avacan23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/220145-panasonic-oled-tx55gz960e-55 Panasonic OLED TX55GZ960E 55 Τηλεόραση Smart 4K TV οποιος θελει 55αρα OLED με 20% επιστροφή θα πληρωσει 899 ευρώ και θα παρει πισω 180 ευρώ σε ποντους για εξαργυρωση αν εχει καρτες Εθνικής δλδ βγαινει 55 αρα oled στα 719 ευρώ Αν εξαιρεσεις το μενου που ειναι λιγο απλο η εικονα τησ ειναι καταπληκτικη ειδικα στο HDR. https://youtu.be/iWiZvWQ2nZw Για OLED ειναι καλη προσφορα..στο skroutz 1089 euro. https://www.skroutz.gr/s/25616795/Panasonic-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-TX-55GZ960E-HDR-55.html
terry308 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, avacan23 είπε Panasonic OLED TX55GZ960E 55 Τηλεόραση Smart 4K TV οποιος μένει στα Χανιά ή εκεί κοντά και θέλει 55αρα OLED με 20% επιστροφή θα πληρωσει 899 ευρώ και θα παρει πισω 180 ευρώ σε ποντους για εξαργυρωση αν εχει καρτες Εθνικής δλδ βγαινει 55 αρα oled στα 719 ευρώ Fixed 😉 1
mernides Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Η 65άρα είναι διαθέσιμη για αποστολή τώρα που το κοιτάω. Έμμεσα βγαίνει στα €960 με κάρτα Εθνικης. Πολύ καλή τιμή για 65άρα OLED, αλλά δεν ξέρω εάν επηρεάζει αρνητικα που είναι Panasonic.
Aias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mernides είπε Η 65άρα είναι διαθέσιμη για αποστολή τώρα που το κοιτάω. Έμμεσα βγαίνει στα €960 με κάρτα Εθνικης. Πολύ καλή τιμή για 65άρα OLED, αλλά δεν ξέρω εάν επηρεάζει αρνητικα που είναι Panasonic. H panasonic βγαζει απο τις καλυτερες τηλεορασεις. Το συγκεκριμενο μοντελο δεν το ξερω Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Aias
pdim16 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Παιδιά μόνο βάλτε έξτρα εγγύηση η πάρτε κάτι πιο επώνυμο. Εμεις την πάθαμε με τη hisense.ολοκληρη γραμμή καμμένα bezel στα 3 χρόνια κ οι γραμμές αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Λογικά το κόστος για φτιαξιμο υψηλό όποτε θέλει πέταμα. Δεν θα μείνει γραμμή για γραμμή. Ομοίως με την προηγούμενη funai που χάλασε στα 3 χρόνια κ ένα μήνα (εγγύηση είχε 3 χρόνια) 1
anergos13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 κομματι διαθεσιμο για παραλαβη στα.....Χανια!!
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pdim16 είπε Παιδιά μόνο βάλτε έξτρα εγγύηση η πάρτε κάτι πιο επώνυμο. Εμεις την πάθαμε με τη hisense.ολοκληρη γραμμή καμμένα bezel στα 3 χρόνια κ οι γραμμές αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Λογικά το κόστος για φτιαξιμο υψηλό όποτε θέλει πέταμα. Δεν θα μείνει γραμμή για γραμμή. Ομοίως με την προηγούμενη funai που χάλασε στα 3 χρόνια κ ένα μήνα (εγγύηση είχε 3 χρόνια) H panasonic ειναι επώνυμη και βγάζει καθε χρονιά την καλύτερη OLED TV, καλύτερη απο LG, SONY αλλα δεν ειναι αυτό που λέμε value for money, απευθύνεται κυρίως σε σινεφίλ και αυτούς που κυνηγάνε την καλυτερη ποιότητα εικόνας, ενώ μέχρι στιγμής, δεν απευθύνεται στους gamer οπως η LG. Εχει σαφώς ακριβότερες τιμές απο τον ανταγωνισμό στα custom made μοντέλα της (η ναυαρχίδα της). Ολα αυτά τα γράφουν τα πιο αξίόπιστα site και επαγγελματίες calibrator οπως ο Vincent του HDTVtest, avforums.com κτλ Απλά ο μέσος χρήστης δεν τα διαβάζει και εχει πλήρη άγνοια. Τελος η βλάβη ειναι θέμα πανελ και όχι εταιρείας, ολα τα OLED πανελ τα κατασκευάζει η lg και όλες οι εταιρίες έχουν και θα έχουν αστοχίες. Ειδικά με τις LG oled, πριν κάποια χρόνια (αν θυμούνται οι παλιότεροι) ειχε γινει μεγάλο θέμα με τα χαλασμένα πανελ της. https://www.hdtvtest.co.uk/n/Panasonic-reveals-its-full-2021-OLED-and-LED-TV-lineup https://www.avforums.com/hub/tvs.8/reviews/oled-tvs.89/ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από prefuse 7
giorginho Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Το οτι μια εταιρεια βγαζει το τοπ προϊον στην αγορα δε σημαινει αυτοματα οτι ολα τα προϊοντα της ειναι και καλυτερα απο τα αντιστοιχα των αλλων εταιρειων... Γενικα το λεω αυτο, απο τη στιγμη που το εδω μοντελο σιγουρα δεν ειναι το κορυφαιο, τοτε δεν εχει νοημα το επιχειρημα αυτο, βεβαια σιγουρα το ονομα Panasonic θα πρεπει να λεει αρκετα σε οποιον εχει ζησει εστω την περασμενη δεκαετια ως καταναλωτης, αλλο θεμα αυτο. Τωρα "προσφορα" για 1 μονο τεμαχιο και σε τοπικο καταστημα και (ας με συγχωρεσουν οι συντεκνοι) στην ακρη της χώρας δε βλεπω να απαγορευεται ρητα απο τους κανονισμους της υποενοτητας αλλά θα ελεγα @matrixxx οτι μαλλον καλο θα ηταν να προστεθει ως κανονας...
avacan23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 οποιος ειχε δει Kuro (plasma tv) ξερει οτι η κορυφαία εταιρεια στισ τηλεοράσεις ειναι η panasonic. άλλωστε ειναι η μονη εταιρεια που προσφερει τη δυνατοτητα να δεις ταινια ακριβως οπωσ τη γυρισαν τα κινηματογραφικά studio Ο γιαπωνεζος πανω μαζί με το rtings ειναι οι κορυφαιοι κριτες... αν εχει μεινει ενα κομματι στα χανιά νομιζω υπάρχει η δυνατοτητα αν πληρωθει να στο φέρουν ενδο-εταιρειακα και να το παραλαβεισ απο το καταστημα άλλης πόλης. Υπάρχει και η 65αρα στα 1199 ευρώ -20%=επιστροφή ποσού 240 ευρώ ...αρα εμεσα τιμή 959 ευρώ ...δλδ παιρνεισ 65αρα OLED κάτω από 1000. Μειονεκτημα της εταιρείας το μενού της σε συγκριση με sony, LG..σε εικονα αψογη όμως.. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/220146-panasonic-oled-tx65gz960e-65
nkarama Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, avacan23 είπε οποιος ειχε δει Kuro (plasma tv) ξερει οτι η κορυφαία εταιρεια στισ τηλεοράσεις ειναι η panasonic. άλλωστε ειναι η μονη εταιρεια που προσφερει τη δυνατοτητα να δεις ταινια ακριβως οπωσ τη γυρισαν τα κινηματογραφικά studio Ο γιαπωνεζος πανω μαζί με το rtings ειναι οι κορυφαιοι κριτες... {Off topic] Το Kuro panel είναι της Pioneer. Η κατ' εξοχήν δημοφιλή σειρά που κυκλοφόρησε στην Ελληνκή αγορά είναι η KRP (Kuro reference Panel) με δύο μοντέλα, την 50άρα KRP-500A και την KRP-600A. Για πολλούς θεωρείτε η καλύτερη τηλεόραση ακόμα και σήμερα. Είμαι ευτυχής κάτοχος της 60άρας KRP-600A την οποία είχα αποκτήσεις τότε για 7κ ευρουλάκια. Ακόμα και με κλειστά φώτα δεν καταλαβαίνεις που τελειώνει το μαύρο απο τις λωρίδες του 2.35:1 και που αρχίζει το πλαίσιό της. Χωρίς κόλπα φωτισμού, χωρίς τίποτα... Μόνο αρνητικό η μεγάλη κατανάλωση, κλασικό χρακτηριστικό της Plasma τεχνολογίας. Η pioneer πούλησε την γραμμή παραγωγής τηλεοράσεών της στην Panasonic οπότε η τελευταία απέκτησε και τα kuro... [/off topic] 4 ώρες πριν, pdim16 είπε Παιδιά μόνο βάλτε έξτρα εγγύηση η πάρτε κάτι πιο επώνυμο. Εμεις την πάθαμε με τη hisense.ολοκληρη γραμμή καμμένα bezel στα 3 χρόνια κ οι γραμμές αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Λογικά το κόστος για φτιαξιμο υψηλό όποτε θέλει πέταμα. Δεν θα μείνει γραμμή για γραμμή. Ομοίως με την προηγούμενη funai που χάλασε στα 3 χρόνια κ ένα μήνα (εγγύηση είχε 3 χρόνια) εεεε? ποιο επώνυμο? απο την Panasonic? Συγνώμη αλλά συγκρίνεις panasonic με hisense και funai???? 8
pdim16 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μπορει να έχω μείνει στην εποχή με τα κασετόφωνα και αυτή να έχει εξελιχθεί δεν γνωρίζω. Απλά την επόμενη φορά θα πάρω samsung κ θα της ρίξω κ έναν αγιασμό μπας κ περάσει τριετία. Την προσωπική γκαντεμοσαυρικη εμπειρία μου ανέφερα 😁
Aias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, pdim16 είπε Παιδιά μόνο βάλτε έξτρα εγγύηση η πάρτε κάτι πιο επώνυμο. Εμεις την πάθαμε με τη hisense.ολοκληρη γραμμή καμμένα bezel στα 3 χρόνια κ οι γραμμές αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Λογικά το κόστος για φτιαξιμο υψηλό όποτε θέλει πέταμα. Δεν θα μείνει γραμμή για γραμμή. Ομοίως με την προηγούμενη funai που χάλασε στα 3 χρόνια κ ένα μήνα (εγγύηση είχε 3 χρόνια) αν συγκρινεις τις panasonic με τις hisense καλυτερα να δεις ποσα χρονια υπαρχει η μια εταιρια και ποσα χρονια η αλλη(μην παω και στο οτι η μια ειναι ιαπωνεζικη και η αλλη κινεζικη κτλ).Εχω την τελευταια 3d panasonic που βγηκε το 2016 και παιζει ακομα σαν να την αγορασα χθες.Tα μοντελα που βγαζει η panasonic συνηθως ειναι στα καλυτερα της αγορας. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Aias
specre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Κάτι απλές led tv των 200-300€ (entry-level tvs) με την επωνυμία της Panasonic, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Vestel στην Τουρκία ( όπως και κάποιες Hitachi, Toshiba και άλλες "no-name" ). Όμως όλες οι OLED τηλεοράσεις της Panasonic, κατασκευάζονται στα δικά της εργοστάσια και φυσικά με την αντίστοιχη top ποιότητα κατασκευής και εικόνας. Είχα plasma tv της Panasonic και έχω και μια "Vestel" Panasonic. Καμία σχέση. Επίσης είχα αρκετά μοντέλα 4k Samsung (~500-600€) και είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με το service για τα panel της. Τώρα έχω μια Samsung Q60R (qled-2019) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αλλά καμία σχέση η OLED! Αλλά επειδή έχω "καεί" πια με τις τηλεοράσεις..... πάντα βάζω την έξτρα εγγύηση του καταστήματος. Sorry για το "offtopic"! 3
d3v4st4tor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, specre είπε Κάτι απλές led tv των 200-300€ (entry-level tvs) με την επωνυμία της Panasonic, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Vestel στην Τουρκία ( όπως και κάποιες Hitachi, Toshiba και άλλες "no-name" ). Όμως όλες οι OLED τηλεοράσεις της Panasonic, κατασκευάζονται στα δικά της εργοστάσια και φυσικά με την αντίστοιχη top ποιότητα κατασκευής και εικόνας. Είχα plasma tv της Panasonic και έχω και μια "Vestel" Panasonic. Καμία σχέση. Επίσης είχα αρκετά μοντέλα 4k Samsung (~500-600€) και είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με το service για τα panel της. Τώρα έχω μια Samsung Q60R (qled-2019) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αλλά καμία σχέση η OLED! Αλλά επειδή έχω "καεί" πια με τις τηλεοράσεις..... πάντα βάζω την έξτρα εγγύηση του καταστήματος. Sorry για το "offtopic"! Κάτοχος 42άρας Plasma Panasonic την οποία 'άρπαξε' ο αδελφος μου όταν αναβάθμισα (τρομάρα μου) σε 49άρα smart Panasonic πηγαίνοντας 'τυφλά' σε μάρκα που θεωρούσα κορυφή. Στο χρόνο και κάτι άρχισε να ανοιγοκλείνει μόνη της, σε stand by αναβόσβυνε το led συνεχόμενα σε άσχετες στιγμές. Πριν λίγο καιρό (3 χρόνια παρά κάτι) άρχισε να βγάζει οριζόντιες γραμμές, ενώ τελευταία το πάνω δεξί τέταρτο της οθόνης άρχισε να αλλάζει χρώμα από ροζ σε μπλε ανά δυο δευτερόλεπτα περίπου. Απο αρχής εικόνα μέτρια, ήχος κάκιστος και σχεδόν ανυπαρκτες δυνατότητες smart. Τελικά απήυδησα, σιχτίρισα για μια ακόμα φορά την Vestel, την πέταξα στην αποθήκη και πήρα μια φτηνή 50άρα 4κ Thomson (rebrand TCL made in Poland) και ησύχασα με πολύ καλή εικόνα και ήχο (έχω soundbar συνδεδεμένη με οπτική ίνα και άκουσα αμέσως διαφορά σε όλες τις συνθήκες) και πολλές smart δυνατότητες (Android 9), μέχρι να καταλήξω σε τι τύπο πάνελ θα παω (Oled, Qled ή microled). Πάντως βλέπω ότι μία-μία όλες οι πρωην επωνυμες μάρκες εγκαταλείπουν την Τούρκικη εταιρία προφανώς γιατί αντιλήφθηκαν τη ζημιά που έπαθαν από την κακή ποιότητα των προιόντων της. 2
specre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Κάτοχος 42άρας Plasma Panasonic Μπορεί να είχαμε την ίδια 16 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Πάντως βλέπω ότι μία-μία όλες οι πρωην επωνυμες μάρκες εγκαταλείπουν την Τούρκικη εταιρία προφανώς γιατί αντιλήφθηκαν τη ζημιά που έπαθαν από την κακή ποιότητα των προιόντων της. Μακάρι μπας και υσηχάσουμε από το πήγαινε-έλα στo service της κάθε αντιπροσωπείας. 18 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε μέχρι να καταλήξω σε τι τύπο πάνελ θα παω (Oled, Qled ή microled). Δεν έχω δει ακόμα microled, αλλά στα ίδια χρήματα QLed με OLed, εγώ θα προτιμούσα την OLed. Φυσικά αν είναι μεγάλη διαφορά τιμής.... τότε QLed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα