είναι καθόλου σαν την 1000αρα (κορυφαία της γενιάς του) και φυσικά πολύ λιγότερο σαν της 2000αρας (κορυφαίο μοντέλο επόμενης γενιάς). Το "πάρε γιατί είναι Panasonic" ως μπακαλιστικο επιχείρημα δεν νομίζω ότι έχει θέση εδώ. "Πάρε γιατί είναι oled" ναι (πάνελ κλασικά του μονοπωλίου της LG, παρεμπιπτόντως ακόμα και αυτό σαν επιχείρημα θέλει προσοχή, στο μεταξύ κυκλοφορούν και κάτι ολεντ Grundig, Metz κλπ και από όσο τις έχω τσεκάρει είναι μάπα), "πάρε γιατί έχει απόλυτα μαύρα" ξέρω γω ναι, εγώ θα πω όχι για το burn in αλλά προσέξτε το θέμα στο οποίο πάσχουν γενικά όλες οι oled και εννοώ φυσικά της φωτεινότητας ιδίως σε hdr περιεχόμενο (έχω δει περιπτώσεις να πέφτει η φωτεινότητα στο μισό, τουλάχιστον σαν αίσθηση, χωρίς ψηφιακό όργανο μέτρησης, με το που το γύριζε σε hdr η τηλεόραση, αναφέρομαι σε άλλο μοντέλο). Προσωπικά κατέληξα και πήρα μια Philips oled (935+) και έχω εντυπωσιαστει από το πόσο φωτεινή είναι, συναγωνιζεται την QN95T μου που ειναι από τις πιο φωτεινές που έχουν βγει εβερ. Χαίρομαι πάντα όταν γράφει κάποιος τη γνώμη του που κατέχει ακριβώς το προϊόν του θέματος, απλά έχετε λίγο υπόψη σας ότι δύσκολα κάποιος που έχει μια καλή και ακριβή σχετικά tv έχει ακόμα μια τέτοια ώστε να κάνει άμεση σύγκριση των δύο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα